carline 16-11-06 16:48:08

ey ik heb vanmorgen gekregen dat ik borderline heb het is voor mij een opluchting ik kan er nu aan gaan werken het is enorme klap voor me. ik zit er heel erg mee en ik vind het heel moelijk, had nooit gedacht dat mijn leven zo zou gaan lopen.
lieve groeten carline

mimi 10-11-06 13:23:00

Ik heb 5 jaar een relatie gehad met iemand met ADHD, en deze klachten lijken ook sterk op Borderline. Door een ruzie staat onze relatie op het spel. Ik heb hem onbedoeld en onbewust het gevoel gegeven niet op mij te kunnen rekenen.. En er gaat geen dag voorbij dat ik geen spijt heb hiervan.
Op dit moment gebruikt hij speed, medicijnen voor zn ADHD (geen ritalin) en antidepressiva. Hij is net zijn baan kwijt, slaapt slecht en heeft last van woedeaanvallen afgewisseld met "niets" voelen.
Ik wil heel graag weten hoe ik hem kan helpen hierbij. En hoe ik me het best kan opstellen tegenover hem. Ik weet dat hij ook ontzettend van mij houdt.
Hoe kan ik hem het vertrouwen weer in mij terug geven?

Alsjeblieft help mij ik ben ten einde raad.

Groeten,
Greetje

lizzy 09-11-06 20:44:18

Samantha,

Dankje wel voor je advies... ik ga het zeker proberen want ik wil die zekerheid wel hebben. Zo kan ik er mee leren leven.
Nog maals dankje wel

Lizzy

TSD Bos 09-11-06 00:46:28

Lizzy
ookal ben je pas 19.. ik ben ook 19 en bij mij hebben ze borderline geconstateerd..
leeftijd zegt nix
ik zou een andere psychiater raadplegen

probeer het eens bij meerkanten barneveld
tel. 0342-411500
en maak een afspraak

doen hoor.
groetjes Samantha

TSD Bos 09-11-06 00:43:29

Hallo allemaal,
ik ben een vrouw van 19 jaar, ben verloofd met een van de meest begripvolle mannen van nederland en ik woon in gelderland.
Sinds een paar dagen geleden is er bij mij borderline geconstateerd door de psychiater van meerkanten barneveld en ermelo..
Ik zou graagt in contact willen komen met andere lotgenoten, omdat ik in een soort isolement raak en weinig social contacten heb.. Groetjes Samantha.

lizzy 08-11-06 21:26:00

hier weer een berichtje van mij.
He begint er steeds meer op te lijken of ik toch borderline heb. Maar ja ik ben er niet minder om. Ik wilde even weten hoe het hier wsa dus vandaar mijn berichtje! Groetjes


Reactie:
Hey lizzy, leuk weer wat van je te lezen meis! en wat je zelf ook zegt,je bent er nix minder om hoor! Je blijft gewoon jezelf,alleen heeft het een naampie verders alles wel goed?misschien lezen we dat wel op het forum? Groetjessss

marja 29-10-06 09:39:05

ik ben marja,ik ben 36 jaar,ik heb sinds 3 jaar bordeline . maar ik kan het moeilijk geloven want met somige lotgenoten die ik kan is de simtomen anders dus ,daar om geloof ik niet.het wort door de psychiater gezecht en hij heb er voor geleerd . dus moet ik het bij neer leggen dat ik het ook heb .

lizzy 25-10-06 20:57:52

Ik zal mijn eigen even voorstellen;
Ik ben Lizzy en ben 19 jaar oud. Ben wonende in Gelderland en zit nog op school op de opleiding voor sociaal pedagogisch werker nuveau 4.
Ik weet niet zeker of ik borderline heb maar mijn begeleiding denkt van wel. Graag wil ik er over praten en daarom meldt ik mij aan.
Als jullie nog vragen hebben stel ze gerust!

Groetjes Lizzy

lizzy 25-10-06 20:54:16

Hoihoi,

Bedankt voor de reactie. Ik ben afgelopen dinsdag naar mijn psycholoog geweest en zij vertelde mij dat een test nu nog niets zou uitwijzen omdat ik nog maar 19 jaar oud ben. Dit is een leeftijdsfase waarin van alles gebeurt. wacht het nu even af en ik wil best schrijven en praten op de site dus meldt mij zo aan.
Groetjes

lizzy 23-10-06 22:11:34

wat ik vregeten was te zeggen is dat ik al bij spatie rondloop bij een psygoloog


Reactie:
Hoi Lizzy,

Als je al bij een psycholoog loopt kun je het er misschien met hem/haar overhebben.Over dat je begeleider denkt dat je borderline hebt.De psycholoog zou dan testen kunnen afnemen bij je en zo kijken of je inderdaad borderline hebt of niet.
Je kunt je ook aanmelden op de site mocht je willen praten/schrijven.

<< < 11 12 13 14 15 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand