Gemma Huffener 16-02-10 12:05:19

Op mijn informatieverzoek naar re´ntegratiebedrijven heb ik ca. 10 bruikbare reacties van platformleden ontvangen.
EÚn aanbevolen bedrijf heeft inmiddels de opdracht van HTM ontvangen voor het uitvoeren van een re´ntegratietraject.
Hartelijk dank voor alle reacties!

Gemma Huffener
HTM

Thea van Houten 23-11-09 12:42:53

Op mijn vraag naar een goed Bureau voor het Hoger Managementkader kreeg ik genoeg reacties om mijn 1e advies uit te brengen. Enkele bureaus werden nl. door meerdere collega's genoemd.

Bedankt Thea
STAP Loopbaanadviescentrum
Gemeente Delft

Layla Aarup 12-11-09 11:29:18

Een Voorlichter bij onze organisatie wilde heel graag (meer) ervaring opdoen als beleidsadviseur. Deze mogelijkheid is geboden bij de gemeente Leiden (met dank aan Attie Kingma!). Zij gaat daar voor de duur van zwangerschapsvervanging als beleidsadviseur Onderwijs en Jeugd aan de slag.

Layla Aarup
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Elles Meinster 21-07-09 12:09:24

Onlangs heb ik voor een kandidaat t.b.v. een re-integratietraject een prima administratieve stageplek gevonden bij de Gemeente Delft. Dit is tot stand gekomen met behulp van het MpzH netwerk.

Elles Meinster
TNT Post

Thea van Houten 15-04-09 12:36:13

In 2007 zocht Maurice - Gemeente Rotterdam -extra ondersteuning om herplaatsingkandidaten te begeleiden, waarop ik als zzp-er heb gereageerd. De functie is toen intern ingevuld. Door hun toenemende vraag ben ik nu door hen benaderd om als casemanager enkele trajecten te begeleiden.
Thea van Houten
Gemeente Delft

Erica Singerling 14-04-09 10:42:27

Ik heb lang getwijfeld of ik dit succes nu wel of niet "hoor" te melden......

Ik nl. heb al enige tijd tot mijn grote tevredenheid en blijdschap eindelijk weer een hulp in de huishouding!
De zondagen zijn weer voor mij!!

Aangezien ik dit persoonlijk ontzettend succesvol vind Ún ik de naam van deze hulp via het MPZH heb gekregen, deel ik het toch met jullie.

Monique: bedankt!!

Gerry Holleman 14-04-09 09:31:56

Als projectleider gedetacheerd re-integreren vanuit RCG (regionale commissie gezondheidszorg) dwo-nwn, zag ik de vraag 'voorbijkomen' van een P&O-adviseur in opleiding bij de gemeente Delft die een andere werkkring zoekt om meer en andersoortige ervaring op te doen (en haar te detacheren).
Aangezien ik nog voor eeen klein stukje (dienstverband) verbonden ben met de zorgorganisatie Pieter van Foreest, heb ik het aanbod daar neergelegd. Twee weken later was het rond en gaat de P&O-adviseur in opleiding aan de slag per 1 mei a.s.!

Gerry Holleman
projectleider Gedetacheerd Re-integreren.
RCG dwo-nwn

Jacques Teunisse 04-02-09 12:49:30

Onlangs heb ik voor een medewerker die op zoek is naar een andere werkomgeving een netwerkgesprek bij TNT aangevraagd. TNT was direct bereid om hem te ontvangen. Hij heeft een prettig gesprek gehad. Het is fijn als een MPZH-organisatie snel op zo'n collegiaal verzoek reageert en bereid is om een uurtje tijd hiervoor te reserveren.......
Jacques Teunisse (Koninklijke Bibliotheek)

Maurice van Dijk 18-11-08 10:22:33

Een kandidaat die bij mij in begeleiding is, is zich aan het orienteren op een nieuwe baan op facilitair / technisch gebied. Alleen speelt hij nog met de vraag, welke rol hij in zijn nieuwe functie wil vervullen. Naast dat hij andere organisatie wil leren kennen, wil hij ook kijken naar de diverse rollen op facilitair/technisch gebied. Het MPZH blijkt bij uitstek een goede plek voor kandidaten om netwerkgesprekken te voeren. O.a. De KB heeft de kandidaat de gelegenheid geboden om een netwerkgesprek te voeren met het hoofd facililtairmanagement. Er lopen nog wat verzoeken bij diverse organisaties van het MPZH, dank voor jullie inzet.

Maurice van Dijk (gemeente Rotterdam)

Liesbeth Visser 28-10-08 14:31:57

Een tijdje geleden plaatsten wij een oproep voor een interim parttime loopbaanadviseur via het MPZH. Een aantal collega's reageerden enthousiast en positief, waarvoor hartelijk dank.
Via de contacten door melding op het platform hebben wij sinds een paar weken een geweldige collega met veel werkervaring en expertise, die onze gelederen tijdelijk komt versterken. Zijn naam is Ton Cunes.
Iedereen hartelijk dank voor het meedenken, reageren en het aanbrengen van verdere tips in diverse netwerken!

BaanBreker loopbaanadviescentrum Schiedam-Vlaardingen

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda