Sandra K. 08-09-13 23:05:08

Gewoon super service en heel persoonlijk. Snelle afhandeling en goede prijs, dus gewoon top!!groetjes,Sandra

katja mateboer 06-08-13 14:19:10

Ik kan alleen maar zeggen top klantenservice, top levering, en erg eerlijk!!! Weet waar ik me spulletjes ga halen! Bedankt!

Sandra 24-04-13 10:19:44

Afgelopen zondagavond deed ik mijn eerste bestelling in deze webshop.
Altijd spannend, de eerste keer.
Gaat het wel goed, handelen ze alles netjes af enz.
En dat doet deze webshop zeker!
Zeer fijn en duidelijk e-mailcontact en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de bestelstatus.
Op dinsdag had ik het pakketje al binnen, alles keurig verpakt.
Kortom, ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen!

Mevr. Oosten 06-04-13 20:42:27

Ook ik ben zeer goed geholpen door Mijn Dier en Ik. Wij hebben een tshirt besteld en hoewel daar een levertijd op zat werden wij goed op de hoogte gehouden van de status en uiteindelijk wanneer het verzonden was.

Ga zo door !

Groetjes, Mevr. Oosten

DutchPatriotsBulls 03-02-13 18:14:22

Namens DutchPatriotsBulls bedankt voor de goede service en zekers een aanrader voor het bestellen van je spullen .Altijd netjes via email contact over je bestelde spullen ( als het bedrag erop staat en als je spullen verstuurd zijn )Ook alles netjes verpakt . Top !! Ga zo door !!

Fam Aartsen uit Ugchelen 30-01-13 06:34:13

Voor het eerst besteld op Mijn Dier en Ik en zal zekers niet de laatste keer zijn!Een paar dingen waren uitverkocht op dat moment maar kreeg netjes gelijk een mail met evt. andere mogelijkheden met korting .Service is hier super en zeer vertrouwd Thanks Miranda!

Bea 12-01-13 00:30:57

Hallo allemaal, ik ben zeer goed geholpen door Mijn Dier en Ik. Ik had wat spullen uit voorraad besteld en via Ideal betaald en dat had ik binnen 3 dagen al in huis !

Ga zo door ! groetjes Bea

Maartje 09-12-12 15:50:18

Bedankt voor de snelle levering van de kerstmuts en de peanut feeder ! Deze snelle levering vind je niet vaak meer, en ook de nette service wanneer de betaling ontvangen is en wanneer de order verzonden wordt. TOP !!

Hartstikke bedankt !

Groetjes, Maartje.

Bart v Berne 07-11-12 20:40:10

Ik heb goede ervaringen met "mijn dier en ik".
Zo kreeg ik snel antwoord op mijn vragen, en er werd gezocht naar alternatieven als een bepaald product niet meer leverbaar was vanuit de fabrikant of dat de kans zou bestaan dat ik wat anders dan gebruikelijk zou moeten verwachten.
Ik noem dit klantvriendelijkheid en dat geeft een fijn gevoel.
Mijn dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Bart

Jacqueline van Loveren 05-11-12 15:20:07

Twee jaar geleden kreeg onze hond (een franse bulldog) problemen met nek en rug. We dachten toen echt dat we hem moesten laten inslapen. Hij draaide zn kop schuin, jankte, slingerde met zijn achterwerk en had vreselijk pijn. Conclusie dierenarts: rug-en nekhernia. Met heel veel en rust en medicijnen en nu alleen nog de druppels Puur Hernia is het goed gekomen. Eerlijk is eerlijk, of het aan druppels ligt dat zullen we misschien nooit echt weten, maar baat het niet, dan schaadt het ook niet, zeggen wij maar. Door nieuwe regelgeving is het product Puur Hernia gewijzigd in Puur Herny. Miranda heeft uitgezocht voor of dit product echt hetzelfde werkt als Puur Hernia. En gelukkig is dat het geval. Bedankt voor de goede service!

1 2 3 4 5
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!