patricia en wouter 24-06-11 19:11:22

hallo Jeroen, we willen je bedanken voor de gastvrijheid
en de gezellige sfeer en het HEERLIJKE eten wat je ons reserveerd hebt!!!!! Het was een waar feest!
Krijg ik nog een paar van die heerlijke recepten van je?????

Anneke van Driel 20-06-11 07:44:26

en weer een prima ervaring met B & B bij Nederlanders, veel gelachen en heerlijk gegeten, leuke mensen ontmoet en hilarische momenten met Stephan ("Koppen dicht" en Tina uit Dld. Jeroen, bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten, en voor het prachtige weer de afgelopen week, we hebben zelfs in het zwembad gelegen! Gr. uit Holland van Klaas, Corrie, Jos en Anneke.

Wil en Roos Jaspers 19-06-11 13:47:26

Hallo Marion en Jeroen,

Het was voor ons de eerste keer dat we van een chambre d'hôte gebruik maakten. Het is ons uitstekend bevallen. Mooie ruime gastenkamer met dito badkamer en een parkachtige tuin.
Marion en Jeroen jullie zijn een uitstekende gastvrouw/gastheer. We voelden ons helemaal thuis. Het gezelligste vonden we het uitstekende gemeenschappelijke ontbijt met vers gebakken brood en het overheerlijke diner door Jeroen bereid. Met z'n allen aan een tafel in de eetkamer, lekker kletsen over van alles en nog wat en de gemoedelijke sfeer die er hing. Kortom een verblijf om niet snel te vergeten en zeer de moeite waard om aan te bevelen. Het waren 3 heerlijke dagen.

marijke en ineke 10-06-11 07:55:36

goede morgen jeroen,graag willen je bedanken voor de uitstekende verzorging,het gezellige mooie huisje en de hartelijke gastvrijheid en niet te vergeten je heerlijke eten.we denken er met veel plezier aan terug en zullen het onze vrienden zonder meer aanraden.heel veel succes.hartelijke groeten marijke en ineke.

Renate & Hans 14-09-10 19:19:03

Hi,
Voor ons de eerste keer in een bed and breakfast maar absoluut een goede ervaring. We sliepen in de gite, perfect met onze kleine meid. Hebben genoten van de fietstocht en natuurlijk van het heerlijke eten. Ook het gezelschap van de andere gasten was bijzonder plezier. Een aanrader. Dank!

patrick en hilde 23-08-10 20:48:36

Hallo marion en Jeroen

Nogmaals hartelijke dank voor de toffe en leuke gastvrijheid.
Mooie kamer lekker eten !!!En lekkere wijn
Leuke fietstochten!!
Een aanrader.Groeten aan de rest die daar gelogeerd waren.
Patrick en Hilde

Katja Ralph Lies en Roos 22-08-10 14:41:34

Jeroen en Marion,

Wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor de heerlijke dagen. Onze eerste keer in een chambre d'hote maar dankzij jullie zeker niet de laatste keer. Een prachtige accomodatie (la clematite), een prachtige tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en natuurlijk heerlijk eten. Wat wil je nog meer.

Ronny 17-08-10 13:17:43

Marion en Jeroen,

Hartelijk bedankt voor een zeer fijne uitrust-week in La Mortaise. De kamer La Tulipe was gezellig en kraakproper met alle comfort en jullie tuin hemels. Ontbijt en table d'hôtes altijd verzorgd, lekker en copieus. Héérlijke wijnen uit de streek, met zorg geselecteerd en aan een prikje te koop op de wijnkaart. La Mortaise is zeer rustig en laidback. Bedankt voor jullie gastvrijheid en rustgevendheid en ook bedankt aan de andere fietsende gasten om ons rust te gunnen in de tuin.

Jos en Ineke ten Have 17-08-10 11:07:53

Lieve Marion en Jeroen,

We hebben heerlijke dagen bij jullie doorgebracht en zullen dit zeker doorvertellen aan vrienden. De kamers waren prima en schoon.
Jeroen, je kan heerlijk koken en elke avond was het weer een feest om aan te schuiven! Ook de leuke tips over de omgeving hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Ga vooral zo door!!!

Groetjes Ineke en Jos

Linda 13-08-10 12:54:34

Mooie kamer, heel lekker eten, heel gastvrij ontvangen! Daarbij nog het mooie weer en toffe medegasten! Marion en Jeroen, bedankt voor deze mooie vakantie! Vele groetjes ook aan Helga, Bart, Toos, Hans, Brigitte, Ward, Evelien, Kees, Jana, Hilde, Patrick, Ronny, Brenda, Willy en... last but not least... Ingrid!

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies