Reggie Raket 11-07-14 20:00:49

Stelletje laag bij de grondse dieven...

M 27-02-14 20:27:09

Rust zacht gabber!

Doeterniettoe 17-02-14 16:28:10

R.I.P Kurt..

Ate Tijtsma 24-04-12 16:28:52

Hallo,
2e Paasdag hebben wij contact met jullie gehad op het FAC Circuit van Blauwhuis.
Ik had toen beloofd om jullie een berichtje te sturen en om jullie bij onze links op de site te plaatsen. Dit heb ik zojuist laten doen. Binnen 24 uur staat jullie link ook bij ons op de site.
We zien jullie, mits het weer goed blijft op Koninginnedag weer in Blauwhuis! Tot dan!
Team FreQuenT Beveiliging

Frank en Radha 07-04-12 18:56:58

Deel 1: He eindelijk een gastenboek!
Ik zit hier echt al een tijdje op te wachten want ik wil graag laten weten wat de jongens van Medidisc voor ons betekend hebben.
Kort ons verhaal. Mijn schoonmoeder lag in het ziekenhuis ivm hartproblemen, in de tijd dat zij in het ziekenhuis lag is haar oudste dochter overleden die bij mijn schoonvader logeerde om daar wat te helpen. Het is de 2de dochter die is overleden, de eerste keer was in 2004. Een hoop ellende dus en dat allemaal net voor de kerstdagen van 2011. Mijn schoonmoeder lag in het ziekenhuis op de hartbewaking, dus we moesten kijken hoe we haar bij de crematie konden krijgen; gepraat met het ziekenhuis en die gaven aan dat het niet mogelijk was mijn schoonmoeder erheen te laten gaan, teveel risico door alle emotie die zou komen zou fataal voor haar kunnen worden. Goed verhaal maar laten we eerlijk zijn: "je gaat een moeder niet verbieden bij de crematie van haar eigen dochter te zijn!" vervolg verderop...

Frank en Radha 07-04-12 18:55:51

Deel 2: Wat nu? Het ziekenhuis kon ons niet helpen en als we toch besloten mijn schoonmoeder mee te nemen dan moesten we een formulier tekenen voor eigen risico. Op de vraag wat kunnen we dan eventueel zelf regelen om het risico te minimaliseren kon men ons geen antwoord geven. Daar sta je dan. En nu? Er moest gewoon professioneel personeel komen om mijn schoonmoeder tijdens de crematie in de gaten te houden en haar te vervoeren van het ziekenhuis naar het crematorium, de kerstdagen kwamen er aan en het moest wel geregeld worden. Ik bellen, zoeken en doen, ik wist het ook niet. Tot ik via mijn broer die in een ander ziekenhuis werkt wat tips kreeg. 1 van die tips: neem eens contact op met privé ambulance services. De eerste die ik belde en mijn verhaal vertelde gaf aan het risico niet te willen nemen, de moed zakt in je schoenen dan. Ik had nog 1 adres alleen die zaten wel in Borculo ruim 2 uur van Den Haag, toch maar proberen. Vervolg hieronder....

Frank en Radha 07-04-12 18:53:43

Deel 3: Ik heb via de infopagina e.e.a. verteld en ja hoor ik werd gebeld, door Kurt. Mijn verhaal gedaan door de telefoon en ik merkte aan Kurt en aan zijn vragen dat hij ECHT met me te doen had. Toen kwam het verlossende woord, ik vergeet het NOOIT! Frank we gaan je helpen. Geef me de details zegt hij en we gaan er helemaal uitkomen. Hoe verdrietig en klote de tijd ook was, ik was zo blij en gelukkig op dat moment zeker toen ik mijn schoonfamilie bij elkaar riep om te vertellen wat ik gedaan had. Echt mensen, ik kan niet beschrijven wat er door ons heen ging. De dag voor de crematie belde Kurt me op om te vertellen dat ze iets eerder kwamen zodat mijn schoonmoeder ook nog even naar het rouwcentrum kon om afscheid te nemen, helemaal top! De dag van de crematie ben ik continu bij mijn schoonmoeder gebleven samen met Kurt en Gerrit van Medidisc, mijn schoonmoeder moest die dag wel op de brancard blijven en lag aan de monitor zodat Kurt en Gerrit haar hart in de gaten konden houden. Vervolg hieronder...

Frank en Radha 07-04-12 18:52:19

Deel 4: Nu moesten we voorkomen dat er tijdens de crematie niet te veel mensen naar mijn schoonmoeder kwamen zodat we de emoties enigszins onder bedwang konden houden. We hebben een soort van schild van directe familieleden om de brancard gemaakt met Kurt en Gerrit tussen in zodat ze goed zicht op de monitor hadden. Kurt en Gerrit waren zichtbaar onder de indruk van de crematie. Mijn schoonfamilie is hindoestaans en er was zeker 300 man(zo niet meer) op de crematie en een hindoestaanse crematie is echt wel anders dan een Nederlandse.
Ik wil langs deze weg Medidisc echt heel erg bedanken en dan vooral Kurt en Gerrit natuurlijk die wel voor ons, totale vreemden, klaar stonden. Namens mij en mijn schoonfamilie bedankt!!!! Ze hebben die dag niet enkel als een job gezien, maar ze waren er ook als mens voor mij en mijn schoonfamilie!! Ook na die tijd heeft Kurt nog contact gezocht om te vragen hoe het met ons gaat. Groeten Frank en Radha The End


Reactie:
Beste Frank en Radha ik ben ontroerd door jouw verhaal in mijn gastenboek we hebben het professioneel en met liefde en toewijding gedaan - dat weet je - ik bedank je namens mij en Gerrit en wens je nogmaals sterkte met het verlies.

Gelukkig heeft je moeder een ICD gekregen voor haar hartritmestoornis en die functioneert naar behoren. Missie geslaagd - bedankt voor je reactie !!!

MediDisc 06-04-12 12:37:38

wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij met ingang van vandaag een gastenboek voor uw ervaringen met MediDisc op onze website hebben geplaatst.


Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies