Ricardo 05-05-15 20:51:02

Geweldig dat je je ervaringen wilt delen. Ik reis zelf ook graag. Heb vele landen bezocht. China, New Zealand, Pacific (Tahiti, Fiji, Rarotonga an Vanuatu) Suriname....maar kom erg graag in Indonesie. Kon nieuwe dingen ontdekken in je veslag uit 2013. Ik zal je blijven volgen. Ricardo

liesbeth 23-02-15 19:58:59

hoi ,
o wat geniet ik van je reisverslagen, als ik lees dan heb ik het gevoel er zelf bij te zijn. Helaas zijn deze reizen voor mijn kleine beurs te duur maar met jouw verslagen komen ze toch wat korter bij. ik verheug me al op je verslag over Cuba.
hele lieve groetjes van liesbeth uit maastricht.


Reactie:
Hoi Liesbeth!
Bedankt voor je berichtje. Maak de verslagen met alle plezier. Deels om mijn vrienden en familie te laten zien wat ik zoal heb meegemaakt op reis, en deels om anderen te laten zien hoe mooi sommige landen kunnen zijn. Doet me goed om te horen dat jij geniet van mijn verslagen. Uiteraard zal er na de Cuba reis weer een nieuw uitgebreid verslag volgen.
Nogmaals bedankt en groeten,
Michen

Dick 20-01-15 12:19:41

Hallo Mitchen,
Het hele verslag, de foto's en de korte filmpjes bekeken. Weer een fantastische weergave van de vakantie. Bende van acht deed me lachen, gebeurd op alle vakantie, sommige mensen liggen je nu eenmaal goed. Op naar de volgende reis, het gaat je goed.


Reactie:
Hoi Dick,

Dank je wel voor je complimenten.
Het klikte inderdaad erg goed met de bende van 8.
Jan, Joke, Jozien en ik hebben gisteren de rondreis naar Cuba geboekt.
Nu even afwachten tot de bevestiging.
groetjes,
Michen

Dick 08-12-14 19:59:41

Hallo Mitchen,Volg weer de reis die onlangs gemaakt hebt. Zal wel een aparte gewaarwording zijn om nu individueel te reizen. Lees dat je ook weer plezier hebt gehad en genoten zeker dag 1 t/m 7. Zie uit naar het vervolg van de reis. Met groet.

Jan Hofste. 11-11-14 16:16:35

Dag Michen.
Dicky vertelde mij dat je al een groepsfoto op de site hebt staan.
Die hebben we al even bekeken en zo als we zien heb je naar wij aannemen een hele vrolijke reisgroep bij je gehad van mensen van jou eigen leeftijd.
Nu wachten we op de rest van het verslag, dat ongetwijfeld op de site zal verschijnen.
Wat zijn die weken toch snel om gegaan,,, zo sta je voor de vakantie waar je meer dan een half jaar naar uit hebt gekeken en zo ben je al weer thuis en aan je werk bezig.
Wat vliegt de tijd toch snel. Groeten Jan Hofste.

Jan Hofste 16-10-14 01:18:16

Dag Michen.
Als ik dit schrijf sta jij aan het begin van naar ik aan neem een prachtige reis naar equador.
Dicky en ik leven met jou mee en wensen jou een hele fijne reis, en wij zien het verslag wel op jou website.
Ga je daar ook video's van je reis nemen?
In ieder geval uit Groningen een hartelijke groet.
Jan en Dicky.

Dick 29-04-14 19:27:58

Hallo Mitchen,Weer mooi en indrukwekkend verslag van jullie verblijf in Engeland. Mooi dat je daar zo gastvrij ontvangen wordt op de club en kunt genieten van de sfeer. Moest wel lachen om jullie ontbijt, lunch, diner, nachtmaaltijden ritme, plus de vloeibare versnaperingen. Geniet ervan, heb ik in mijn leven ook gedaan en hiervan beslist géén spijt. Trouwens de foto's ook weer gaaf.Het gaat je goed. Groeten Dick.

Jan Hofste 03-03-14 23:03:15

Dag Michen.Ik heb gelezen dat je in oktober naar Ecuador gaat op vakantie.Het lijkt mij een hele mooie reis die je gaat maken.Wij houden de voortgang van het verslag wel in de gaten.Groeten van Jan Hofste

Hendriek 22-01-14 16:43:22

Hallo MichenIk heb je een mail gestuurd via de knop...Gr Hendriek


Reactie:
Hoi!
zojuist beantwoord.
gr. Michen

Hendriek 22-01-14 12:17:28

HalloVia de site van Fox kwam ik op je site terecht....Geweldige beschrijving van je reizen. Wij gaan in maart de reis India Nepal doen...Maar heb een paar vraagjes. Heb je nog tips over het eten....wat wel en wat niet...Zijn jullie ook ziek geweest op die reis?...Je hoort zoveel van mensen die naar India gaan dat ze ziek worden...En wat kun je het beste doen om niet ziek te worden? En wat mee te nemen voor de kinderen daar?Gr Hendriek


Reactie:
Hoi Hendriek,
Kan je me een mailtje sturen via het knopje contact op mijn website.
Ik kan je dan wat meer info geven betreffende India&Nepal.
Groeten,
Michen

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies