lydia beekman  

hoi
wij zijn laatst bij je geweest met onze Joop.wat was hij toe aan een knipbeurtje zeg, Joop heeft wel moeten wennen aan zijn korte coupe. maar volgens mij vind het het geweldig.
nog bedankt voor de goede service
gr lydia


Reactie:
Hoi Lydia,

Ik denk ook wel dat Joop blij is met zijn korte coupe het was ook hard nodig en ik ben blij dat ik hem heb kunnen helpen want het ging toch aardig goed.

Ook bedankt!

Groet,

Carla

Monique Meurs  

Hallo Carla, vandaag ben ik voor het eerst bij je geweest met Whiskey en Rex. Wat een mooie trimsalon heb je! Ik ben heel tevreden met het resultaat, ze zien er keurig uit en de afspraak voor de volgende keer is dan ook al gemaakt. Ben ook blij met de adviezen die ik van je heb gekregen. Bedankt en tot de volgende keer.


Reactie:
Hallo Monique,

Dank voor je complimentjes altijd fijn om te horen/lezen

Ben blij dat het zo goed ging met whiskey en Rex.

Tot de volgende keer.

Groet,

Carla

Henny Preuter  

Hoi Carla, Shadow is 7 februari voor het eerst bij jou in de salon geweest en we zijn meer dan tevreden! TOP!Zeker voor herhaling vatbaar!Groetjes Henny


Reactie:
Hoi Henny,

Fijn om te lezen Shadow is zeker ook de volgende keer meer dan welkom.

Groet,

Carla

Edward van Laar  

Onze donkerbruine dwergpoedel Boy is vandaag super geknipt,hij maar ook wij zijn er blij mee!!!Voor herhaling vatbaar,dank je wel.


Reactie:
Bedankt voor het compliment zonder de medewerking van Boy was het me natuurlijk niet gelukt dus Boy "bedankt"!
Tot een volgende keer dan maar.

Ps. ik was het vergeten te zeggen maar je kunt de volgende keer gebruik maken van een bespaarkaart scheelt toch 5,- euro 😉

Groet,

Carla

Nicky  

Hoi Carla,
Decibel ligt lekker te slapen met zīn vers gekapte en geplukte vachtje. Hij ziet er super uit! Nu maar hopen dat mr. Charming na alle complimenten en knuffels niet naast zijn schoenen gaat lopen. ;-) Ben super tevreden, en ook Decibel vond het overduidelijk geen naar bezoekje. We shall see of Girly er een voorbeeld aan zal nemen Bedankt voor de goede zorgen en gezelligheid, en tot snel!
Groetjes, Nicky & en een 'kopje' van Decibel.


Reactie:
Hoi Nicky en Decibel,

Hij lag er ook zo lekker bij op de tafel. Decibel heeft een hoog knuffel gehalte en hij zag er ook nog eens goed verzorgd uit dus dat doe je zelf al top. girly zal het tegenovergestelde zijn ben ik bang hahaha het kan niet allemaal mee zitten...of toch wel...we zullen zien als het zover is.

Jij ook bedankt ook voor het gezellige babbeltje.

Tot de volgende keer.

Groet Carla

marja huisman  

Hoi carla. Nogmaals me excuses dat ik het vergeten was.. maar zoals altijd rambo ziet er weer toppie uit.. het is jammer dat ik geen foto mee kan sturen. Hij heeft heerlijk geslapen toen hij bij jou vandaan kwam.. mocht je toch nog een foto willen hoor ik het wel van je. Groetjes marja en natuurlijk een poot en lebber van rambo😊


Reactie:
Hey Marja,

Geeft niks kan iedereen gebeuren. Het is opgelost en Rambo is weer fris en fruitig heeeeerlijk ventje is het en alles ging super goed. Tot de volgende keer maar weer.
Geef Rambo maar een lekkere knuffel. Fijne vakantie.

Ps. foto's sturen mag altijd!!

Groet,

Carla

Carina baasje van Luna  

Hallo Carla, fijn dat je van onze kleine "pitbull"weer zo'n mooi hondje hebt gemaakt. Ze heeft daarna heerlijk geslapen, net zoals je al had voorspelt. Ik maakte me best wel een beetje zorgen omdat onze Luna geen alle mans vriendje is en ook nog angstig waardoor ze nog wel eens van zich af wil bijten.
Maar jij kwam, zag en overwon en was heel snel vriendjes met haar. Nogmaals bedankt en tot in September.
Hartelijke groet, Carina


Reactie:
Hallo Carina,

Bedankt voor je leuke bericht. Luna is een lieverd en dat bijten mag geen naam hebben.
Het trimmen ging hartstikke goed dus ik zie die pitbull van jullie graag weer

Groet,

Carla

diana de graaf  

hallo carla de beste wensen,even een vraagje ik kan bij m,n hondje yorsher niet zelf de nageltjes knippen,ivm m,n reuma,zou jij dat voor me willen doen?en hoeveel gaat me dat kosten..groetjes diana


Reactie:
Hallo Diana,

Ook voor jou de beste wensen.

Natuurlijk knip ik ook alleen de nagels geen probleem.
De kosten hiervan zijn 5 euro.

Groet,

Carla

vrouwtje en baasje van Enrico  

Hai Beste Carla,Wat Waanzinnig mooi gedaan, Enrico loopt parmantig om zich heen te kijken en ligt zich steeds te wassen, hij komt zeer zeker nog eens teruggroetjes van Angelique Cor en Enrico


Reactie:
Hallo Angelique, Cor en Enrico,

Ben blij dat jullie tevreden zijn. Had in mijn ogen nog wel wat strakker gemogen bij de pootjes maar dat vinden ze vaak niet zo leuk dus zit er niets anders op als bijknippen. Al met al deed Enrico het prima na een uurtje was de lol er voor hem wel af want hij probeerde steeds van tafel te springen.

In ieder geval vind ik het leuk Enrico weer terug te zien. Waarschijnlijk zit ik dan in de garage met airco dat werkt toch een stuk prettiger.

Tot de volgende keer maar weer.

Groet,

Carla

 Evelien  

Hoi Carla,
Onze kat Diesel voelt zich super. Hij was wel erg moe maar ik weet zeker dat hij zich heel fijn voelt nu zijn klitten er allemaal uit zijn. Ik moet wel even wennen aan het korte haar maar vind het toch erg mooi.
Bedankt en tot de volgende keer maar weer.
Groet Evelien


Reactie:
Hallo Evelien,

Bedankt voor je bericht.
Het is niet vreemd dat Diesel moe was toen hij thuis kwam.
Komt van alle nieuwe indrukken en het feit natuurlijk dat ik met hem bezig was
Ik scheer mijn perzen ook altijd en vind het zelf ook mooi en het scheelt veel haar in huis.

Tot de volgende keer maar weer.

Groet,

Carla

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!