Henny 13-04-18 13:28:18

Hoi ik ben op zoek naar Peter reijvers..woont in Arcen..we hebben in 2010 een GML gekocht ik zou graag nog.een keer bij elkaar komen he het met de broertjes en zusjes gaat van Luna van seijsenbrook

Hans en Marina Peese Binkhorst 21-12-14 16:37:42

Onze lieve, trouwe Grote Munsterlaender Buddy, is gisteren op de leeftijd van 12 jaar en 9 maanden, helaas aan een alvleesklierinfectie overleden.
Graag zouden wij in contact willen komen met iemand die niet langer kan zorgen voor zijn Munsterlaender. Wij missen Buddy zo enorm, dat het pijn doet.
Kunt u ons helpen en wij misschien u?
U kunt ons bereiken via bovenstaand e-mailadres.
U zou ons zo heel erg blij maken.
Met vriendelijke groet,
Hans en Marina Peese Binkhorst
Bovenstehof 19
6132SL Sittard

Rien van Pinxteren 09-12-14 20:38:16

Je hoort tegenwoordig veel over doorfokken van honden. Misschien leuk om te weten: onze Drys een GMlander is nu ruim 15 jaar oud.
Knap hè voor zo'n grote hond.
Hij takelt nu wel af, maar dat mag ook wel op die leeftijd.

Hennie IJpelaar 18-01-14 20:22:30

Geachte heer of mevrouw ten Bosch,

Ik hoor graag dat er interesse voor het inzetten van een grote Munsterlander bij de valkerij. Ik ben zelf aspirant valkenier en train nu bijna 1 jaar met een Grote Munsterlander. Er wordt nu al steeds vaker gebruik gemaakt van een Grote Munsterlander in Engeland, Oostenrijk en Tsjechië. Hieronder de informatie/website van de persoon in Engeland.

http://www.eaglefalconer.com/photogallery.html

De vraag over het afzoeken van het veld, de Munsterlander valt onder de groep Continentaal II en jaagt in principe onder het geweer. Er zijn wel diverse grote Munsterlanders die ruim jagen en het patroon komt dan wel meer overeen moet dat van een Engelse Setter maar het komt vaker voor dat ze onder het geweer jagen.

Ik hoop dat u iets heeft aan dit antwoord, anders kunt u altijd contact met mij opnemen.

Met vriendelijke groet.
Hennie IJpelaar

H.W. ten Bosch 18-01-14 11:31:14

Vraag: Na vele jaren Engelse setters en DSkorthaars denken wij nu aan andere rassen waaronder de Grote Munsterlander voor de valkerij in het buitenland. Koud klimaat (zoeken en voorstaan, absoluut geen apport dus!) Zou iemand mij kunnen vertellen of dit ras vergelijkbaar met Engelse pointers relatief ver van de jager het veld afzoekt in grote stroken of min of meer nabij de jager blijft zoals bij de kleinere rassen.

Dank voor iedere reaktie.

HWtB

marina heerma 13-01-14 20:21:27

Beste Lucia, wat een bijzonder verhaal en wat fantastisch dat Billy is gered. Mijn ervaring met Münsterlanders via herplaatsing en één die na 2 jaar in het asiel gezeten te hebben bij ons kwam, is inderdaad dat ze zich goed aanpassen en hééél lief en aanhankelijk zijn!
Veel plezier van je hond, groet marina

Lucia Haazen 11-01-14 14:08:59

Ik heb in spanje een prachtige Munsterlander van een man gekregen Deze hond zat opgesloten op een industrie terein Engelse mensen hebben hem eten gegeven, en zolang met de spanjaard gepraat tot ze hem mee mochten nemen En nu is hij bij mij(ze kregen de stamboom niet bij die had hij wel) Jammer maar wel de rest van de papieren
Na een paar maanden in en om huis is hij wonderbaarlijk zeer goed opgeknapt en makkelijk te leren aan de riem en Hij luisterd goed Billy is nu 2 jaar je kunt geen grotere vriend hebben al hij is hij een beetje een rakker maar oooooooooooooooooo zo lief Ik ben er zeer gelukkig mee

Met vriendelijke groet / Un saludo atento / Freundlicher Gruss / Kind regards
Lucia

Madelon 19-06-13 14:22:53

Wat een mooie foto's van de clubmatch. We hebben genoten van alle mooie honden, leuke mensen, lekker eten en uiteindelijk ook de zon. Hartelijk dank! Volgend jaar is Flo wel oud genoeg en doen we mee!

peter van ninhuijs 11-06-13 21:53:34

hoi luitjes.
onze grote munsterlander layka hebben we zondag laten inslapen, ze was pas 7,5 jaar.
we hebben nog nooit zo'n goede jachthond en maatje gehad als deze.
ze had al behoorlijk staar en ze kreeg er een forse hernia bij.layka was de dochter van femke van het exelseveld en van arko von wessendorf
alles geprobeerd tot morfine aan toe.
aankomende zaterdag krijgen we weer een puppie, natuurlijk weer een munsterlander.
groetjes uit limburg.........

Jacqueline Appeldoorn 06-05-13 15:08:38

Hallo,

Heeft iemand een tip hoe je de witte vacht van de GM wit houdt? Onze Freya heeft de sloot ontdekt. We gunnen haar natuurlijk dat plezier maar er zit nogal veel leem in de sloot waardoor haar vacht vergeeld en iedere keer met shampoo wassen lijkt me niet zo goed. ik hoor het graag.

groetjes,
Jacqueline

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies