marlous de Boed-Somford 06-10-12 14:00:52

Hoi Rianne!
Onze trouwdag vorige week was geweldig..Zoveel mensen hebben opgemerkt dat we straalde, de hele dag. Ik voelde me ook zo mooi, mede dankzij de geweldige make-up!! Dank je wel! Groetjes, Marlous

't Anker 01-10-12 19:54:50

Hallo,

Dankzij jullie is het een hele geslaagde Dag van de Ouderen geworden! Onze bewoners hebben genoten van de beauty verwenmiddag. Ze vonden het heerlijk om zo professioneel en met zoveel aandacht behandeld te worden. Jullie hadden ontzettend leuke (en veel!) materialen bij jullie en hebben zoveel verschillende dingen bij voor hen gedaan. Ook de omgang met hen, en met ons, was heel erg prettig.
Dank jullie voor de professionaliteit, gezelligheid en alle inzet!

De activiteitenbegeleidsters, 't Anker, Kesteren

Marjolijn 27-09-12 11:26:28

Hoi Rianne,
Het was weer supergezellig op de workshopavond..heb veel geleerd en mijn huid is weer heerlijk verwend door de Nutrimetics producten. Vooral de peeling ben ik helemaal enthousiast over, ga ik zeker gebruiken. Veel succes met alles.
groetjes, Marjo

Henriette 02-09-12 14:05:07

Hoi Rianne,
Ik wilde je nog even bedanken voor de geweldig leuke beautypraktijkavond. Wij zijn helemaal enthousiast geworden over het product Nutrimetics. Onze huid is nu al een stuk rustiger. Die nieuwe Restore is helemaal geweldig!
Mijn vriendin neemt binnenkort contact met je op omdat ze interesse heeft om als adviseuse te gaan werken met Nutrimetics. Ik wil je trouwens ook nog zeggen dat ik je inspirerende presentatie en je enthousiasme super vond bij de training. Ik weet zeker dat je mijn vriendin mede hierdoor over de streep hebt getrokken. Eigenlijk zou je met jouw kwaliteiten veel meer moeten doen. Succes met de business. Groetjes Henriette

Nutrimetics 24-05-12 11:12:21

Gefeliciteerd Rianne:
Business Women of the Year Nutrimetics 2011!!!
ofwel Queen van het Seminar Madrid mei 2012.
Nutrimetics

Wendy Kramer 07-01-12 13:05:00

Goedemorgen Rianne,

Zoals beloofd: de foto's! Ik heb een heerlijke trouwdag gehad, mede door het ontspannen begin (met koffielikeur en geweldige make-up!!); dank je wel!

Groetjes, Wendy

Nutrimetics NL 27-12-11 15:56:21


Met heel veel plezier en trots mag ik de MVP voor week 49 aan jullie bekend maken. De MVP voor week 49 is een van onze zeer gewaardeerde Executive Sales Leaders. Enthousiasme, passie, gedrevenheid en vastberadenheid zijn een aantal woorden die me te binnen schieten om deze dame te beschrijven. Opnieuw laat ze zien dat je door gefocust te zijn geweldige resultaten kunt behalen! De MVP voor week 49 is Rianne van Nuland. Gefeliciteerd!!!

Devid Roodenburg, Nutrimetics
National Sales Manager Netherlands, England, Ireland

baukje edens 22-12-11 15:28:05

hallo rianne
ik heb vandaag heerlijk genoten van de behandeling die ik heb gehad
ik met mijn achtergrond weet hoe leuk het is om mensen te behandelen
sucses met je werk

Nutrimetics NL 29-11-11 14:12:08

De MVP voor week 47 is een Leader die op dit moment ongelofelijke resultaten behaald. Zij heeft haar business meer dan verdubbeld en is al volledig met partner gekwalificeerd voor het seminar in Madrid. Ze is een fantastische Leader die echt het goede voorbeeld laat zien! Dat blijkt wel uit het feit dat zij nu wederom (4e keer) MVP is geworden!
Rianne van Nuland, Gefeliciteerd!

Devid Roodenburg, Nutrimetics
National Sales Manager Netherlands

Corine 24-11-11 12:23:23

Ha Rianne,
Nog bedankt voor de gezellige en leerzame beauty workshop op 25 augustus in Lienden! Ondertussen ben ik getrouwd en dat bevalt me reuze goed!
Ook de producten van Nutrimetics gebruik ik veel en heb er veel plezier van!
Hartelijk groeten Corine Ververs - de Bruin

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!