Karolien Rijkse 30-03-11 21:52:06

Hallo Rianne,

Je hebt me toch weten te raken, dat ik al zo snel reargeer! De hele avond heeft heel veel indruk op mij gemaakt! Geweldig zoalles in elkaar paste,het was voor mij de eerste x dat ik zoiets (thema avond van de Borstkanker Vereniging Nederland) bijwoonde. Het omgaan met de gevoelige huid(verzorgingproducten) tijdens mijn behandelingen(bestralingen/chemo)drong nog niet zo door, dat je daar ook rekening mee moet houden. Na de gezichtsverzorging en de mooie make up
voelde ik me zo ontspannen/relaxed. Ook kreeg ik heel veel bekijks tijdens de opmaak.... zo leuk. Toen ik weer tussen het publiek zat kreeg ik veel leuke positieve complimenten(zijn dus ook voor jou). Dit heeft mij doen besluiten om verder kennis te maken met jouw natuurlijk verrijkt Nutrimetics verzorgings produkt. Nogmaals een aanrader voor alle mensen die extra aandacht moeten besteden aan hun (gevoellige)huid. Rianne BEDANKT en tot gauw.
Groetjes Karolien.


Lucia van Burken 16-03-11 18:43:31

Hoi Rianne,
Wat verkoop je toch een geweldig product ik en mijn vriendinnen zijn er gewoon verslaafd aan. Mijn huidje voelt weer lekker zacht aan en ik heb geen problemen gehad deze afgelopen winter. Dit is het gewoon een top product. Mijn vriendinnen denken er net zo over. En wat ik wel even wil vermelden dat ik trots ben dat ik jou mede adviseuse ben . Hartelijke groetjes Lucia

Hanny 02-02-11 20:32:48

Hallo Rianne,Wat heb je mij en mijn gasten versteld doen staan van het effect van nutrimetics producten.Het was een gezellige leerzame avond, die het belang van een goede huidverzorging benadrukte.Bedankt nogmaals voor je goede adviezen, we gaan het verder uitproberen en we zien je weer op andere avondjes met mijn vriendinnen. Liefs HannyP/s Je laat mijn huid weer stralen haha

Rita van Engelenhoven 21-01-11 22:59:30

Hallo Rianne,
De proefmake up was echt super..
heel erg bedankt..
Gaat helemaal goed komen op mijn grote dag....
Groetjes Rita

Lucienne van Laar 04-01-11 14:12:48

Hoi Rianne!
Ik ben blij dat ik jou gevonden heb omdat ik al lang op zoek was naar een schoonheidsspecialiste die bij mij thuis komt. Ik woon in een woonvorm, ik ben spastisch en afhankelijk van anderen. Dat je bij mij in Rheden komt vind ik heel fijn. Elke 5 weken kijk ik uit naar je komst en de behandeling. Met name de gezichtsmassage is heeeeerlijk. Ondertussen gebruik ik ook de Nutrimetics producten en die zijn heerlijk zacht voor mijn huid.
Groetjes, Lucienne van Laar

jdeploeg 04-12-10 14:00:05

ook een man kan iets te vertellen hebben ! Beste Rianne, hartelijk dank voor de behandeling van mijn vrouwin het verpleeghuis KALORAMA, nijmegen.Helaas kan ze het zelf niet zeggen, maar met haar ogen heeft ze mij verteld dat ze heel erg gelukkig was met de behandeling. De verpleegsters hebben haar in de spiegel laten kijken en wat was ze blij op onze 60ste trouwdag !!Ik hoop je in jauari weer te zien, samen bij RIA !groetjes en nog veel succes ! Juul de Ploeg.

Coraline Haller 18-10-10 10:04:36

Lieve Rianne,
Wat ben ik blij met jou Elke week kom je bij mijn moeder, die in een zorghuis woont, om haar te masseren en heerlijke schoonheidsbehandelingen geeft! Ze knapt er echt van op! Ze geniet er zo van! Je doet het heel gezellig en heel erg lief! Een aanrader voor iedereen!
Voor iedereen die dit leest: denk eens aan je moeder, voor oudere mensen is het echt fantastisch vooral omdat ze er de deur niet voor uit hoeven!

Judith Horst 21-07-10 14:57:12

Wat een geweldige oplossing voor mij, een schoonheidsspecialiste die bij me thuis komt. En dan ook nog eens een hele goeie.

<< < 2 3 4 5 6
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!