Twijfelaar 19-08-10 14:20:26

Hai mensen enige tijd vorig jaar had ik al verteld dat ik sinds 2008 ben door verwezen naar ggz uit test blijk dat ik bordeline heb alleen niet met dat snijden.
Ik kom steeds in conflict met werkgevers waardoor ik steeds bij rechtbank beland om zo mij recht te moeten verkrijgen.
Het vergt veel energie, maar ik kan niet tegen onrecht en leugens dus vecht ik maar door ik heb het aldoor druk met rechtzaken uitvechten en advocaten sinds me 18e en ben nu 35 het houd niet op.
mij nu al 4 jarige relatie is steeds ruzie, ik heb hiervoor meerdere relaties gehad die òòk allemaal rond de 4 jr liggen heb een kind met de man, mààr ben al 4 jr bezig om hem op dingen aan te wijzen die mij storen, elke keer flikt tie het weer mij leven zuur te maken hij maakt mij letterlijk ZIEK geestelijke mishandeling zou ik het willen noemen ik ben zover om mijzelf van hem af te sluiten en wil nooit meer niets meer met hem te maken hebbben ook geen contact met me kind?
Is dit een verstandig besluitvoor mezelf en me kind?
Wie kan me hierbij helpen wat ik moet doen?
gr Twijfelaar

tijdloos 22-04-10 21:18:22

Hallo Kim,Deveny
ik wilde net kijken maar ik kom niet meer op de site,krijg dan te ziene webpagina kan niet worden weergeven.
ben ik dan ook gebanned?groetjes tijdloos


Reactie:
Heey tijdloos,

Op moment dat jij wilde inloggen lag de site helemaal plat en kon niemand erop!
Probeer het nog een keer en lukt het niet laat het dan nog ff via het gastenboek weten!

Sorry voor mijn late reactie maar heb zelf ff zonder internet gezeten!

Groetjes enliefs deveny

demisharyque 22-03-10 14:36:29

hoi kimmy

ik vraag me af waarom ik gebanned ben
ik weet dat ik een lange tijd niet actief ben geweest, maar om me dan gelijk te bannen
ik wil graag weer op de site onder mijn naam demisharyque, maar ik ben en gebanned en ik ben mijn wachtwoord kwijt wie kan mijn helpen??
groetjes demis


Reactie:
Heey demis,

Ik denk dat het met de grote schoonmaak is gebeurd dat je een ban hebt gekregen!
Zal het aan liroy doorgeven, maar weet niet wanneer ik een reactie kan geven.

Groetjes en liefs devenyyHeey demis,

in de tussentijd is het bij je opgelost he en zag ik dat je weer had voorgesteld in het betreffende topic!

Welkom terug meis en hopelijk kan je je ei weer kwijt bij ons

Veel liefs devenyy

njoy 22-02-10 19:17:56


Beste Lieve mensen!!
Mijn vriend heeft het ook ..ik ben zelf achtergekomen …hij wordt behandeld maar hij wil het niet vertellen.
Door alleen naar hem te luisteren en natuurlijk te kijken zie ik wat hij voelt. Ik heb veel gelezen over symptoom Bp, het heeft wat nadelen maar aangezien dat ik een geboren optimist ben zie ik alleen de l;leuke kanten en de mooie kanten van hem. Hij is erg lief en behulpzaan ,,hij doet alles voor me!!
Ik heb niet het gevoel dat ik op eieren loop…nu niet tijd geleden wel ….toen wist ik niets over borderline nu doormiddel van boeken en internet is mijn leven makkelijker geworden. IK BEN ERG GELLUKIG MET HEM. Ik wil hem nooit kwijt …hij is mijn alles…mijn schat ..
Geduld

Danny van Strien 05-01-10 03:01:42

Iemand met de ziekte van Borderline heeft een Persoonlijkheids stoornis de ziekte wordt nog steeds onderschat er heerst zelfs nog een beetje een taboe op zwaar onterecht want de ziekte neemt een hoop ellende met zich mee en kan gezinnen familie,s tot wanhoop brengen en drijven Met de zware vorm van de ziekte wordt de persoon in kwestie niet afgeremd in wat hij of zij doet met alle gevolgen vandien Borderliners schrijven vaak alles van zich af om alles te vergeten De ziekte is vaak moeilijk vast te stellen dat komt omdat Borderliners vaak heel slim en intilligent zijn en psychologen en psychiaters om de tuin kunnen lijden pas later komt dat uit en dan is het vaak te laat en wordt het wel gezien en vastgesteld Borderliners zijn vaak heel creatief ambiteus en komen heel goed over qua persoonlijkheid en praten maar dat is onzekerheid om dingen te verbergen kwaliteit is er vaak zat maar komt er maar weinig of gedeeltelijk uit De Psychiaters en Dokters schrijven vaak medicijnen voor meestal antidepressiva om rust te krijgen in het hoofd Maar dat is niet altijd goed weet ik uit ervaring Want een Borderliner raakt vaak snel medicijn verslaafd etc Iemand die een been breekt krijgt een bos bloemen en iemand met Borderline niets daar bedoel ik mee dat de ziekte nog steeds niet echt wordt erkend en daar moet en zal verandering in komen


Danny van Strien 05-01-10 02:43:33

Ik lijd zelf al zo,n 7,8 a 9 jaar aan Borderline al is dat nooit vastgesteld door psychologen dokters of psychiaters Maar zelf zie ik heel veel overeenkomsten vandaar Ik heb het opgelopen doorwat bepaalde mensen mij in het leven hebben aangedaan en dat gaat nooit meer weg die schade zit te diep ik heb zelf de sleutel nog niet gevonden ernaar komt het ooit nog goed met me prive dat is de grote vraag Ik zal nooit meer kunnen werken en ben al jaren afgekeurd het is niet anders je staat ermee op en gaat ermee naar bed Dit had ik van het leven niet verwacht daar bedoel ik mee te zeggen dat de ziekte Borderline niet alleen erfelijk is maar dat je het ook kan oplopen door nare en traumatische gebeurtenissen die je niet kan verwerken en vergeten.

Tiger 07-12-09 22:55:18

Zelf heb ik geen last van deze "ziekte/probleem", waarom ik het tussen aanhalings tekens zet is omdat ik het niet echt als een ziekte/probleem zie.

Zelf heb ik onlangs een hele leuke meid leren kennen die deze zogenaamde last met zich meedraagd, en weet je wat ik alleen kan zeggen het is een schat van een meid. Dus wat ik aan de "zogenaamde" gezonden mensen wil mededelen is, laat je niet afschrikken. Ook mensen met een borderline kunnen heel aardig zijn. En waar ik achter ben gekomen is dat ik misschien nog wel gekker ben!

Dus lieve mensen, veel sterkte en succes allemaal!

Tiger, vanuit de DomstadLon 03-11-09 18:33:59

Ik heb een vraag: een aantal mensen om mij heen heeft mij aangegeven dat ze het sterke vermoeden hebben dat ik borderliner ben. Het zou een hoop verklaren m.b.t. mijn huidige situatie en hoe de afgelopen jaren voor mij verlopen zijn. Weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen met hulp zoeken. Wie stelt vast of het daadwerkelijk zo is? Ik hoef niet zozeer een stempel opgedrukt te hebben, maar wil gewoon de juiste hulp om mijn dagelijkse leven wat draaglijker te maken..................Alvast bedankt.


Reactie:
Hoi lon,

Goh is niet niets als mensen om je heen het al vermoeden! het hoeft natuurlijk niet zo te zijn, het blijven toch mensen die er niet voor geleerd hebben!

Als je het uit wilt laten zoeken is de eerste stap naar je huisarts en daar leg je je vermoeden neer, van goh als ik zo me leven eens bekijk de afgelopen jaren en informatie lees, heb ik een vermoeden dat ik mischien wel eens borderline kan hebben!

En dan heb je van de huisarts een verwijzing nodig naar de pshygoloog...daar moet je dan allerlei testen doen, en aan de hand daarvan weten ze of je borderline hebt...of uberhaupt alleen borderline of nog andere pshygische problemen( soms is het niet alleen borderline wat je maakt zoals je nu bent)

En aan de hand van die uitslag zullen ze je ook therapie aanbieden, om het te handelen..zodat jij beter met je stoornis overweg zult kunnen leren gaan!

Het is voor mijn gevoel niet zo zeer een stempel, hoewel je dat wel merkt dat buitenstaanders dat vinden.... maar het opend ook deuren voor je..om het allemaal beter onderhanden te krijgen!!!


Hoe dan ook, wat je ook beslist heel veel succes!!


Groetjes Deveny en het team

Danny van Strien 19-10-09 00:18:26

Informatie over de ziekte van Borderline
Mensen met de ziekte van Borderline denken heel zwart wit Iemand is goed of heel slecht Borderliners zijn in het leven vaak veel schade toegebracht en verder afgewezen of in de steek gelaten en hebben het in het algemeen niet erg naar hun zin in het leven En zijn altijd voor zichzelf op de vlucht en komen in hun hoofd niet tot rust en is er chaos Borderliners zijn het vertrouwen kwijt in andere mensen en zitten heel erg met zichzelf in de knoop

Vriendelijke Groeten Danny van Strien


Reactie:
Dank je wel voor de informatie,

Deze informatie is ook allemaal te vinden op ons forum!

Groetjes deveny en het team

Angelleke 06-10-09 16:23:12

hallo , ikzelf ben bps patient en wil graag iets betekenen voor lotgenootjes, daarom heb ik een site gemaakt waarop je kan chatten met lotgenootjes : http://angelleke2008.webs.comtot ziens anja


Reactie:
mooi gemaakt, wens je er heel veel succes mee

groetjes devenyy en het team

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website? - Webhosting € 1,95 per maand