Nickvleeuwen 06-12-22 18:36:20

Test voor php 8

Hugo 20-07-22 14:59:52

Dank je wel Maarten ! wij hebben ook genoten

Maarten 11-07-22 22:28:16

Vrijdag 8-7-22 GENOTEN van Midnight Rambler. De muziek klopte, het geluid klopte, de sfeer klopte, het publiek klopte. Toch, niet alle bezoekers realiseerden zich wat hier gebeurde. Het was een van de beste live optredens dat ik in jaren heb meegemaakt en absoluut het beste tijdens de Haringdagen in Monnickendam. Ga jullie zeker nog eens bezoeken tijdens een optreden! Dank voor een top avond. Gr, Maarten

Hugo 05-07-21 13:49:43

we kunnen niet wachten Ton

Ton de Groot 28-06-21 09:02:10

Hoi,
Zie jullie graag verschijnen in onze mooie kantine zaterdag 18 september. Gr Ton

arjan 13-02-20 12:44:41

Is Canned Heat ook wat voor je?

Gabrielle Kwist 28-09-18 15:28:57

Hoi, op jullie website staat dat jullie 6 oktober in The Moonshine spelen maar dit is a.s. zaterdag. Lukt het nog dit aan te passen?Wij hebben er in Sliedrecht weer zin in !
Mvg, Gabrielle, vrouw van eigenaar Michel Kwist

Kees de Ruiter 03-03-18 14:40:19

Voor het eerst gezien en gehoord in ´sGravendeel op 24 februari.Gewoon Stonesgoed. Heel de avond-nacht uit mijn dak gegaan en schore keel overgehouden van hoehoe met Sympathy for the Devil.

Martin T.D. 30-12-17 12:50:12

Rambling around at Midnight in the Alley. Part 3.

Verwachtingen zijn het voorportaal van teleurstellingen. Dus niet denken, maar doen Wat ik beleefde had ik nooit kunnen verwachten. Een compleet volle bak, steamy windows, fan Fred met een nieuwe bloedmooie Mexicaanse liefde: Iris, en tussen de meute ontwaarde ik mijn oude liefde van (op 6 april 2018) alweer twaalf jaar geleden. Mijn hart sloeg over en de opzwepende muziek moedigde mij aan mijn stoute dansschoenen aan te trekken en haar, als ware ik een Neanderthaler, bij het intro van Gimme Shelter de afgeladen dansvloer op te slepen. En ofschoon tijdens het volgende nummer "The thrill is gone" de betekenis van de woorden voor mij geen geheimen had, was daarvan bij mij, in tegenstelling tot haar, geen sprake van. Zelfs de woorden: "why did you do that thing to me?" riepen bij mij geen slechte herinneringen op. In mijn Brainbox was het Summertime. Maar een mens moet sterk en standvastig zijn, want als je teruggaat naar je ex ben je vergeten waarom je uit elkaar bent gegaan.

Tijdens de fietstocht, alleen naar mijn eigen huis, realiseerde ik me een geweldige avond te hebben gehad. Ik nam me voor thuis, bij de zachte klanken van de radio, een lekker glas port, en bij het licht van twee kaarsen, mijn belevenissen aan het papier toe te vertrouwen en morgen het stevig stuk touw weer aan mijn buurman terug te geven.

Nog één hobbel te gaan: Oudejaarsavond.
Ik wens u allen, uit de grond van mijn gebroken hart, een nog beter en gezond 2018 toe.

Martin T.D. 30-12-17 12:30:48

Rambling around at Midnight in the Alley. Part 2.

Ikzelfsla ieder jaarsteevast de (bij het ouder worden steeds minder binnenkomende) uitnodigingen af en leg mezelf voor twee dagen onvoorwaardelijk eenzame opsluiting op. Wel moet ik vooraf de kalender goed bestuderen om geen rekenfout te maken bij het inslaan van mijn zorgvuldig samengestelde alcoholische overlevingspakket, waarbij kwantiteit overigens prevaleert boven kwaliteit. Ik heb weliswaar geen logistiek gestudeerd, maar logisch denken is mij gelukkig aangeboren. Ik mag mezelf wat dat betreft, ook al ben ik op een maandag geboren, terecht een zondagskind noemen.

Zodoende kom ik jaarlijks ongeschonden uit de strijd op leven en dood die Kerstfeest heet en kan ik als melancholicus blijven mijmeren over het betere verleden en hoopvol blijven uitkijken naar de toekomst die mij ooit langdurig zal toelachen. En dat die toekomst mij, zij het voor even, zou toelachen zou spoedig weer moeten blijken: 29 december in Café De Steegh: Midnight Rambler. Een lekkere band met een zeer gevarieerd repertoire. Ik zou op tijd binnen komen om vlak voor het optreden Robert eraan te herinneren dat hij de WahWah niet sec voor de show had meegenomen. Roffelende trommels, een plukkende bass, scheurende gitaarsolo's met op de juiste momenten een grommende WahWah, tintelend pianogeluid, afgewisseld met een kippenvel teweeg brengende Hammond en een meeslepende zangpartij van Ewald wilde ik horen. Dat is voor een alleenstaande, die zich zojuist door de Kerst had geslagen, gezopen en geslapen toch niet teveel gevraagd? En mocht deze wens niet worden vervuld, dan kon ik na afloop altijd nog naar het van mijn buurman geleende stuk stevig touw grijpen dat ik voor de zekerheid nog niet had teruggegeven.

Wat kon en mocht ik verwachten? Ik had geen glazen bol en kon dus niet in de toekomst kijken, dus ook niets voorspellen. Dat kan niemand tenslotte.Hoe ik dat zo stellig weet? Laatst wendde ik me op afspraak, tot op het bot getergd door onzekerheid, tot een medium. Toen ik aanbelde klonk na enige seconden door de intercom de vraag: "Wie is daar?" Zonder antwoord te geven draaide ik me, met beide benen weer op de grond, om en spoedde me huiswaarts.

En nu naar deel 3, ofwel Het Hoogtepunt.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies