Marcel hagen  

Op aanraden van mijn vrouw ben ik bij Sylvia terecht gekomen. Je wordt door Sylvia vriendelijk ontvangen in haar mooie praktijk ruimte. Ik heb haar verteld over mijn aangezichtspijn en zij heeft dit behandeld met Guasha therapie. Ik ben echt blij dat ik ben geweest want ik heb geen erge pijn meer. Sylvia is vakbekwaam en enthousiast, zij neemt de tijd voor je.
Ik zou haar zeker aanraden bij familie en vrienden.

Mandy  

Ik ben nu een keer bij sylvia geweest en ik kom zeker terug. Ze heeft vaste prijzen en kijkt ter plekke naar je klachten. Je kan aan haar merken dat het haar interesseerd om uit te zoeken wat jouw klachten zijn en die zo goed mogelijk te behandelen. Ik kom zeker terug!

Miranda  

Ik heb nu een aantal massagebehandelingen ondergaan bij Sylvia. In een ontspannen sfeer en mooie ruimte ontvangt ze haar klanten. Sylvia voelt heel goed aan wat er evt. mis is als je klachten hebt en welke plekken er extra aandacht behoeven. Deze klachten zijn verdwenen als de behandeling klaar is! Echt geweldig! Ik heb zowel de Guasha behandeling als ontspanningsmassages gehad. Sylvia is een aanwinst op massagegebied! Een echte aanrader!

Stanley T  

Ik kende Silvia natuurlijk al van jaren geleden als een goede visagiste, en een serieuze en gedreven persoon en toen ik hoorde dat zij ook een aantal erg goede diploma's op het gebied van massage heeft behaald en ik een heel druk en inspannend leven heb, waarbij het vasthouden van zware camera's en werken in vreemde houdingen duidelijk hun tol eisen, leek het mij een goed plan om door haar te laten behandelen. Ik zocht echt goede en stevige massage die mij van de harde knopen uit mijn spieren kon verlossen. Silvia voelt heel goed waar het probleem zit en is echt 'helend' bezig, aangezien de pijn en spanning echt aanzienlijk afneemt. Mijn rug en schouders voelen echt een stuk beter, en ook mijn kuiten -die soms echt keihard zijn van het vele staan en lopen- heeft zij weten los te krijgen. Ik ga dit zeker regelmatig herhalen. Haar behandeling erg doeltreffend en goed gericht op je persoonlijke omstandigheden, zodat je er ook echt baat bij hebt en niet alleen maar even wat soepeler voelt, maar merkbaar verschil in je spieren en doorbloeding. Super bedankt en tot binnenkort.

Marieke  

Bij Sylvia toevallig terecht gekomen met pijn in mijn rug.Zo fijn ontvangen. Aan het einde van de behandeling vroeg Sylvia of ik al lang last had van acne. Ik, 34 jaar, heb dit probleem al vanaf de pubertijd en nooit een remedie ervoor gevonden.Sylvia heeft op mijn rug en polsen Guasha therapie uitgevoerd. In het begin werd de acne erger omdat alle afvalstoffen uit het lichaam verdwenen. Maar na /- 7 behandelingen ben ik nu bijna acne vrij. Heel apart dat dit met een wrijving op de rug en pols kan verdwijnen. Nu 3 maanden geen behandeling meer gehad en er komt geen acne terug!!!
Bedank Sylvia

Renata  

Ik loop al jaren met een tennisarm rond en had ik vaak last van een pijnlijke stijve nek en schouders.
Ik had bijna alles al geprobeerd, oa fysio, massages, en ben ook naar een " tennisarmspecialist" geweest in Brabant. Het hielp me eigenlijk weinig tot niets.
Via een collega werd ik getipt over Gua Sha en door de goede recensies hier op het internet, kwam ik bij Sylvia terecht.
Ik ben nu drie keer gewesten na de eerste keer voelde ik eigenlijk al verschil. Alsof er een strakke band van mijn nek en schouders werd gehaald. De ergste pijn is nu weg uit mijn arm en ik voel me echt stukken beter. Het is geen wondermiddel en niet alles is nu ineens perfect maar ik voel dat het veel beter is dan het was.Sylvia zelf heb ik ervaren als een eerlijke, lieve en meedenkende vrouw. Je voelt je geen nummer (zoals soms bij anderen) maar ze wilt echt je probleem verhelpen.
Ik ben in ieder geval zeker tevreden!

Sabine  

Ik liep al een jaar met schouderklachten, die dan eens erger dan weer wat minder waren. Na een paar vruchteloze pogingen bij een fysio, waarbij de pijn helemaal niet minder werd, ben ik op zoek gegaan naar een goede masseuse, en kwam bij Sylvia uit.We zijn begonnen met een klachtgerichte sportmassage, dit had direct veel effect. Telkens na een behandeling werden de klachten weer een stuk minder. Echter helemaal weg gingen ze nog niet.Sylvia stelde bij mijn vorige bezoek voor om eens een Guasha behandeling te proberen, en omdat ze hier eerder al over verteld had leek me dat een goed idee. De behandeling zelf was even wennen, echt een heel apart gevoel. De dag erop had ik nog een wat stijve nek, maar dat is weggetrokken en daarna had ik bijna geen pijn meer! De pijn is nu al anderhalve week bijna helemaal weg, hoewel ik nog wel iets beperkt ben in de bewegingen die ik kan maken met die schouder. Ik heb me in maanden niet zo goed gevoeld!

Helmi Maton  

Ik kwam bij Sylvia voor een massage voor m'n nek en rug en heupklachten. Tijdens die behandeling deed ze ook guasha bij me. Zo'n aparte reaktie had dat bij mij. Waar ze aanzette met de steen kwam gelijk een reaktie tevoorschijn waar ik ook van binnenuit pijn had. Op andere plekken waar ze met de steen kwam was er geen reaktie.
Na 3 behandeljngen voelde het heerlijk aan. Geen pijn meer. Het was verbazingwekkend hoe mijn reaktie was. Ik weet zeker dat als ik weer last krijg bij Sylvia aan de bel trek.

Tessa  

Ik heb een guasha behandeling gehad voor pijn en stijfheid in mijn beide knieƫn en enkels. De ochtend erna kon ik voor het eerst weer gewoon soepel lopen toen ik uit bed kwam! Nu heb ik ook veel minder last van pijn en stijfheid.De behandeling was prettig, Sylvia was erg gastvrij. Ik kom zeker terug!

Sabrina  

Ik ben inmiddels zo'n vijf keer bij Sylvia geweest voor een klachtenbehandeling van nek, schouders en bovenrug. Ze heeft veel knopen kunnen weghalen of verminderen. Na iedere behandeling ging het steeds ietsje beter. Ik zit nu veel lekkerder in mijn vel. Sylvia doet ook altijd een stukje ontspanningsmassage erbij, dat is heel fijn.

Het was bij mij wel zo heftig aanwezig, dat ik wel om de vier tot zes weken terug moet komen. Anders komen de klachten zo weer terug. Ik vind het ook wel lekker hoor zo'n momentje voor mezelf en ik wil natuurlijk voorkomen dat die erge klachten weer terugkomen. Ik moet het gewoon een beetje bij blijven houden.

Binnenkort ga ik voor de aromatouch, ben daar heel benieuwd naar!

1 2 3 4
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies