Gerrit Elshof 28-08-19 10:14:24

Liebe Familie van Lieshout, wir sind wieder zurück aus den Niederlanden und denken immer noch mit Dank und einem Lächeln auf dem Gesicht an unseren Besuch im Museum "De Opkamer" zurück. Vielen Dank für die Gastfreundschaft und die tolle Führung durch ihre Sammlung!

Anns 05-05-19 09:46:17

Beste fam. Van Lieshout,
Wat een geweldige paar uurtjes hebben we samen met vrienden in uw museum mogen doorbrengen.
En of we nu alles gezien, lees in ons op hebben kunnen nemen????
We komen graag nog een keer terug.
Hartelijke groeten
Anne en vrienden

Kas van der Linden 27-10-16 14:13:09

Voor het programma "Parels & Passie" van Omroep Gelderland, hebben we opnames gemaakt in het museum en met eigenaar Ton van Lieshout. Wat een feest was dát! We hebben een mooi portret van Ton en zijn museum kunnen maken en dat wordt uitgezonden op 10 oktober om 17:20u en daarna ieder uur herhaald. Bij Omroep Gelderland dus! Als je dat gezien hebt weet ik zeker dat je (nog een keer) naar De Opkamer komt om de collectie te bekijken en Ton zijn verhalen te horen!

Tebbe 16-10-16 17:50:47

Per toeval kwam ik in dit indrukwekkende museum of verzameling. In sneltreinvaart alles gezien en was indrukwekkend. Hier moet je de tijd voor nemen om alles te laten inwerken. Voor 65 plussers een must om eens naar deze gastvrije mensen te gaan.

janneke 13-09-15 18:15:54

Wij zijn vandaag vanwege de open monumentendag in het museum geweest. Ik viel om van verbazing: dat 1 man in 1 mensenleven deze verzameling bij elkaar heeft gebracht; wat een liefde spreekt daaruit.....Hij vertelde eindeloos door, en wilde alles tegelijk laten zien. Wij komen nog een keer terug als het rustiger is! Top uitstapje...En....een geweldige vrouw is zijn echtgenote, omdat ze haar man al bijna 50 jaar steunt in zijn verzamelwoede!

fam Jonkers Oldemarkt 01-09-14 13:33:25

beste fam van Lieshout.

wij zijn 30 aug. j.l. bij U in het museum geweest en hebben de ogen uit gekeken wat veel spul en de rondleiding van de heer van Lieshout was grandioos. en na afloop gezellig koffie met
cake. het is zeer de moeite waard Uw museum te bezoeken. nogmaals hartelijk dank.

vr gr fam Jonkers Oldemarkt

ynze ritsma 27-07-14 22:15:22

20 juli 2014 met familie op bezoek in de opkamer wat een leuk en leerzaam museum en wat er allemaal is te zien wij vonden het geweldig en meneer van Lieshout een geweldige entertainer wij vonden het prachtig en wat een ontvangst zeker een bezoek waard. ynze en hinke

jan en henk 28-03-13 19:17:06

wij wensen jullie fijne paasdagen toe en een goed museumjaar jan en henk www museum in de zevende hemel

ZorRvoor Ommen 27-02-12 18:49:33

Geachte familie van Lieshout

Wat hebben we op donderdag 22 februari een bijzondere middag bij u gehad met onze gasten.
Geweldig hoe u ons hebt ontvangen en rond heb geleid. Geweldig mooi. De gasten van ons hebben volop genoten. En ik denk dat we vast en zeker nog wel eens weer aankomen om met andere gasten van ons een bezoekt te brengen.
Maar ook Mevrouw hartelijke ank voor de koffie/thee en de cake/koek. En vooral dat u voor ons een uitzondering heeft gemaakt om al voor 1 april ons te willen ontvangen hebben we zeer gewaardeerd.
Hartelijke groeten ZorgRvoor Ommen.

Anke en Prina Pronk 03-02-12 14:38:00

Meneer van Lieshout,

Vorige week stapte u, samen met uw zuster, onze poppenhuiswinkel in Goes binnen en vertelde zo enthousiast over uw museum
De Opkamer.......nou, niets teveel gezegd!
Wat een uitnodigende website, heel mooi.
We komen zeker dit voorjaar of deze zomer eens langs.

Hartelijke groet en tot ziens, Anke en Prina.
www.dekleinewereldgoes.nl

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies