Angela  

Ik ben afgelopen jaar bij Sylvia geweest voor een aantal Guasha behandelingen. Dit heeft mij heel erg geholpen om de juiste weg te vinden. Ook dankzij Sylvia ben ik nu Reiki gaan beoefenen en komt er nog veel meer moois op mijn pad. Sylvia luistert goed naar de klachten en geeft goede adviezen!

Michael Castricum  

Ben bij Sylvia terecht gekomen voor mijn rug en nekklachten. Dit was helaas een gevolg van stress.
Door de behandelingen en haar persoonlijke aanpak al een stuk vooruit gegaan. Echt een absolute aanrader voor mensen met stress symptomen.

Audrey  

Sylvia gaat met je in gesprek en is zeer geinteresseerd in je verhaal en kijkt naar je klachten. Sylvia geeft mij altijd een Guasha behandeling en dit heeft mij ontzettend goed geholpen.

dinah rustema  

Sinds 1 jaar ben ik bij Sylvia onder behandeling. Haar rustige deskundige aanpak heeft voor mij uitstekend gewerkt. Ze is erg betrokken en verdiept zich zo nodig extra in waarom er problemen zijn ontstaan, past de behandeling aan als dat nodig blijkt, kortom een heel goed adres om je voeten te laten verzorgen!

Bianca Reij  

Ik kom bij Sylvia voor pedicure.
Sylvia neemt altijd de tijd voor je, ze is vriendelijk en vakkundig.
Ze hygiënisch en geeft ze goede adviezen, zo ben ik van mijn pijnlijke doornwrat af waardoor mijn dagelijkse bezigheden makkelijker zijn geworden.
Ik kom 1 x in de 6 weken graag bij haar terug!

Marion Croese  

Sylvia heb ik leren kennen als een warme persoonlijkheid, met kennis van zaken. Pedicure en voetreflex zijn de behandeling die ik met tevredenheid onderga en heel af en toe een massage als alles vastloopt. Goede adviezen en een goede dosis humor maken het heel fijn om bij Sylvia te zijn!

Selena  

Ik kom bij Sylvia voor pedicure en voor massage. Sylvia neemt altijd de tijd voor je, ze is vriendelijk en vakkundig. Bovendien werkt ze hygiënisch en geeft ze goede adviezen.

Irene van Wijk  

Ik denk dat ik inmiddels alweer een jaar of 4 bij Sylvia voor een pedicure behandeling kom. Ik ben zeer tevreden omdat ze secuur en zeer hygiënische werkt Dat vind ik erg prettig. En ze is altijd vriendelijk en meedenkend. Ik kom dan ook graag bij Sylvia!

Marije  

Ik ben vorig jaar bij haar geweest ivm kalknagels . Na 6 manden waren mijn nagels weer schoon en gezond. Ze werkt netjes en is persooonlijk geïnteresseerd . Echt een hele goede pedicure

Erik  

Een tijdje geleden ben ik bij Sylvia terecht gekomen voor Guasha-therapie. Ik heb haar leren kennen als een warme persoonlijkheid die zich echt in haar klanten verdiept. Tijdens de therapie had zij al snel in de gaten dat de klachten ergens anders vandaan kwamen dan in eerste instantie werd gedacht. Ik liep al jaren met lage rugklachten. Een soort gemeengoed wat bij mijn leven hoorde, totdat Sylvia zich via een massage richtte op de zwakke plekken. Na 3 behandelingen voelde ik me een compleet ander mens. Sylvia bedankt!!

1 2 3 4
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies