jan maas 01-07-13 13:57:37

KNAP STUKJE WERK
Om al deze jeugdvoetballers in het juiste elftal te krijgen, lijktmij monnikkenwerk. Gefeliciteerd want ik weet uit mijn lange jaren bij de jeugd van Wilskracht SNL in Amsterdam, DVS'33 in Ermelo en mijn jaren bij de jeugd van MSC dat dit een heel moeilijk stukje werk is! nBravo mannen/vrouwen!!!

henk boland 25-06-13 13:00:07

terug op het oude nest.in het nieuwe seizoen ben ik weer lid van msc.tevens word ik grensrechter bij het 1 e voor de oefenwedstrijden en bekerwedstrijden mits ik zelf geen wedstrijd heb om te vlaggen of te fluiten.voor mij een ideale voorbereiding vooor de topklasse en fluiten ,zo hebben we er beiden baat bij.en voor een wedstrijd fluiten ben ik ook niet te beroerd.contract met het nieuwe e1 is al getekend.tot gauw en fijne vacantie

jan maas 21-06-13 20:02:56

VOORDFELEN? iIK KAN ZE MIET VINDENMooi verhaal over de samenwerking met Heerenveen. Het gaat hier over spelers die goed genoeg zijn om bij de Heerenveen-jeugd te gaan voetballen. Gratis, voor niets en onze penningmeester krijgt daar niets mee in onze kas.Of gelooft U dat er goede Heerenveenspelers naar MSC zullen komen? Vergeet dat maar. Het is betaald voetbal en winst maken is dan zeer belangrijk! Als ze nog zo jong zijn is er van enige financiele vergoeding voor MSC beslist geen sprake en omdat Heerenveen deze kleine mannenn voor niks kan krijgen is er voor henn altijd winst maar voor MSC betekent dat altijd verlies. Dan heb hebben we meer aan die stoere mannen die voor MSC oud papier ophalen want dat betekent geld voor onze club! Bravo voor deze kerels!.

jan maas 13-06-13 17:28:18

MEISJES C1 GEFELICITEERD
Geweldige prestatie van onze meisjes van de C1. Wat een cijfers ook! Go zo door meiden, want MSC wil met jullie graag een goede toekomst tegemoet gaan.Tot slot: Hoe kan hety ook anders met zulke keien van trainers? Met Malenthe Lugtmeijer, Rachel Boekweg en Jurien Bosman word je altijd kampioen!

Roel S 30-05-13 01:10:31

Martijn Doldersum, icoon van het Drentse amateurvoetbal.


Ik weet nog goed, die wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys in 2009; samen
met Jack de Wit en Gerard Wanningen volgden we WKE intensief die
periode, WKE was hot.
Voor een amateurvoetballiefhebber was de wedstrijd tegen de Rijnsburgers een van de meest memorabele wedstrijden ooit.
We waren op weg naar huis en keerden halverwege de kantine terug......We
weten het resultaat inmiddels. Vele toeschouwers bleven naderhand lang
staan om eea te verwerken; waar hebben we naar zitten kijken, waar zijn
wij getuige van geweest?
Martijn was de aanvoerder van dat WKE, een aparte gozer, met al die tatoeages, ontzag inboezemend, dat zeker.

In 2012 spelend voor MSC 1; twijfels, passen deze twee wel bij elkaar?
Inmiddels weten we beter.


MSC beleeft een van de beste seizoenen ooit. Martijn is een teamplayer
pur sang, neemt de gehele vereniging op sleeptouw en is mede voor een
belangrijk deel verantwoordelijk voor een topseizoen!

En dan dit.............wat een verhaal, handen op elkaar voor deze icoon van het Drentse amateurvoetbal de afgelopen jaren!

marco fc lienden 29-05-13 19:57:44

martijn doldersum veel sterkte

jan maas 20-05-13 18:11:18

OOK GOUD VOOR DE VRIJWILLIGERS
Prachtig dat goud en zilver voor onze jeugd, maar volgens mij was er ook goud voor die hele grote schare vrijwilligers m/v die al die dagen in topuw zijn geweest. Geweldig en dat maakt Meppel ook zo mooi! Groots werk!!

jan maas 02-05-13 12:34:12

LEO, ZET EEN MANNETJE OP DE MIDDENSTIP
In zijn wekelijkse column heeft Flip Vellinga mij heel goed verstaan. Dit was heel goed gemeend geroepen. Ik zag n.l. dat er geen enkele aanvaller op die middenstip stond en daar maakten de verdedigers dankbaar gebruik van om met zijn allen in de aanval te gaan. Een man op die plaats betekent dat Be Quick 2 of zelfs 3 man achter houdt. Nu hadden de verdedigers van de Groningers de gelegenheid om met totaal 10 man in de aanval te gaan. Weggeramde bevrijdingstrappen naar voren kwamen in niemandsland terecht en kwamwen vaak via de keeper weer terug. Zo ontstond het zogenoemde FLIP(perkastenvoetbal) en dus teveel druk op het MSC-doel. Dus Leo : altijd een mannetje op die middenstip en FlipĀ± Goed zo jongen jij had het door!

jan maas 27-04-13 11:30:37

HET HOUDT MAAR NIET OP...
Het moet wel een geweldige voetbalclub zijn als je steeds maar weer een hele ploeg mensen aan het werk krijgt.Waren het eerst; het clubhuis, toen de tribune, toen destaantribune aan de lange zijde, niet vergeten denk ik aande nieuwe kleedkamers en misschien vergeet ik nog het een en ander.Nu weer nieuwe staanplaatsen achter beide doelen! Een club om trots op te zijn, Een ploeg harde werlkers die altijd maar weer klaar staat. Kijk dat is MSC en daarom draag ik mijn gouden MSC-speld als een trotse pauw!

Wim van Keulen 25-04-13 12:16:55

Hulde aan de talud bouwers ! De gebroeders Zomerdijk en meerdere vrijwilligers hebben in korte tijd toch maar mooie "statribunes" neergelegd. Een geweldige prestatie.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies