Hans van der Sluys 23-07-09 11:03:50

Woensdag 22/07/09 met mijn zoon van 12 op de motorfiets de locatie bij Mill bezocht. Op basis van het door Luitenant-Kolonel E.H. Brongers geschreven boekje "De slag bij Mill" het e.e.a getracht te reconstueren.
Naderhand deze fantastisch site gevonden. Petje af voor het research werk. Ik zou graag eens deel willen nemen aan een door U georganiseerde rondleiding.h

Ifor Blokland 04-05-09 11:28:24

Mooie site. Grappig om de foto van de broer van mijn opa, Nijs Johannes Blokland, tegen te komen. Het origineel heb ik namelijk zelf in bezit. Mijn vader is 4 jaar later naar hem vernoemd. Is er meer informatie over hem bekend? Mijn oma zei altijd dat hij één van de eerste Nederlandse gesneuvelde was, maar kon er niet veel meer details over vermelden.

Paul de Rooij 30-12-08 13:35:03

Mooie site en met veel enthousiatme en oog voor detail opgezet. Jammer dat alle foto's, ook die via internet vrij zijn te downloaden, op deze site worden afgeschermd als zijnde met eigendomsrechten.

Kees van Eekelen 26-05-08 16:32:20

Een zeer mooie site,mijn complimenten.Ik zal volgend jaar zeker naar de tentoonstelling komen met mijn klein dochter.Ik zelf ben de zoon van de luitenant van eekelen,die mede verantwoordelijk was voor het laten ontsporen van de trein.

foefke 29-03-08 18:27:41

hey opper

Ik kwam je kaartje tegen dus ik ben ff gaan kijken.
leuke en en intressante site!
ik vind vooral het gedeelte (het gevecht) intressant omdat ik ook de oorlog jaren van mijn dorp redelijk ken (gemert + peelraamstelling) en zoals je weet ligt dat niet ver van mill.
het gedeelte met de luchtfotos en miniatuur(wargame) is ook intressant zo heb je er een goed en duidelijk beeld bij.


mvg foefke

youp 05-03-08 18:51:45

jullie heben links bij sporen van de oorlog onderaan op die pagina een orginele blinde staan. die blind (klep van een kazemat) heb IK MET EEN PAAR VRIENDE gevonden

Albert van der Cruijsen 30-08-07 11:43:28

Geachte heer Van Dijk,
Mijn complimenten voor uw Site, die ik met heel veel belangstelling heb doorgenomen. Ik woonde tijdens de Duitse inval, als 10 jarige, op de Langenboomseweg nummer 8. Een foto van mijn ouderlijk huis met daarvoor de grote bunker is ook in mijn bezit. De man, die daarop staat is namelijk mijn vader. Separaat heb ik u nog een mailtje gestuurd met de vraag of u familie bent van Vaandrig Van Dijk, die regelmatig bij mijn ouders in de winkel kwam. Bij ons was ingekwarierd zijn collega Vaandrig van Nassau. Naar hem ben ik op zoek omdat hij een foto heeft gemaakt van onze vluchtkaravaan naar Uden. Veel succes verder met uw hobby en als ik u ooit van informatie kan voorzien, zal ik dat zeker en met plezier doen.
Albert van der Cruijsen

Martin 26-01-07 18:40:54

Heel bijzonder zoals één en ander getoond wordt, tot in detail. Ik heb bijzonder veel waardering voor jou en de andere vrijwilligers die dit gebeuren van destijds in stand houden. Ik denk echter dat elke vierkante kilometer van Nederland zijn eigen Verhaal heeft over de vijf verschrikkelijke jaren, midden vorige eeuw. Nooit mogen we dat vergeten, wel herdenken. Nogmaals: bijzonder respect voor dit initiatief.

Barry 19-10-06 18:29:43

Hey, Nudi... ouwe giulli TIJGER erg mooie site enhe... wanneer gaan we weer eens zwemmen? groetjes Barry

J. van Driel 23-08-06 11:23:59

Hallo
Ik heb een vraag weet U hoe en waar Jacob Malgrom gesneuveld is.
Ik hoor het graag
MVG
Jan

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
Terug naar homepage