Ada 10-06-18 18:25:01

Per toeval ben ik Francoise tegen gekomen op internet bij mijn zoektocht naar een personal coach.
Ik zit in de overgang met allerlei klachten die bij de overgang horen, ook het dikker worden.
Francoise heeft mij in 10 weken tijd geholpen door kleine aanpassingen aan mijn voeding te doen en iedere week andere oefeningen te doen om mijn spieren te versterken.
Zij heeft mij uit mijn dip op de goede weg geholpen door haar ontzettende enthousiasme en motiverende peptalk.
Heel veel dank hiervoor Francoise.

Lilian 15-01-18 21:38:37

Francoise heeft mij enorm ondersteund met restorative yoga tijdens ziekte en daarna met opbouwen van conditie. Twee keer per week train ik met Francoise. Haar persoonlijke betrokkenheid en enthousiasme zorgen er voor dat je meer doet dan dan dat jezelf denkt te kunnen. De yoga-break naar Formentera was erg leuk om te doen: de dag sportief beginnen, dan genieten van het prachtige eiland en 's avond relaxed afsluiten met yoga. Ik heb al weer ingeschreven voor de komende reis dit jaar.

Desiree 15-01-18 21:05:09

Inmiddels trainen wij al een aantal jaren bij Francoise. Naar grote tevredenheid. Naast training geeft ze ook altijd goede adviezen over voeding. Toen ze vertelde over haar yogareis naar Formentera, die ze wilde organiseren, was ik dan ook direct enthousiast. Mijn verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Elke ochtend goed beginnen met trainen en yoga, daarna relaxen en genieten van het mooie weer, de prachtige omgeving en het heerlijk eten.
Dit jaar ga ik zeker weer mee.

Ans van Heeswijk 18-02-16 09:09:18

Ns lange tijd ziek te zijn geweest. Waardoor je helemaal geen kracht of conditie meer hebt en je zelf niet meer weet, hoe je dit op kunt bouwen. Zo kwam ik bij Francoise terecht, voor personal training. Heel leuk, maar ook heel hard werken, maar vooral persoonlijk gericht.
Zij heeft me zelfs weer zover gekregen, dat ik weer kan hardlopen. De yoga en pilatus hebben we nog een extra zetje gegeven. Ik voel me weer fit, sterk en energiek. Ik ben echt heel blij, dat ik weer goed vooruit kan. Daarvoor ben ik Francoise heel dankbaar.

Astrid van Gool 17-02-16 14:06:25

Françoise helpt me als personal trainer al ruim zes maanden om af te vallen. Mijn doel was om strakker in mijn vel te komen en meer conditie te krijgen na mijn buikoperaties. Niet alleen ik maar ook mijn omgeving ziet nu dat mijn figuur vele malen beter is geworden. Ik ben zo enthousiast dat ik ook yogalates bij haar volg. Françoise: je bent een fijne instructice. Je laat me altijd hard werken en flink zweten, maar ik krijg er veel energie van. Ga zo door. Bedankt en tot de volgende les.

Esther 06-01-15 15:38:20

Gisteren weer een nieuw yoga-jaar gestart! Was weer heerlijk. Alles voelt weer soepel aan. Over een paar weekjes voel ik me weer als herboren. Jarenlang allerlei fysio-behandelingen gevolgd en dankzij Francoise is dit niet meer nodig!

Marina 23-10-13 23:53:10

Vanavond weer een pittig lesje Yogalates, maar ook weer zo goed qua afwisseling dat ik me heel de avond prima voel. Morgen zullen de buikspieren wel nadrukkelijk aanwezig zijn!
Niet voor niets geweest dus !

Marloes 12-09-13 14:39:03

Dank aan Francoise die mij helpt om alles uit mijn lichaam te halen en om in gewenste shape te komen. Daarnaast ook super goed advies, tips en leuke ideeën over voeding en beweging.

Angelique 25-08-13 11:32:11

Voor iemand die jaren niet gesport had heeft Francoise met haar optimisme en vrolijkheid tijdens de les me weer aan het sporten gekregen !!!
Ze geeft een hele goede begeleiding en je geeft hele fijne tips over voeding !!
De combinatie van poweryoga en bootcamp is super !!!

Robbert van Rooijen 07-08-13 14:54:00

De koningin van de buikspier en pilates oefeningen!

Aantal jaren terug veel samen getraind, en gebruik het nu nog 3 keer per week in de sportschool. Je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt, en ik moet eerlijk bekennen dat de oefeningen van Francoise nog steeds het meeste effect hebben..

Ik train nu bij een Body-build school, maar geen van de "grote jongens" gaat ongeschonden door de combinatie oefening met de ballanceball en de cablecrunch. behalve ik thanks to Francoise.

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!