robert mollenbeek 17-11-11 21:05:22

Hey ome tonny,
Had net tante nel aan de telefoon kreeg de site door ik heb er van genoten als ik in de gelegenheid ben kom ik naar warnsveld maar heb geen telefoonnummer van je stuur maar even een mail met je nummer bel ik je wel.
gr robert mollenbeek Sneek

jan en henk 19-10-11 14:28:46

hallo beste mensen wat een leuke tv uitzendingen eerst omroep gelderland (zomeringelderland) en toen ook nog bij de EO(hoop geloof en liefde) mooie reclame .Ga zo door .En we komen snel weer een keertje langs of jullie bij ons. museum in de zevende hemel apeldoorn .GROETJES MAAR WEER.Jan en HENK

Dorus 04-10-11 16:53:44

Geachte Fam. van Lieshout

Erg leuke tv uitzending
Mooie reklame voor jullie
Gezellig doorgaan

Hartelijke groet

Dorus uit groenlo
www.dorusparodie.nl

harry, marian en rianne geurs, 14-08-11 11:59:21

Ton wat een geweldig museum heb je.
Ik heb genoten van de website, als we in de buurt zijn komen we in het echt een keertje kijken. Groetjes uit de verzamelbus na de vakantie.

De juffen van de Marnix 04-11-10 15:53:45

Hallo familie van Lieshout,

Wij zijn woensdag u museum komen bezoeken. Ton kwam ons, samen met zijn kleindochter, ophalen bij het busstation. Vervolgens kwamen wij binnen en daar begon het museum eigenlijk al. Maar binnen was het alleen nog maar een verzameling, in de kelder stond nog veel meer opgesteld. Het was al met al een prachtig museum. Het was anders dan alle andere museums. Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid!

Met vriendelijke groet, de juffen van de Marnix

David van Batenburg 31-10-10 20:40:16

Geachte,
Ik heb uw museum toegevoegd aan http://www.museumzoeken.nl maar ik kan echter geen toegangsprijs voor uw museum vinden? Is uw museum gratis te bezoeken?
Met vriendelijke groet, David.

fam schouwenaars 24-12-09 16:56:11

hallo luitjes leuke website hebben jullie groetjes uit oudebosch en meschien gauw tot ziens by jufvrouw tok haha groetjes uit brabant alvast hele leuke dagen en een goed 2010 : we hebben helaas nog geen mail adres maar komt dr aan

greetje de fluittist van reisj 02-08-09 20:18:05

hoiiii
wat een mooie website hebben jullie, het ziet er allemaal mooi uit, ik bewaar jullie folder wanneer ik in de buurt ben kom ik zekers langs!!!!
Het eten heeft mij trouwens niet zo gesmaakt bij tok maar jullie vermoedden vast wel waarom!!
heel veel groetjes oet gruuuunnnnnnn
greetje

Hans en Truus van der Neut 06-07-09 15:47:45

Hallo,mij zus is vorige week met 7 schoonzussen uit het westland op bezoek geweest in Uw museum,heb vandaag het foldertje ontvangen wat mijn zus had opgestuurd.Ik hoop dat het museum met openbaar vervoer is te bereiken.Ik ga altijd 1 keer in de 2 maanden een dagje met vriendinnen uit en zal dit museum aanbevelen.Ook van de website heb ik genoten.misschien wel tot gauw.groetjes Truus van der Neut.uit Pijnacker.

Diana 25-06-09 02:10:18

Geweldig museum dit. Alles tot in de puntjes uitgedacht, alles op de juiste plek (voor zover er nog plek is).

Ik heb een paar weken samengewerkt met Ton in een ander bedrijf, en op een dag heeft hij me uitgenodigd om te komen kijken. Totaal onverwacht voor Hetty, maar ik werd hartelijk door haar ontvangen, en natuurlijk een uitgebreidde rondleiding gekregen, met de nodige uitleg bij alles. Ze weten echt zoveel!

Let ook op het speelgoed dat Ton zelf heft gemaakt. Een complete mini-kermis met licht, geluid en alles beweegt! Zo mooi...

Ton, ik moet snel weer eens bij je langskomen. Ga vooral zo door!

Groetjes Diana

1 2 3
Zoeken
Terug naar homepage