Jan Hofste 20-01-14 14:45:25

Dag Michen.Ik heb nu het hele verhaal van onze reis op jou website gelezen, en bij het lezen komen natuurlijk de herinneringen weer boven.Het is voor Dicky en mij bij het lezen van het reisverslag weer een beetje alsof we de reis opnieuw beleven.Veel in jou verhaal is erg herkenbaar voor ons, en dus heel leuk om nog een keer terug te zien.Ook het vertrek vanaf Bali spreekt ons erg aan want wij vertrokken een paar dagen eerder als jij, maar wij hebben de zelfde hectiek mee gemaakt op het vliegveld van Bali als jullie.Ook de foto's die jij daar van hebt gemaakt zijn heel herkenbaar.Al met al een mooie reis waar wij allen nog lang op terug kunnen zien.Bedankt voor jou mooie en uitgebreide reisverslag.Groeten van Dicky en Jan.


Reactie:
Hoi Jan,
Ja we hebben mooie dingen gedaan en beleefd op Java!
Groeten,
Michen

Han en Elly Heck 13-01-14 22:34:46

Hallo Mitchen,
wat heb je een prachtig verslag gemaakt over de reis Java-Bali met mooie foto's !Ontzettend leuk om te lezen, wij hebben dezelfde reis 19 november j.l gemaakt en natuurlijk alles herkend! Ons gezelschap bestond uit 14 personen en het was net een grote familie, geweldig! Wij hebben ook heel erg van de reis genoten en ik ben nu bezig met een Abelli-album te maken, maar we hebben zoveel foto's dat een selectie maken moeilijk is! Nog heel veel reisplezier hoor! We zagen dat je al heel wat mooie reizen hebt gemaakt, graag houden we ons aanbevolen voor tips!
Hartelijke groeten,
Han en Elly Heck


Reactie:
Hoi Han en Elly,
Bedankt voor je bericht en het bezoeken van mijn website.
Een van de meest indrukwekkende reizen die ik gemaakt heb is de India&Nepal reis. Een fascinerende reis met veel hoogtepunten afgewisseld met steden en natuur. Zeker een aanrader.
Groeten,
Michen

Jan Hofste 02-12-13 22:38:24

Dag Michen.Ik heb de eerste negen pagina's van jou reisverslag nu gelezen, en je hebt er een heel mooi verslag van gemaakt.Zoals je weet was ik één van jou reisgenoten en beleef ik de reis natuurlijk nu opnieuw.Ik verbaas mij dat je zo ongelofelijk veel weet van alles wat met de reis en Indonesië te maken heeft.Er is mij tijdens de reis dus wel heel veel ontgaan, en ik verstond de reisleider ook niet altijd.Maar jij hebt daar kennelijk veel notities van gemaakt, want ik zie jou op een foto in één van de hotelkamers met een schrift.Ik hou de website in de gaten, en zie uit naar het vervolg van jou reis verslag.Groeten Jan Hofste.


Reactie:
Hoi Jan,
Bedankt voor je reactie!
Sommige informatie zoals over tempels en dergelijke zoek ik op via WikiPedia. Het is dus niet zo dat ik letterlijk alles heb genoteerd.
Groeten,
Michen

Dick Cornelissen 27-11-13 18:56:55

Hoi Michen,Het is weer een mooi verslag met prachtig beeldmateriaal en filmopnames. Jammer van het koude eten, maar wat ik lees, zie en verder kan opmaken is het weer een geslaagde reis geweest.Zie weer uit naar de volgende dagen, in ieder geval t/m dag 9 een prima weergave van wat jullie beleeft hebben, compliment.Dick.


Reactie:
Hoi Dick,
Bedankt voor je reactie!
Dat we af en toe koud eten hebben gehad is maar een heel klein minpuntje op verder een fantastische rondreis. Het was inderdaad weer een zeer geslaagde reis.
Groeten,
Michen

elly 26-11-13 21:33:13

Hoi Michen, ik zie net in je verslag de foto van de Nederlands talige gids (in de Kraton?) met dat glazen oog. Die man hadden wij daar in 1995 en 2001 ook al als gids en dat was toen al een oude man. Grappig dat die er nog steeds is. Een man met gevoel voor humor was dat. Hij liep altijd met een Nederlands puzzelboekje in zijn handen en ratelde maar allemaal Nederlandse woorden en voetbal elftals enz op. Doet hij dat nog steeds? Ik kijk uit naar de rest van je verslag. groetjes Elly


Reactie:
Hoi Elly,
Die oude man was niet onze gids, maar kwam na afloop naar ons toe.
En gevoel voor humor heeft hij nog steeds, maar hij stelde ons een paar raadsels waar we om moesten lachen. Dat puzzelboekje had hij niet bij zich. Grappige man is het.

Groeten,
Michen

Els en Peter Okx 17-11-13 21:25:56

We hebben erg genoten van je reisverslag tot en met dag zeven, we waren even terug in de tijd. We kijken uit naar het vervolg van je verslag. Wat maak je er veel werk van, prachtig! Groet, Peter en Els


Reactie:
Hoi Peter en Els,
Je beseft nu eigenlijk pas wat we allemaal gedaan hebben in Indonesie. We hebben een mooie reis gemaakt. En het is inderdaad veel werk om het reisverslag te maken, maar dan heb je wel altijd iets voor later.
Groeten,
Michen

Dick Cornelissen 15-10-13 10:05:44

Beste Michen,Ik zie weer uit naar je reisverslag met bijbehorende foto's. In 2011 heb je mij geholpen met info over Thailand, vanaf die tijd ben ik een "fan" van je site geworden.


Reactie:
Hoi Dick,
Het was weer een leuke vakantie.
Ik moet nog een begin maken met het reisverslag, maar over een paar weken zal die wel online staan.
Gr. Michen

Jan Hofste. 09-06-13 23:11:08

Dag Michen.
Ik heb nog even weer op jou website gekeken, en ik heb gezien dat je nog even weer wat onder onze reis hebt geschreven.
Je schreef op zaterdag 8 juni dat het nog 100 dagen duurt.
Langzaam maar zeker gaan wij naar onze vakantie toe.
Ook Diccy en ik kijken naar 17 sept uit, al zie ik wel tegen die veel te lange vlucht op.
Eerst de groeten van mij en tot het volgende bericht maar weer.
Groeten Jan Hofste.

Annelies Lauret 15-05-13 11:47:36

HI Michen, ik heb je foto's en verslagen nu zo vaak gezien, heb zelfs (dat mocht van jou) een paar foto's 'geleend'... het is net of ik je inmiddels kén! En je leuke tante natuurlijk. En dank voor je advies af en toe. Fijne reizen en ga lekker door, veel mensen genieten zo mee!
Groeten Annelies Lauret

Jan Hofste 02-03-13 23:14:16

Dag Michen.
We hebben jou foto's en reisverslagen gelezen.
Je hebt al een aantal mooie reizen gemaakt.
Onze belangstelling ging natuurlijk het meest uit naar de Thailand reis die wij ook ongeveer in het zelfde programma hebben gemaakt.
Op 17 sept zullen wij te samen met jullie de 22 daagse reis Java Bali gaan maken.
Daar kijken wij nu al naar uit.
Wij zien jullie dan wel op schiphol.
Voor nu eerst de groeten van Jan & Diccy

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies