corina 01-10-09 14:34:28

Hoi,
Bedankt voor je reactie.. ik heb me aangemeld op jullie forum, ik wacht alleen nog op een toelating..
groetjes Corina

frank 21-09-09 17:55:13

hoe krijg ik een stukje wat ik een aantal jaar geleden heb geschreven van deze site af?

groetjes frank


Reactie:
Heey Henk,

Is dat een stukje hier in het gastenboek?? Want dan wil ik dat best verwijderen hoor!

Groetjes devenyy en het team

engeltje 15-09-09 23:08:34

hallo allemaal ik weet sinds 2jaar dat ik bordeline ben voor in behandeling maar het gaat met ups en downs het grootste probleem wat ik heb is leren van mezelf te houden heb een lieve vriend die ik soms tot wanhoop dreig en hij weet niet hoe lang hij het nog vol houd zo want het is voor hem erg vemoeiend een drukke baan en vriendin met bordelinne
groetjes

Piet Grenslijn 24-08-09 12:43:12

Ik het ook die ziekte, da je zo vergist af en toe over die dingen, enk blij da jullie je zo inzette voor die mensen.
Groetjus, Piet.

henk 14-08-09 18:59:23

Hoi anja,
Heb jij behoefte aan mijn mailadres ?dat je wat kwijt kunt
als je wilt, kan je die emmer ook wat leger houden.
geef maar aan wanneer nodig.
henk

Anja 14-08-09 17:54:26

Bedankt voor de reacties, fijn om "gehoord" te worden. Ik hoop dat ik hier snel uitkom want dit is geen leven voor mij en mijn omgeving. Alleen mijn dochter weet dat ik borderline heb, zij heeft het zelf ook. Gelukkig wel in veel mindere mate. Ik heb 9 maanden M.B.T. therapie gehad maar dat was te zwaar voor mij nu zit ik zonder behandeling en behandelaar, wel met medicijnen.


Reactie:
Hoi anja,

Graag gedaan hoor, daar is ons forum ook voor om naar elkaar te luisteren en je verhaal kwijt te kunnen.
Mischien is het fijner voor je als je je aanmeld bij ons op het forum, dat is meer prive dan hier via het gastenboek.

voor verdere vragen hoor ik het graag van je hoor.

Groetjes devenyy en het team

henk 14-08-09 15:47:47

Hoi anja,

Sterk van je maar het zit hoog 3 kinderen en een scheiding probeer of je iemand heb die iedergeval wil luisteren en niet oordeeld . henk

Henk 13-08-09 14:17:10

Verder met mijn huwelijk dus als ze terugkomt alles afwijzen en blokeren. Het is niet verstandig om met haar verder te gaan constant ruzie en gevechten maar het dubbele is ik weet waar het vandaan komt soms oprecht soms gespeeld maar je hebt geen rust ben blij dat jij het nu rustiger in je relatie heb je hebt er ook niet om gevraagd.. dus er is veel begrip van twee kanten voor nodig of te wel echte liefde klinkt gek maar die gevechten en spanningen ben ik toch gaan missen 4 jaar is lang zal wel slijten ander neemt het stokje over ik hoop voor haar dat het goed blijft gaan maar die wisseling van partners zijn het einde de beste mannen maar na 2 -3 maanden kunnen ze er toch niet mee overweg.bedankt voor je support.30 jaar huwelijk gooi je ook niet zomaar weg.
grt henk

Henk 13-08-09 12:26:29

He bedankt voor jullie lieve reactie, we zijn nu 6 weken uit elkaar de nieuwe relatie weet niets van haar gedrag misschien omdat ik getrouwd was en voor haar veilig was dat ik toch veel klappen kon opvangen wat vele mensen die in deze wereld niet thuis niet kunnen begrijpen, je gaat ongewild inversteren in een foute relatie.Ik hoop dat ze het bij haar nieuwe relatie in toom kan houden anders komt ze weer terug het is niet de eerste keer en je weet nooit hoe een nieuw iemand hier tegeover staat. wat moet ik doen als ze terug komt het kan niet verder zo. beetje hulp kan ik wel gebruiken omdat alles dubbel is
bedankt voor jullie begrip henk


Reactie:
Hoi Henk,

Graag gedaan hoor de reactie!
Of ze het echt in toom kan houden in haar nieuwe relatie, als ze zelf geen hulp heeft zal ze ook bij een ander niet de borderline onder controle krijgen!
Althans is mijn mening!

Denk dat jij heel sterk in je schoenen moet staan als ze terug aanklopt bij jouw!
Wat wil jij...doorgaan met je huwelijk en die proberen te redden...of verder alleen en eventueel met een borderliner die het je leven zo moeilijk maakt!

( trouwens is overigs niet nodig om een partner zijn leven zo moeilijk te maken..ikzelf heb 7 jaar een relatie en ook 7 jaar therapie en bn een stuk rustiger)

Succes ermee


groetjes Devenyy en het team

Anja Saleming 12-08-09 17:08:05

Hoi ik ben 45 jaar en weet sinds twee jaar dat ik borderline heb. Ik ben moeder van drie kinderen en heb een prachtige kleindochter van zes maanden. Ik lig in scheiding na een huwelijk van 24 jaar. Op dit moment gaat het niet goed met mij, ben onrustig en angstig. Gaat dat lege en eenzame gevoel ooit weg???


Reactie:
Hoi Anja,


Jeetje heftig allemaal zeg de afgelopen 2 jaar, en moeilijk om na 24 jaar er alleen voor te komen te staan!

Ik ken het gevoel van eenzaam en lege gevoel wel, maar ooit verdwijnt het wel weer!
Mischien een idee om lid te worden van ons forum, er zijn meerdere meiden die ouder zijn ( niet bot bedoeld natuurlijk he)
Ikzelf ben ook 35 en zo zijn er nog meer rondt mijn leeftijd en hoger!


Heel veel succes met de scheiding en hopelijk krijg je gauw weer de rust terug in je leven


groetjes devenyy en het team

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer bezoekers op je website?