Anneke de Vroom en Piet de Vis 06-06-17 15:57:39

Beste Jeroen,
We bedanken je hartelijk voor de fijne week in La Mortaise, midden in dat prachtige landschap van de Morvan. Genoten hebben we van de tuin waar we heerlijk konden rusten en genieten van bloemen en bomen. Niet minder van de heerlijke diners die je met veel inventiviteit en liefde voor ons bereidde en van je tips voor wandelen en mooie uitjes in de omgeving en dit alles met veel hartelijkheid voor ons je gasten.
Nogmaals hartelijk dank
Anneke en Piet

Bernard en Leonie 30-08-16 23:15:17

Beste Marion en Jeroen,

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de fijne vakantie die we bij jullie hebben genoten. We zullen jullie aanbevelen bij onze vrienden.

Ook nog bedankt voor de gastvrijheid en de mooie en duidelijk aagegeven fietstochten, het heerlijke eten en de fijne accommodatie. Wij wensen jullie veel succes met jullie mooie formule.

Hartelijke groet van Bernard en Leonie uit Rheden.

PS we komen zeker een keer terug! Wie weet zelfs a bientôt!

We hadden jullie nog een verbeterpuntje willen aanreiken maar konden niets vinden.

Helen en Aad 19-08-16 17:58:24

Lieve Marion en Jeroen,
Via deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk danken voor een heerlijke week: ik zou er wel een heel stukje proza aan kunnen wijden, maar laat dat aan de professional over.
Over ons verblijf het volgende:
Een mooie ruime kamer, heerlijk eten met vooral lekkere verse groenten, zalige wijn, kwalitatief goede fietsen, juiste adviezen over de te volgen fiets-, wandel- en autoroutes, elke ochtend een heerlijk ontbijt met vers gebakken brood en een update over de Olympische Spelen, kortom....... een aanrader!!!


Gerhard en Siny Palthe 09-08-16 17:42:34

Beste Marion en Jeroen,
Wij hebben genoten van ons verblijf in La Mortaise. Na een vervelende reis
werden we begroet met een heerlijk viergangendiner, waardoor we die reis gauw vergaten.
De accommodatie is prachtig met gastenverblijven in een mooie tuin met zwembad.
Jeroen kan heerlijk koken en iedere avond was het diner verrassend en lekker,
met goede wijnen. Gezellig dat jullie meeaten.
Jullie zijn servicegericht en hulpvaardig. Nogmaals hartelijke dank voor jullie hulp toen wij per email een dokument getekend moesten verzenden. Jullie en jullie zoon hielpen onze fantastisch.
Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij familie of kennissen die naar Bourgondië willen gaan.
Wij hopen nog eens terug te komen, het was een fijne tijd.
Groeten,
Gerhard en Siny

Piet en Mien 15-07-15 14:39:58

Wat hebben wij 11 dagen genoten in een idillische omgeving.
De rust in ons geweldig " kabouter huisje" Clématite!
De prachtige tuin, een groene oase. De heerlijke fietstochten door een schitterend landschap, perfect uitgezet door Jeroen.
We hebben mooie plekjes bezocht, getipt door Jeroen en we zijn nog lang niet uitgekeken in de omgeving.
Wat hebben wij genoten van Jeroen's kookkunst. Steeds wist hij, als een sterren kok, de lekkerste recepten op tafel te toveren en wij mochten aanschuiven aan een sfeervol gedekte tafel om te genieten van al het lekkers!
Dikke pluim!
Jeroen, bedankt voor alles, mede door jouw gastvrijheid hebben wij een vakantiev gehad die we niet snel zullen vergeten!
We hebben een plekje gevonden waar we zeker terug zullen komen.

ans en marc ketelaars 12-07-15 20:34:29

Met de dag van aankomst en vertrek en 5 overnachtingen hebben wij een geweldig verblijf gehad in la Mortaise. Wij zijn op een fijne manier door gastheer Jeroen ontvangen in een prachtige accommodatie met prachtige verblijfruimtes en een mooie tuin met zwembad. Het ontbijt was geweldig, heerlijk eigen gebakken brood, verse producten en eitjes van de eigen kippen. Mooie fietstochten gemaakt en dorpjes en plaatsjes bezocht. s'avonds was er een heerlijk 5 gangendiner, door de gastheer en zoon zelf bereid waarvan wij met de andere gasten in een ontspannen sfeer van konden genieten.
Wij denken met een fijn gevoel terug aan la Mortaise, het was een fijne vakantie.
Jeroen, Marion en kids bedankt.
Ans en Marc

Andre en Annie 11-07-15 20:48:02

Wat een heerlijk verblijf !
Niet alleen was onze kamer en grote badkamer perfect gelegen in de grote tuin, onze gastheer gaf ons talrijke erg gewaardeerde adviezen voor fijne fietstochtjes en bezoekjes aan de streek. Zijn fietstochten waren zeer gevarieerd en gedocumenteerd beschreven zodat we ons geen moment verveeld hebben. Het ontbijt - met heerlijk zelfgebakken brood - was zeer uitgebreid en gevarieerd, zelfs een vers gekookt eitje ontbrak niet. À volonté.
De table d'hôtes werden heel erg gesmaakt.
Kortom, het was een heerlijke tijd in la Mortaise, met een geweldige gastheer die altijd klaarstond voor adviezen en met en uitstekende service. Met spijt moesten we na 6 dagen afscheid nemen, we hebben een reuze vakantie gehad. Bedankt Jeroen.

Jan en Saskia 22-05-15 21:31:24

In mei 2015 waren wij 11 dagen te gast bij Jeroen. Die dagen gingen veel te snel voorbij. Wandelen of fietsen, een wijnproeverij, of interessante musea, Keltische sites en leuke stadjes. De Morvan heeft heel veel te bieden en Jeroen weet precies waar je moet zijn. Er zijn wandelingen voor elke 'conditie' van eenvoudig en horizontaal tot sportief en flink omhoog of maar beneden. Een ding is zeker : de vergezichten zijn werkelijk fenomenaal. En ja een hert of ree tegen komen onderweg is zeker geen zeldzaamheid. En voorzien van een lekker lunchpakket kom je in de vrije natuur de dag prima door. Bibracte of Alesia bezoeken leert je op een heel andere wijze naar Asterix en Oblix kijken. Rare jongens die Romeinen. En dan is er nog een heel andere ervaring die je bij Jeroen kan opdoen. Jeroen is kook gek. Oh ja, en gek op wijn is hij ook. Niet alle gekken kunnen goed koken. Maar Jeroen is zo'n zeldzame uitzondering. Na een dag inspannend de bergop en af is de culinaire (in)ontspanning op de avond een beproeving die wij zeer gaarne ondergaan. Spannende gerechten met bijpassende wijn naar keuze dat is topsport. Jeroen weet wat wijn is en je kan er bij hem veel over leren... En er zijn ook franse kazen.... En Jeroen begint dan ook al met de voorbereidingen soms al tijdens het ontbijt.... Kortom wij hebben 11 fantastische dagen achter de rug, in een uitstekende accommodatie, gezellig, lekker en met veel humor geserveerd. Wat wil je dan nog meer ? Terug dus....

De reis waard zou Michelin zeggen.
En dat was het !

Jan & Saskia

Geertje en Rein 19-05-15 22:26:13

Dag Jeroen en Marion,
Wat hebben we de afgelopen week genoten bij jullie! Een chambre d'hote om terug te komen in een omgeving waar je volop kunt genieten van de Morvan en de wijnstreek richting Beaune. Met goede adviezen van jullie om te wandelen, te fietsen en ... een sprankelend wijntje te drinken bij lekker eten waar menig franse kok het nakijken heeft. Groeten.

Piet en Mieke 11-01-15 18:07:46

Het verblijf in La Mortaise was een fantastische start van onze zomervakantie. Goed uitgezette fietstochten in de directe omgeving, een heerlijk ontbijt in de mooie, ruime tuin. Gastvrij en servicegericht!
Zeker aan te bevelen voor een ieder die een actieve vakantie wil afwisselen met heerlijke, zonnige ontspanningsmomenten.

Piet en Mieke

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies