Naam:
E-mail:
 
 


Sandra, Martijn, en Martijn 21-05-18 13:41:10

Vandaag, zaterdag 12 mei 2018, een privé-training van Theo gevolgd in voorbereiding voor onze Noordkaap-reis. Theo was erg betrokken, open en duidelijk in zijn kennisoverdracht. Met een positieve en niet dominante insteek was het een erg leervolle dag, zowel individueel en als groep. Een goede balans tussen theorie, ervaringen en praktijk.
Theo: Heel erg bedankt voor een leerzame en erg interessante dag.

Raymen Gorter 14-04-18 19:27:47

Vandaag een training van Theo gehad,

Ik zit op het moment lekker op de bank met de laptop op mijn schoot na te genieten van een leuke leerzame dag! Ik ben moe maar voldaan!
De cursus heeft me gebracht wat ik verwacht had.
Theo is een eerlijke rustige man die je op de juiste manier naar een hoger niveau van motorrijden kan brengen.

Ik heb zelf nu mijn motor rijbewijs 2,5 jaar en rij ong 30.000 km per jaar. Wat Theo me vandaag heeft bijgebracht zijn vele inzichten, waardoor ik me bewuster ben geworden van de juiste positie op de weg, de risico's, vooruitplannen, en het overzicht.
Deze dingen geven je extra controle wat voor mij maakt nog meer plezier van het motor rijden.
Ook heb ik het gevoel dat ik vandaag meer zelfvertrouwen heb opgebouwd.

Ik kijk echt met plezier en een tevrede lach terug op vandaag en raad een ieder die een cursus wil volgen aan omdat bij Theo te doen voor een cursus op maat.

Theo superbedankt voor de gezellige, leerzame dag!

Edwin Kemmeren 09-04-18 14:03:32

Sinds enkele weken weer op de motor, na een periode van 15 jaar zonder.
Een stukje training leek me dus wel op zijn plaats.

Na overleg met Theo gekozen voor een individuele training dag.
7 april 2018 was het zover en Ik kan wel zeggen dat het deze dag een echte eyeopener is geweest.

Een dag vol bewustwording, waarin Theo je de vaardigheden bijbrengt om verantwoordt met de motor deel te nemen aan het verkeer.
Ik heb een veel beter inzicht gekregen in; positie op de weg, kijkgedrag, bochtentechniek en vooruit plannen.
Alles natuurlijk met als doel “risico beperken”. Want dat is toch wel een dingetje voor ons motorrijders 😉.

Ik zit nu met veel meer vertrouwen op de motor.
Motorrijden wordt nog leuker!

Theo geeft op een prettige manier instructies en feedback.
Al met al een zeer geslaagde dag!
Ik kan de training van Theo iedereen aanbevelen, zowel de beginnend als de ervaren motorrijder.

Theo, bedankt voor de gezellige dag.

Jan Honing 18-09-17 15:15:30

In 1973 mijn motorrijbewijs bij de KMar gehaald en tot 2009 bij de KMar motor gereden.Ik rij nu privé nog steeds motor en vond het tijd voor een opfriscursus. Want veel ervaring heb je in het goede, maar ook in het (ingeslopen) foute.

Dus contact opgenomen met Theo voor een privé cursus.

Op 2 september 2017 de dag begonnen met de theorie en daarna de weg op.En dan kom je er achter dat er toch wel wat weggezakt is. Door Theo op uitstekende wijze weer op het goede actieve niveau gebracht. Vooral het zicht nemen, bochtentecniek en het jezelf zichtbaar maken op de weg voor de overige weggebruikers heeft bij mij de veiligheid behoorlijk verhoogt. En maakt het rijden weer actiever en speelser.

Theo, bedankt voor de topdag en tot ziens.

Theo Dekkers 14-10-16 10:36:52

Meer dan vijftien jaar geleden heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Tijd voor een herhaling. Ik voelde me minder zeker aangezien ik, vooral de twee laatste jaren, minder kilometers had kunnen maken.
De trainingsdag begon met een uitgebreide theorie. Met name uitleg over het bochtenwerk sprak mij zeer aan. Wat de beste kijktechniek is en hoe je dat helpt bij het optimaliseren van de bochtentechniek. Zo ook hoe je risicos in het verkeer kunt vermijden. Zeer leerzaam.
Het praktijkdeel was een echte openbaring. Vooral de wijze waarop Theo van Berne de theorie in de praktijk toonde en liet uitvoeren was fantastisch. Met respect voor ieders vaardigheden maar corrigerend toesprekend indien de veiligheid van jezelf of andere verkeersdeelnemers hoger kon.
Al met al een bijzonder leerzame dag. Ik voel me een betere rijder met meer rijplezier. Ik had het 10 jaar eerder moeten doen. Onze zoon mag op mijn kosten ook de cursus gaan volgen. De investering meer dan waard.
Complimenten aan de wijze waarop de instructeur zijn ruime kennis en ervaring weet over te brengen op de deelnemers en ze weet te enthousiasmeren om te stretchen in hun rijvaardigheden. Klasse.

Frank Kuijpers 03-08-16 22:39:20

In de maand juni hebben ik en mijn zoon Kevin een dag training gedaan bij Theo van Berne.
Dit was met twee andere motorijders uit Amsterdam.

Op de dag zijn we gestart met de theorie die voor ons nieuw en verfrissend was. Het was een boeiende les met veel goed leermomenten.

Daarna gingen we rijden. Om de beurt reden we voorop en hadden we met een headset contact met Theo. We kregen concrete verbeter punten en complimenten als we dit daarna ook in de praktijk brachten. We hebben nieuwe inzichten geleerd die we daarvoor in andere cursussen nog niet hadden gehad. Als met al een leuke, en zeer leerzame dag!!!

Frank en KevinMonique Janssen 30-07-16 09:31:49

Zaterdag 23 juli 2016.

In 2012 mijn rijbewijs gehaald en zoveel mogelijk het geleerde proberen te ontwikkelen.
Echter mede door een val tijdens lessen wilde het bochtenwerk niet vlotten.
De angst om weer een val te maken zorgde ervoor dat ik te voorzichtig/onzeker reed en dingen ontwikkelde waarbij ik niet de juiste lijn kon rijden om de bochten in te zetten en goed uit te komen.
Uiteindelijk per toeval de site MTT gevonden en na enige tijd overwegen toch een afspraak gemaakt.

Tijdens de rit met Theo werd er goed op ingespeeld en veel besproken/uitgelegd waarna
ik geleidelijk aan steeds meer vorderde en verzekerder werd.
Hij begeleidt onder het rijden hoe en waar je moet kijken en rijden, wat zijn vruchten snel afwerpt.
Ik pikte het snel op en ook op de weg huiswaarts ging alles veel soepeler.
Heb er veel van opgestoken wat ik ben blijven toepassen in de week erna. Alsof ie weer meerijdt denk ik aan zijn aanwijzingen.

Had er lang naar uitgekeken en afgevraagd; zou het de moeite en investering waard zijn?.
Nu ik de ervaring bij MTT heb genoten weet ik dat het zeker loont, en zal zeker verdere trainingen bij m volgen.

Thanks Theo en tot ziensManuela Hanssen 17-07-16 12:53:05

zaterdag 16 juli 2016

Tijdens het motorrijden liep ik steeds tegen problemen op die mij het plezier in het motor rijden ontnamen.(vanaf 2007 mijn motorrijbewijs)
Contact gezocht met Theo die al snel aanvoelde dat mijn man mee moest komen als supporter ( geen training voor hem maar mee kijken waar mijn problemen liggen en zo kan hij mij thuis verder helpen.)

Eerst theorie en gesprek waar Theo een goed beeld krijgt waar de problemen liggen.
Dan de weg op. Op een hele rustige manier legt Theo uit waardoor je al snel ontspant.

Wat mij opviel was dat je in korte tijd bij zijn training enorme vooruitgang boekt.Met eigenlijk maar kleine aanpassingen
Theo heeft de gave om problemen te zien en ze op een voor jou prettige manier op te lossen.
Vind je iets eng of spannend geen probleem even een stapje terug zodat het later wel lukt!
Theo geeft niet alleen opbouwende kritiek maar even belangrijk complimenten als het goed gaat wat erg goed is voor je zelfvertrouwen.
Het resultaat zagen we gelijk bij het naar huis rijden!Ik reed voorop( normaal mijn man) en alles ging veel soepeler! Stiekem heeft mijn man toch ook nog het een en ander geleerd!

Kortom een geweldige dag en een training die elke motorrijder zou moeten doen. Wij komen zeker nog een keer terug voor verdere training!

Marjoleine Goedhart 12-06-16 19:33:14

Wat een fantastische dag, zaterdag 11 juni 2016.

Mijn vriend, al 25 jaar motorrijder, wilde graag eens een motor training volgen. Ikzelf rij pas 2,5 jaar en heb in het begin besloten een VRO training te volgen. Dit heeft mij over een angst geholpen (rijden in groep en met regen).

voor zijn verjaardag deze training gegeven en uiteraard zelf ook meegeweest. Heerlijk weekendje Brabant gedaan en een b&b geboekt voor vrijdag- en zaterdagnacht.

Na een kennismaking met de kleine groep, vader met zoon, een theorie gedeelte. Zelfs hier waren er enkele eye-openers.

Toen de weg op. Wat een fantastische uitleg van Theo. Moest even wennen aan 't Broabants accent (Amsterdamse), maar dat ging snel goed.

Mooi weer gehad, veel geleerd en met name op het zichtbaarheids vlak. Zien en gezien worden.

De weg naar huis vandaag hebben wij het geoefende al in praktijk gebracht. Allebei zitten wij ng meer zelfverzekerd op de motor.

Zeker voor herhaling vatbaar, dus misschien tot ziens Theo. Dank je wel!

Marjoleine Goedhart
Daniel Duivenvoorden

John Eekels 08-05-16 10:45:37

Zaterdag 7 mei 2016 een prive dagje les gehad van Theo. Veel geleerd, veel afgeleerd, veel opbouwende kritiek ontvangen, en een gezellige dag gehad. Leerzaam en de dingen met geduld uitgelegd. Het prachtige weer was de slagroom op de taart! bedankt Theo.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage