Henry Duindam (KNAW) 28-10-08 12:07:25

Een van onze kandidaten wil zich orienteren op het vakgebied van loopbaanadvisering. Na een verzoek aan de leden van het MPZH-platform om een orienterend gesprek over het vakgebied kwamen in korte tijd 12 reacties binnen van platformleden die zich aanboden om een gesprek met haar te hebben.
Hier zullen zeker een paar gesprekken uit rollen. Iedereen die zich aangeboden heeft Bedankt!

Gemma Huffener 28-08-08 11:15:48

Een medewerker van HTM is na een detacheringsperiode, aangesteld als landmeter bij de gemeente Delft.De vacature is via het MPZH verspreid.

Lucy Ann Vredenbregt 14-08-08 11:29:54

Voor een client in een loopbaantraject heb ik ervaringen die anderen hebben met de verschillende opleidingen tot loopbaanadviseur. Iedere opleiding heeft prachtige informatie op een site, maar de verscheidenheid in inhoud, omvang en prijs is enorm.
Van veel kanten heb ik informatie gekregen, die heel praktisch en bruikbaar was en die mijn client heeft geholpen bij het maken van een keuze. Hartelijk dank voor alle reacties!
zie http://mpzh.kb.nl/opl.doc

Bestuursbureau Universiteit Leiden

Layla Aarup 22-07-08 11:02:48

Een kandidate van mij (ministerie van VWS) wilde heel graag een aantal netwerkgesprekken voeren om haar zoekprofiel wat scherper te krijgen en haar zicht op de arbeidsmarkt. Ik heb daartoe een aantal MPZH-leden benaderd die allen zeer bereidwillig waren. Inmiddels heeft zij erg leuke gesprekken mogen voeren met Lucy Ann Vredenbregt (Leiden Univ.) en Arie Klein (politie). Dank daarvoor!

Erica Singerling 22-07-08 09:39:40

Op donderdag 17 april heeft de Universiteit Leiden (Yvonne Dexel) een erg leuke presentatie gegeven over managementdrives. VROM verzorgde op 26 mei voor al haar medewerkers een "Ontwikkeldag". Er zijn diverse wokshops gegeven. Na overleg met de "trainers" en het laten zien van de presentatie van Yvonne hebben wij o.a. voor de managementdrives gekozen, deze sprak ons allemaal erg aan. Na toestemming van Yvonne Dexel hebben wij haar prestentatie gebruikt (te vinden op de MPZH-site) en hier een workshop van gemaakt. Deze is bijzonder positief ontvangen!

Erica Singerling 22-07-08 09:24:07

Justitie/BIBOB heeft eind april een jurist (re´ntegratie-kandidaat) van VROM in de gelegenheid gesteld om een half jaar te re´ntegreren. Kandidaat kan en wil echt niet meer terug naar vorige werkplek. Het loopbaantraject is inmiddels afgerond, de kandidaat volledig gere´ntegreerd en zij gaat nu op zoek naar een leuke, structurele functie waar zij na Justitie wil starten.

Natalie de Leeuw Duarte 14-07-08 09:02:19

De RDW heeft een medewerker van het ministerie van FinanciŰn de gelegenheid geboden ervaring op te doen bij de afdeling Communicatie voor de periode van een half jaar, welke gestart is medio juli 2008.

Jacques Teunisse 11-07-08 14:05:19

De Koninklijke Bibliotheek heeft onlangs een medewerker van de gemeente Delft die een managementtraining volgde de gelegenheid gegeven een stage te volgen. Tijdens deze stage zijn, in een veilige omgeving, de managementcapaciteiten getraind. Uiteindelijk heeft dit, aan het einde van de stageperiode, voor deze medewerker geleid tot een leidinggevende functie bij de KB.

1 2 3 4
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda