Gerwin en Chantal 03-06-06 11:17:13

Hoi Marcel en Mirjam,

Bedankt voor het schrijven in ons gastenboek.
Spannend he, dat wachten.Hopelijk kunnen jullie het wachten nog een beetje doorkomen en komt het belletje voor jullie heel erg snel en onverwacht.Als jullie het goed vinden zal ik jullie site ook linken.Groetjes gerwin en Chantal
www.onskroezkoppie.nl

Rivallo&Rolinde 30-05-06 18:32:55

Hey,

Ik hoorde van Marcel dat jullie op landenintake zijn geweest en moet je zien hoe ver jullie nu al zijn. Geweldig toch! Echt een leuke babykamer! Ik kan mij voorstellen dat jullie vaak even gaan kijken.
Met ons adoptienichtje gaat alles goed, ze is nu 5 maanden hier en ze went al aardig. Al ze heel druk of blij is, volgt er een stortvloed Chinees! Grappig om te horen, maar geen idee wat ze zegt!

Groetjes Rivallo&Rolinde

De overbuurvrouw 30-05-06 15:10:24

Lieve M & M,

Zit op mijn werk en heb ff niks te doen.
Hoor steeds van jullie dat ik ff moet kijken op jullie site. Het is echt super geworden. We horen persoonlijk de verhalen wel maar om het zo te zien is toch heel bijzonder. Jullie weten dat wij het jullie bijzonder gunnen en met jullie meeleven.Dit omdat wij weten dat jullie superouders zullen zijn. Onze kinder zijn immers gek op jullie en jullie op hen. Hou ons op de hoogte!!

Dikke kus van Janet, Wim, Sven en Britt.

Harry en Esther 26-05-06 11:48:01

Hoi Marcel en Mirjam,
Wat heerlijk dat de documenten nu onderweg zijn naar Zuid-Afrika. Nu is het wachten op dat ene telefoontje, dus....welkom bij de club van wachtenden. Sterkte!!!
groetjes, Harry en Esther

Yvonne Buter 24-05-06 21:26:15

Hallo Marcel en Mirjam,

Wat ontzettend leuk om te lezen over jullie adoptieprocedure. Hopelijk wordt het lange wachten snel beloond ! Jullie worden vast en zeker een super papa en mamma.
Groeten Yvonne

Antoinette 23-05-06 15:17:37

Hallo, Al druk lezend kwam ik op jullie website terecht. Zelf wachten wij ook op een kindje uit Zuid-Afrika, ons dossier is 2 weken geleden in ZA aangekomen. Omdat ik in Luxemburg woon zou ik ook zelf wel een webpagina willen beginne om de familie in Nederland op de hoogte te houden, hoe hebben jullie dit gedaan???
Groetjes uit succes met het wachten!
p.s. mooie babykamer!

Carla en Inne 20-05-06 20:17:32

ons website adres moet anders zijn:

http://members.chello.nl/c.pelgrom

Carla en Inne 20-05-06 20:16:43

Hallo Mirjam en Marcel,
Ook wij zijn bezig met adoptie én wel vanuit Lesotho. Wij hebben afgelopen maandag ons voorstel gehad, we leven nu op een roze wolk. Succes met het wachten én we hopen op een snel voorstel voor jullie.

Groetjes, Carla en Inne

http://members.chell.nl/c.pelgrom

Kees & WIlly 18-05-06 12:06:31

Hallo Mirjam en Marcel,
Wat is dat leuk om al surfend op het web steeds meer sites tegen te komen over adoptie en dan met name Zuid-Afrika. Wij zijn op dit moment ruim 2 maanden 'in verwachting' van ons kroeskoppie. Het is heel spannend en ook wel onzeker. Maar daarom is het zo leuk om te lezen over mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Wij wensen jullie veel geduld en natuurlijk vast een beetje genieten en dromen van wat jullie te wachten staat! We zullen jullie site in de gaten houden.
Groetjes, Kees en Willy.

Bea en Gerard 17-05-06 19:24:45

Hoi neef en nicht
We hebben met belangstelling jullie bijgewerkte site gelezen. We hopen voor jullie beiden en voor wederzijdse ouders dat de adoptie procedure nu snel zal worden afgewerkt.Veel succes en de groeten uit Hasselt 19

<< < 52 53 54 55 56 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies