shirly 05-04-11 23:18:48

hallo!
ik ben 16 jaar heb pas te hooren gekregen dat ik een beginende personelijkheidstoornis heb .(borderline)
in mijn jeugt is het nooit goed gegaan ik voelde me altijt al aleen had een muur om me heen en vond me zelf dom enzo.. ik heb het 2 maanden geleden gehoord ben er erg van geschroken moet na amsterdam speciale steningen er voor ze zegen dat het erg goed zal helpen .allen mijn probleem is ik snap niet wat het inhoud voor me heb nu geen hulp meer ze zegen dat ze me niet kunnen helpen ben die week okal in zieken huis moeten blijfen om dat het heel slecht ging zins ik het gehoord heb is het erg moelijk moet nu 2 maanden wachten maar het slapen gat erg slecht school lukt niet eind examen komt er aan.ik heb ook add dus mijn hooft zit altijt vol ze zegen dat als ik 18 ben ze wel kunnen zegen dat ik borderline heb en dat niet over zal gaan bij mij. bij mij is er vroeger niks gebeurd dat ik me kan herinderen mijn ouders zijn super. hoe kan ik het hebben niemand in mijn familie heeft het. mijn paniek aanvalen worden erger en weet niet wat ik kan doen voor de rest merk ik dat niemand bergijpt hoe ik me voel en niemand op mij leeftijt heft zo iets die ik ken nou vroeg ik me af weten jullie iets of iemand weten die het zelfde zoort mee maakt ik voel me erg onbegrepen en er is niet veel op internet met de mensen die het zelfde mee maken allen als ze ouder zijn. groet shirly

anoniem 28-03-11 21:01:52

Hallo Allemaal,,
Ik zit met een groot probleem.. ik ben 15 jaar en ik denk dat ik borderline heb. ik weet niet hoe ik dit aan mijn moeder moet vertellen en ik denk dat ze het onzin vind. Want zelf merkt mijn moeder er niet zoveel van, want ik ren dan altijd naar mijn kamer. daar flip ik helemaal uit en moet ik huilen om iets heel kleins ( zoals een kleine ruzie) en dan ga ik mezelf snijden op mijn arm. ook ben ik heel onzeker en heb ik een grote haat aan mezelf. en ik haat drukte om me heen en uitgaan enzoo. op school gaat het ook niet goed omdat ik de heletijd moet denken aan de gedachte dat ik het graag wil zeggen maar ik weet niet hoe en ik weet ook niet of ik het wel durf?
wat moet ik nu doen heeft iemand misschien tips en adviezen?
X. anoniem

lisaatje 21-01-11 22:13:45

dag allemaal,
Ik ben een 2de jaarsverpleegkundige en heb een paper geschreven over borderline. Dit was de meer theoretische kant nu moet ik nog een presentatie geven. Dit wil ik eigenlijk helemaal anders aanpakken, graag had ik een getuigenis gebruikt om borderline eens uit te leggen aan de hand van wat mensen die het hebben en hun gevoelens en ervaringen hierover.
Misschien kan iemand me hierbij helpen,
alvast bedankt.

honnepon 06-10-10 14:46:40

hoi marieke,
Eigenlijk zit het zo, dat jij niet al jarenlang met borderline problemen worstelt, omdat niemand je begrijpt...maar je worstelt al zo lang, omdat jij nog niet begrijpen/accepteren kunt, dat borderline problemen niet voor iedereen te begrijpen zijn.
Ook al zal dit je bedoeling niet zijn; onbewust zul je wel naar anderen uit kunnen stralen uit kunnen stralen om mn rekening te houden met jou. Dit kan gebeuren wanneer je behoefte aan begrip enorm groot zal zijn, maar ook dit kun je niet altijd van anderen verlangen/vragen.Borderline valt gewoon voor ' een leek' niet altijd te begrijpen...en niet vreemd ook ergens...want een borderliner zal zichzelf soms al amper kunnen begrijpen. Begrip zal verlichtend kunnen werken, maar het zal uiteindelijk jouw problemen niet wegnemen.
Jij bent uiteindelijk de enige wie jou kan helpen dmv je gedachtegangen onder controle proberen te krijgen.Het is allemaal veel makkelijker gezegd als gedaan...en ik weet het, want ooit kreeg ik de diagnose borderline.Inmiddels voel ik mezelf al een aantal jaren beter als ooit tevoren...en ben inmiddels ook officieel genezen verklaard.Mocht je de behoefte hebben om mij iets te vragen...dan kun je mij vinden op het forum onder de naam honnepon.
take care

marieke 03-10-10 01:14:25

ook ik heb borderline en worstel daar al jaren mee omdat niemand mij begrijpt,ze gaan allemaal hun eigen gangetje.ze zeggen wel o wat rot voor je maar niemand verdiept zich erin.szelfs mijn vriendinnen zeggen wel eens,we moeten allemaal maar met jou rekening houden maar zo bedoel ik het helemaal niet want ik denk nooit aan mezelf,alleen maar aan die ander.ik ben alleenstaande moeder met een kind en ook nog werkeloos,ik klaag echt niet snel,maar geloof mij......het is een hard gelag.je bent gewoon alleen en verliest iedereen om je heen.dat vind ik echt heel erg.ik zou graag willen chatten met mensen die ook borderline hebben en daar mee kampen,ik probeer van alles op internet maar lukt mij niet.ik zou er erg veel steun aan hebben.....wie geeft mij wat tips,ik heb behoefte om zo nu en dan eens te praten met een lotgenoot.dat is alles.dus......je kan me mailen als je dat gezellig lijkt!

Petra 12-09-10 12:02:10

Hallo, het is alweer twee jaar geleden dat ik ooit geschreven heb. En, ik wist niet of dat kon dat je borderline trekjes kon hebben. Inmiddels weet ik dat het wel kan en heb nu ook een hele goede persoonlijke begeleider die echt alles uit me trekt en mij echt mijn gevoelens goed onder woorden laat brengen. Ik heb ook een Vers training gehad(Emotie regulatie stoornis training) en daar heb ik echt een hoop aan gehad. Ik heb nu ook inmiddels sinds bijna een jaar een hele lieve geduldige vriend die me ook neemt zoals ik ben en zeker helpt dat ook mee. Ik ga binnen kort Vers training deel twee doen, en ik zal daar ook wel een hoop aan hebben. Jullie zien het, het kan allemaal goed komen als je er maar in gelooft, dat het goed komt.

X Petra

Twijfelaar 03-09-10 14:10:48

hallo, mensen daar ben ik weer ik sta aangemeld voor een vers cursus van ggz of mij dit gaat helpen is afwachten. Maar waarom duurt het zo lang voor dat onze vragen of problemen hier beantwoord worden of soms krijg je helemaal geen antwoord op deze site van het team.
dat vind ik wel erg teleurstellend.
ik hoop dat hier gauw verandering in komt want dit is voor mij en misschien anderen toch fijn als je je ei kwijt kan en als daar ook gehoor aan word gegeven.
gr twijfelaar


Reactie:
Hoi Twijfelaar,

Je zit nu in het gastenboek, als je je registreerd en aanmeld op het forum, kun je daar schrijven en zullen er vast wel mensen zijn die erop reageren.
Hier in het gastenboek, kunnen de leden niet komen,en dus geen reactie geven op je bericht. als je je registreerd en daarna voorsteld, kun je topic's openen en lezen en daar kun je dan ook zelf schrijven.
Ik hoop dat de vers cursus je goed zal doen en dat je er iets aan hebt!

Succes twijfelaar!

Dianne 29-08-10 13:56:40

Dag allemaal!
Sinds kort ben ik erachter dat ik leidt aan borderline!
Ik zou graga in contact komen met mensen om te praten erover & alles!
Liefs,dian


Reactie:
Hoi Dianne,

Als je jezelf registreerd op het forum en je voorsteld,dan komen er onderdelen vrij waarin je kunt schrijven en je ei kwijt kunt. Hiervoor moet je jezelf wel eerst registreren en voorstellen dan kun je ook in contact komen met lotgenoten

Twijfelaar 19-08-10 14:20:26

Hai mensen enige tijd vorig jaar had ik al verteld dat ik sinds 2008 ben door verwezen naar ggz uit test blijk dat ik bordeline heb alleen niet met dat snijden.
Ik kom steeds in conflict met werkgevers waardoor ik steeds bij rechtbank beland om zo mij recht te moeten verkrijgen.
Het vergt veel energie, maar ik kan niet tegen onrecht en leugens dus vecht ik maar door ik heb het aldoor druk met rechtzaken uitvechten en advocaten sinds me 18e en ben nu 35 het houd niet op.
mij nu al 4 jarige relatie is steeds ruzie, ik heb hiervoor meerdere relaties gehad die k allemaal rond de 4 jr liggen heb een kind met de man, mr ben al 4 jr bezig om hem op dingen aan te wijzen die mij storen, elke keer flikt tie het weer mij leven zuur te maken hij maakt mij letterlijk ZIEK geestelijke mishandeling zou ik het willen noemen ik ben zover om mijzelf van hem af te sluiten en wil nooit meer niets meer met hem te maken hebbben ook geen contact met me kind?
Is dit een verstandig besluitvoor mezelf en me kind?
Wie kan me hierbij helpen wat ik moet doen?
gr Twijfelaar

tijdloos 22-04-10 21:18:22

Hallo Kim,Deveny
ik wilde net kijken maar ik kom niet meer op de site,krijg dan te ziene webpagina kan niet worden weergeven.
ben ik dan ook gebanned?groetjes tijdloos


Reactie:
Heey tijdloos,

Op moment dat jij wilde inloggen lag de site helemaal plat en kon niemand erop!
Probeer het nog een keer en lukt het niet laat het dan nog ff via het gastenboek weten!

Sorry voor mijn late reactie maar heb zelf ff zonder internet gezeten!

Groetjes enliefs deveny

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage