Ache 13-01-08 18:34:50

Hey, ini kabar dari Nistelrode, semangat, vanuit Nistelrode waren wij ook vaak op de Moluccan Moods, te gekke tijd was dat zeg.Organistie MM terimah kasih,dankzij jullie was die periode echt geweldig.Kapan lai MM.

kupac. nanlohy 02-01-08 01:36:51

he boys ik wil zeggen moluccan moods top ghetto fichters vaassen havy ze moeten gewoon weer terug komen en Darah Maluku ook dan is het helemaal compleet nou aku pigi sekarang nanti a dengar selamat kupac nanlohy vaassen!!!

E2rd Hehanussa 08-11-07 20:30:53

Hallo,

Ik heb nog een unieke radio-opname gevonden van Moluccan Moods met Eddy T. in het radioprogramma MOONDOGS uit 1984/1985. In dit programma gaat het voornamelijk over de 2e dubbel LP van Moluccasn moods, waarin de bandleden worden geinterviewd.
tijdsduur: 2 uur. Ik zal het binnenkort op de saait zetten (www.nuscera.tk)

Wordt vervolgd.

Sl'mat,
E2rd Hehanussa.

Johnny Suitela 26-09-07 15:15:53

Hallo MMsite,

Ik ben Johnny Suitela van de groep Seruan, toendertijd! Ik wil alleen maar zeggen dat het een goed initiatief is om dit site te maken, veel jeugdherinneringen komen weer naar boven, maar vooral jeugdsentiment! Ik zit nog steeds in de muziek, ben gitaar-docent van mijn eigen gitaarschool. Speel in een theatergroep PIUM & The men from UNCLE en mijn eigen band Nuevo Sonido, wereldmuziek met flamenco invloeden gemengd met Tjengkeh!
Wat ik wel weet van Seruan is dat alleen Steve Boston (drummer) en ik verder zijn gegaan met de muziek, Elly Joris is nu samen met Jay-Tee en hebben ook nog kids! Voor de rest als jullie meer willen weten over mij, hoef je maar mijn naam te googlen, dan weet je ongeveer wat ik allemaal aan het doen ben!
Hoop natuurlijk dat er een reunie komt van MM, wacht wel af......

Gr. Johnny Suitela

MMOODS 14-09-07 08:55:16

http://partyflock.nl/party/102174:MMoods.html

Nieuwe tijden..nieuwe versie

Rick 10-09-07 15:37:20

Wat een tegekke mooie tijd was dat toen al die molukse bands.Heb echt genoten Impuls Lady Soul etc...geweldig!!.Ben trouwens op zoek naar radio opnames van het programma Moondogs o.a. Lady Soul wie kan mij daar aan helpen.

Moluccan Moods "a place to be"(wie weet)


Amatoo

C.J. Lasatira 07-08-07 18:34:22

Kapan lagi? Wanneer komt er weer een Moluccan Moods???

Ik wil zeggen dat ik het mis, maar dat kan niet, want ik ben geboren in ྐ, maar het komt over als of ik het al heb meegemaakt, Staand in de paradiso genietend van al die snaren!

Te gek hoor... Muziek is stuk voor stuk semangat!!

Jeroen(tje) uit Den Haag 27-07-07 23:47:11

Omdat wijlen mn moeder (en ik ook) vrienden was van de bandleden van Massada en dan met name van Zeth Mustamu, kwam ik met mn moeder ook in Paradiso voor de Moluccan Moods.
Leuke sfeer, lekkere muziek én lekker eten niet vergeten

Ik was vanavond op zoek naar info over Zeth en kwam dus op jullie site en het leuke is, dat de afbeelding van de LP heel herkenbaar is hier in huis, want heb die LP nog steeds in bezit

Met vriendelijke groet van Jeroen(tje) uit Den Haag en mochten jullie in contact staan met Zeth Mustamu, willen jullie hem dan de vriendelijke groeten van me doen...?

maluku tenggara helmond 29-05-07 22:12:46

goede kant was dat het goed opgezet was,
slechte kant was disriminatie van orang tenggara
de band "deja vu" was heus niet minder dan die andere ambon lease bandjes, daarom werden ze ook
uitgesloten om bijdrage te leveren aan die lp

Lamberth Anindjola 01-05-07 15:51:17

Ben ik op zoek naar oude bandleden kom deze side tegen, geweldig!!!
Ben drummer van de band Magrib toen in 84 gewelldig Mollucan moods in paradiso, moet weer terug komen vind ik. Tijdens het op ruimen heb ik oude opnames terug gevonden van Magrib dus, Zusanne ik zie dat jij ook gereageerd hebt,oude bandleden ik weet niet waar jullie allemaal uithangen als jullie interesse hebt in die opnames kan je mij bereiken, l_anindjola@hotmail.com
Ben tegenwoordig drummer bij de band 10 Beaufort, zie mijn website www.10beaufort.nl
Dat is Tower of Power coverband.
Grtj Amatoo Lamberth Anindjola

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies