Yvo Stoots 18-10-19 12:54:45

Ik was op zoek naar een tweedehands fiets, werd getipt door Louis van Dijk fietsen om contact op te nemen met Eric Franken van Mobifiets. Dit direct gedaan en kon direct bij hem terecht. Hij had er genoeg staan in alle klassen, dus we hadden snel de juiste gevonden. Heb twee oude ingeruild, die kwam hij de dag erna ophalen met zijn bus, toen heeft hij direct m'n andere fiets een onderhoudsbeurt gegeven als service. Top service! Mooie zaak heb je, vanaf nu alle service via jou, aan huis! Aanrader!

Dorien Peeters 06-10-19 12:27:25

Dinsdagmiddag 1 oktober is Eric Franken van Mobifiets op bezoek geweest bij drie klassen (groep 3/4/5) van SO Het Kasteel, een school voor speciaal onderwijs cluster 3.

Op dit moment behandelen wij het thema: De Fiets. En daar hoort natuurlijk een bezoek van de fietsenmaker bij...
Eric heeft een kapotte fiets van school gemaakt: een band geplakt, de remmen gemaakt en de ketting er op gelegd. De leerlingen hebben alles goed kunnen volgen en mochten ook helpen. Daarna kregen ze in groepjes een rondleiding in de bus/ mobiele werkplaats. Ze hebben genoten en veel geleerd.

Dankjewel Eric voor jouw enthousiasme en jouw tijd voor onze leerlingen!

Leo Koot en Nelleke Berg 23-09-19 19:40:20

Tijdens onze fietstocht kreeg Leo een klapband. Gelukkig was Mobilreperatie/ Eric goed bereikbaar en snel ter plekke om de binnen en buitenland te vervangen! Super en veel dank👍Zeer aan te bevelen!!!

Marc 17-07-19 15:19:24

Vakmanschap en betrouwbare service! Ik heb bij Mobifiets een 2de hands fiets gekocht, daarbij werd een klein rammeltje volledig onderzocht en goed opgelost! Tevens kreeg de fiets van mijn vrouw een goede onderhoudsbeurt en ontvingen we eerlijk advies. Extra service is standaard, even de remmen afstemmen van een kinderfiets wordt gewoon gedaan. Ik kan Mobifiets van harte aanbevelen!

Wouter 02-06-19 10:33:05

Echt geweldig goed geholpen !!!
Onverwachts een lekke band tijdens mijn heerlijke fietstocht langs de Mark & na een snelle en goede reparatie nog een heerlijke fietsweek gehad !!
Super bedankt ! Top service !
Wouter

Stef 03-04-19 17:11:11

Vandaag dagje meegelopen voor stage. Het was leerzaam en gezellig!!! Bedankt

Groetjes, stef👍🏻

Peter de Regt 11-06-18 20:15:46

Snelle service: donderdag gebeld, vrijdag langsgekomen.
Goede service: monteur heeft niet alleen de fiets van mijn zoon gemaakt (waarvoor ik gebeld had) maar heeft ook mijn oude fiets, die in de tuin stond te verpieteren, op zijn verzoek helemaal opgeknapt!

Zorg wel dat je koffie in huis hebt !

Yvonne Jorissen 19-03-18 16:14:18

Fijn dat we getipt zijn om Eric de mobiele fietsenmaker te laten komen. Hij kwam heel snel toen ik hem belde en heeft een paar fietsen opgeknapt bij ons en ook heeft hij mijn dochter haar fiets meegenomen en geregeld dat er een nieuw frame opgezet werd (garantie Batavus). Ze kreeg ook een leenfiets voor de tijd dat ze haar eigen fiets "kwijt" was. Heel fijn zo'n mobiele fietsenmaker aan huis! Aanrader!

OvP Breda 26-01-18 14:57:07

Hartelijk dank voor snelle service. Gisteren gebeld, vandaag afspraak en fiets meteen gerepareerd. Wat ze bij de officiele dealer verkeerd gedaan hadden, bij wisselen van achterband, en waardoor ondersteuning, op mijn e-bike, niet meer werkte, en niet wisten hoe op te lossen. Heeft de monteur van mobifiets, binnen een half uur opgelost.

BS De Driezwing 07-12-17 16:11:06

Ruim 30 fietsen gecontroleerd en waar noodzakelijk, gerepareerd op BS De Driezwing!

De fietscontrole op BS De Driezwing donderdag 7 december was een groot succes! Een groot aantal leerlingen nam hun fiets mee om deze te laten controleren en waar nodig te laten repareren. Deze actie, mogelijk gemaakt door Mobifiets, de gemeente Breda en BS De Driezwing zal bijdragen aan de veiligheid op de weg.
Fietsen werden gecontroleerd op remmen, loopwerk, verlichting en eventuele andere zaken die lekker en veilig fietsen in de weg staan. Superactie van Eric Francken van Mobifiets!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda