ikkee 12-10-05 15:06:14

hooi hooi, ik ben een meisje van 16 jaar. Ik doenu de opleiding spw4. In dit jaar leer je veel van jezelf kennen. We keken van de week op school een video over borderline, en ik herkende daar best veel van mezelf in. Ik ben op internet gaan kijken. En daar staat dat je kans hebt dat je borderline hebt, als je aan 5 van de 8 eisen voldoet. Daar voldoe ik aan. Alleen het is bij mij niet zo dat ik ook zlefmoord wil plegen ofzo. Het is meer dat door kleine tgenslagen of teleurstellingen vreselijk boos kan worden. Bijvb op mijn vriend, terwijl ij nix heeft gedaan. Hij blijft juis altijd lief tegen me. Ook heb ik een heel laag zelfbeeld en denk ik dat ik nix kan. Kunnen jullie mij misschien vertellen of ik hier wat mee moet doen, of dat het niet erg is?

Groetjes meisje van 16


Reactie:
Hoi ikkee,

veel mensen herkennen zich in borderline,als je zeker wilt weten of je borderline hebt of niet,ga dan is langs de huisarts en vertel daar je verhaal en vraag of het mogelijk borderline kan zijn, hij of zij kan je dan doorsturen naar een psych die het je met "zekerheid" kan vertellen.

Groetjes Team

beppie 11-10-05 02:07:03

Ik ben een vrouw van 44 jaar, die al jaren borderline heeft. IK ondervind er nog elke dag last van. Ik zou graag met andere borderliners in gesprek komen.


Reactie:
Hoi beppie,

Op de site kun je je aanmelden en met andere borderliners praten en in contact komen.ook hebben we chatavonden waar je aan mee kunt doen.Dit is op maandag en donderdag avond na half 9.

groetjes Team

yvonne 07-10-05 17:31:15

hallo, ik ben een moeder en heb nog niet zolang geleden gehoord dat mijn dochter alle sympthomen van borderline heeft en daar dus wel vanuit kan gaan. nu vallen er een hoop stukjes van de jarenlange puzzel op z'n plek. altijd heb ik bij div. hulpverleners psychotherapeuten etc. gezegd dat er iets niet goed was met haar. dat voel je als moeder. nu heb ik eigenlijk het idee dat terugkijkend op haar vroege jeugd dus als baby tot puber, er al sprake was van deze aandoening. kan dat kloppen? ervaren andere moeders en bordies dat ook zo? en kan ze nu voor een wajong uitkering in aanmerking komen, na de vele opgezegde baantjes opleiding etc. ze laat alles zomaar vallen. en zit weer zonder inkomen. hopeloos. ik maak me echt zorgen hoe nu verder.
groetjes
yvonne


Reactie:
Hallo yvonne,

soms is borderline al in de jonge jaren te zien...het gedrag is anders dan "normaal" ,maar in de hulpverlening beschouwen ze dit vaak als een moeilijk kind,of de puber tijd. Fijn dat alle puzzel stukjes nu op hun plekje komen.op de site kun je informatie vinden,maar ook persoonlijke verhalen van borderliners en omstanders.
Of ze een wa-jong kan krijgen..dit ligt eraan hoelang ze heeft gewerkt en of ze "afgekeurd" word door de wa-jong.

Groetjes Team

riek 19-09-05 22:21:02

ik ben een moeder van een bordie en deze bordie heeft ook nog eens suikerziekte ik maak me ontzettend bezorgd over haar en ze maakt mij ook vaak het leven zuur maar toch ondanks alles hou ik toch ontzettend veel van haar en zal haar tot mijn laatste adem beschermen en trachten bij te staan in haar moeilijke periodes


Reactie:
Wat top en lief van je dat je toch je dochter blijft steunen,het kan soms erg zwaar zijn voor naasten,maar voor een bordie is het fijn als je ze toch blijft steunen en niet de deur dicht gooit,hoewel er natuurlijk wel een grens is.Ik hoop dat het je goed zal gaan met je dochter en dat ze zelf ook lekker(der) in haar vel komt te zitten.

robin 05-09-05 06:29:03

hallo mensen k heb een vraagje hoe weet je of je borderline hebt dan k zie veel symptomen waar k zelf ook wel last van heb wie kan me helpen?????????


Reactie:
Hoi robin,

wil je weten of je borderline hebt zul je naar je huisarts moeten gaan en het daar voorleggen.Hij zal je dan doorsturen naar een psycholoog/psychiater... je kunt zelf ook voor een doorverwijzing vragen.

Groetjes Team

Elskevdh 28-08-05 13:42:58

Hoi, ben een bordie-meisje van 25 en steek dagelijks wel dingen uit die mij in de miserie brengen en het probleem is dat ik er zelf ni meer uitgeraak. Ben al voor 2e keer in dagtherapie (vorige keer buitengevlogen) maar twijfel aan de goede uitwerking voor mij als bordie. Ben echt ten einde raad. Doe wel veel aan zelfstudie over zelfvertrouwen, positief denken, veranderingen, maatschappelijke normen, adoloscentie, beslissingen nemen, ...
Is er een speciale hulpverlening voor bordies?
Ik word echt gek van mezelf.
Ben wel al blij dat ik sinds 5 maand gestopt ben met automutilatie. Maar bovenop de antidepressiva en andere medicatie ga ik er toch nog onderdoor hoor.

kusjes Elske


Reactie:
hallo elske,
Wat goed van je dat je al 5 maanden niet hebt geautomutileerd! speciale hulpverlening is er niet voor bordies,wel zijn er een hoop therapiën die je kunt volgeng,dgt,linehan,cognitieve therapie etc etc..

Sterkte en wie weet tot ziens op het forum.

Groetjes Team

anja 08-08-05 23:56:29

hoi ik ben een 34 jarige moeder met bps.
Dit weet ik sinds vorige week.
Wie kan me er meer over vertellen en hoe leer ik ermee omgaan.
ook in de opvoeding van mijn kids kom ik door de bps in de problemen en kan ik het moeilijk aan.


Reactie:
Hoi anja,

Op het forum hebben we ook moeders met bps,die kunnen hun ervaringen vertellen en vragen voor je beantwoorden.Ook staat er een hoop informaie over bps waar je wellicht wat aan hebt.

Groetjes Team

wanhopig iemand 25-07-05 20:09:06

hai kimmy en redactie,

Ik snap het niet meer, ik ben lid bij jullie en geregistreerd en ik kan er opeens niet meer op, hij doet het niet meer, weten jullie wat dit is????
Kunnen jullie mij anders helpen, laat het mij even weten, je kan mij mailen op mijn emailadres.
greetz mij


Reactie:
heb mailtje naar je gestuurd :)

man 25-07-05 02:38:27

als je niets liever wilt dan liefde maar je doet er alles aan om de liefde op afstand te houden ... ben je dan een borderliner ?

een hetero-man van 28


Reactie:
hallo hetero-man

Als je alleen liefde op afstand houd hoef je niet persé gelijk borderline te hebben.

wel kan het zo zijn dat je bewust of onbewust bang bent om liefde te krijgen waardoor je het afstoot.

borderliners hebben vaak 5 of meer symptomen zoals die op de site beschreven staan.

Groetjes Team

annika 21-07-05 20:46:00

heey
veel van mij vriendinnen snijden zichzelf..heb een kuttijd achter de rug. Maar nu het weer ietsje beter gaat wil ik graag mensen gaan helpen. Dus je kan altijd even komen kijken en erover praten. Zou ik ook heel fijn vinden.

www.websitemaker.kennisnet.nl/probleempjeshulp kun je altijd heen is mijn site want ik wil nu mensen gaan helpen. En mailen mag ook kUsjeAnnika@hotmail.com


Reactie:
hey annika,

welkom meissie

ook al lid op de site zo te zien. wees welkom en tot snel weer *kus*

<< < 15 16 17 18 19
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?