Edith 27-10-13 13:39:59

Hi het was weer te gek met jullie. Waanzinnig gespeeld jongens en wat een sfeertje was het weer in Cafe de V in Delft.Thanks see you soon! haha

Martin T.D. 14-10-13 09:50:46

In a white room with black curtains (I heard a baby cry).

Een heuse hurricane trotserend, spoedde ik me op 13 oktober in mijn Ferrarirode Maserati AX naar Tennispark Houtrust. It was time to Rock 'n Roll. So it was time for Midnight Rambler.
Onderweg realiseerde ik me dat het alweer 33 jaar geleden was dat ik, gedurende slechts één seizoen, had getracht zelf een balletje te slaan. Maar daar waar bij golf de term 'handicap' een vaardigheid behelst, bleek ik die handicap van nature te hebben; zij het dat in mijn geval die term letterlijk moest worden genomen. Het waren gouden tijden voor de tennisballenfabriek. Aces kende ik alleen van de tv.
Vandaag was het dus aan MR om een demonstratiepartij te spelen, en u hoeft maar terug te bladeren om een idee te krijgen hoe ik dat beleef. En als ik in gedachten terugga naar de bijdrage van Jeff Bos, die met zijn harmonieuze 'sounds of silence' op zijn mondharmonica als gast de gelederen even kwam versterken, dan klopt mijn hart weer als dat van een jonge god, mijn bloed met de kracht van een tsunami door mijn aderen pompend.
Three sets. Three times 6-0. Aces only!

L&T 02-10-13 20:51:05

Ook wij waren erbij, bij dit geweldige optreden, wat een sfeer daar in het Hoekpandje, super!! en Martin het feit dat je alleen naar huis moest lag niet aan jou, maar als Midnight Rambler speelt is iedereen in trance en helaas, dan zien ze je niet staan....wil je de vrouw van je leven ontmoeten, dan moet je naar een andere band!

Martin T.D. 30-09-13 11:37:13

Na twee weken aan de zonnige Spaanse Costa, waar de bar van het hotel 's avonds traditiegetrouw werd opgevrolijkt met depressieve gevoelens opwekkende derderangs flamencodansers, en ik mijn lever uit verveling aan een ultieme beproeving had onderworpen, had ik na thuiskomst een dringende behoefte aan een portie stevige Rock 'n Roll. Ik viel met mijn neus in de boter: Midnight Rambler zou zondags in Het Hoekpandje komen optreden.
Sharply dressed in een verleidelijke maar levensgevaarlijke combinatie, met onder meer een nieuw vuurrood lederen jack, mijn kin ontdaan van de bamislierten, mijn gebit recentelijk opgesierd met een gouden hoektand en met de bruingebrande goddelijke taille en torso á la Tarzan nam ik plaats op mijn (inmiddels) vaste plek. Als ik vandaag de vrouw van mijn leven niet tegen het lijf zou lopen, dan zou het nooit meer gebeuren.
Langzaam maar zeker verdrong ultiem genot mijn diepgaande gedachten, want opnieuw was ik getuige van een zorgvuldig opgebouwde setlist die de meute richting de dansvloer wist te dirigeren. Meedogenloos is een understatement voor de wijze waarop de band het pand op haar grondvesten wist te laten doen schudden. Na afloop bedankte ik de bandleden met een bijkans aan manie grenzende vrolijkheid, waarbij ik de nieuwe bassist complimenteerde voor zijn solide en frivole spel. Voor mij was het een topmiddag, mijn eenzame thuisreis ten spijt.

Robert 20-08-13 15:39:59

Hoi Ewalt, een beetje nieuwsgierig na de ontmoeting afgelopen zondag in de Pancho bar ben ik naar jullie site getogen en ik moet zeggen dat de band echt gaaf klinkt. Live komen we zeker een keer kijken.
Groetjes van Ziggy Stardust Experience.
Robert.

Martin T.D. 21-07-13 23:59:50Sun, sea and summer at Pier
32.
A huge wooden beach house, crowded with people, feeling free, catching a burning July 21 sun.

The soft salted sea breeze, tenderly carrying emotions, caught by magical music.

Midnight Rambler, rocking and knocking, tingling nerves with breathtaking energy.

Ewald breaking hearts of stone, the band turning the key of sound, putting a spell on you.

Men and women, boys and girls, lifted by the wings of vibration.

Talking, laughing, dancing, standing, thinking, drinking and staring.

Wet and red smiling faces, getting high on threatening fire, suntanned swinging into a new dimension.

Overwhelmed by surprise, losing control, touched into their soul.

Ebb tide is over, flood is coming up again, sweet memories never fade away.

Things will never be the same.tonde groot 10-06-13 16:04:14

Mijn favoriete band, niet zo moeilijk als je stones fan bent.

L&T 22-05-13 10:05:14

Midnight Rambler in Pier 32, GEWELDIG!!!!!!!!wat waren jullie weer goed en wat hebben we weer genoten. En de (nieuwe) gitarist kleine Bas maakte jullie optreden helemaal af !

Zwaan 22-04-13 11:14:10

Gisteravond in de Schavuit in Zeist, heb genoten, heerlijk gedanst!! Roodharige dame. Nog bedankt!
Vriendelijke Groet!

Martin T.D. 17-03-13 12:11:56

Ned Kelly

Zaterdagavond 16 maart om 21.00 uur kon je, zonder iemand te raken, een magazijn leegschieten in Ned Kelly. Het was bekend dat er in de omringende bars ook live-muziek werd gespeeld. Midnight Rambler besloot het optreden een half uur uit te stellen. Dat was een goede zet. Om half tien begon het vol te lopen.
Met het openingsnummer maakte Midnight direct duidelijk wat ze kwam doen en wat men met het spreekwoord 'van dik hout zaagt men planken' bedoelt. Aan het eind van de eerste set was de tent inmiddels afgeladen, waren de eerste danspasjes gezet en was het aan de toog dringen en drinken geblazen. De sfeer zat er intussen goed in.
Tijdens het laatste nummer van de tweede set keek ik uit op een snelkookpan die op springen stond. De meute was in extase, de hoofden bezweet, de ogen glazig, de benen van rubber en de kleding rijp voor een handwasje.
Tijdens de derde set was het bijkans vechten voor een plek. Op de dansvloer speelden zich woeste taferelen af. De bar was door zijn voorraad glazen heen. Ook toen kon je overigens een magazijn leegschieten, zij het dat je dan voor de rest van je leven voor krankzinnig was versleten en nooit meer buiten een TBS-kliniek getuige had kunnen zijn van dergelijke optredens.
Na een paar toegiften mocht Midnight het pand verlaten.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies