Edwin Wangsakrama 24-11-15 21:52:52

Beste Wanda en Jacques,

Onlangs heb ik jullie ontmoet bij de cd-presentatie in Tilburg. Ik wil jullie bedanken voor het boek en daarmee bedanken dat ik een kijkje heb mogen nemen uit jullie leven. Ondanks het aangrijpende drama las ik ook veel mooie dingen in een liefdevol gezin. Dit zal ook de kracht zijn voor alles wat jullie tot nu toe hebben bereikt na de dood van Nadine.
Voorheen had ik nooit van Nadine of jullie gehoord. Nu is het net of ik jullie al een leven lang ken. Heel apart. Zeer speciaal.

Het ga jullie goed.

Liefs Edwin. (Vader van de zoon van Linda van der Giesen)

Arenda 18-09-15 11:38:21

Beste Wanda en Jacques,

Vorige week heb ik jullie gefotografeerd.
Kreeg het boek van jullie mee, waarvoor nogmaals dank.
Had jullie nog nooit eerder ontmoet, maar ben enorm geraakt door de indruk die jullie op mij achter hebben gelaten en het boek over de tragedie die jullie dochter en daarmee velen om haar heen hebben meegemaakt. Zulke lieve mensen als jullie zijn!
Nadine heeft geluk met jullie en haar zus en jullie geluk met een dochter als Nadine. Tranen over mijn wangen tijdens het lezen van het boek.
Het is niet te doen je kind voor deze nachtmerrie te behoeden!!
De kracht die jullie tussen al het verdriet door op kunnen brengen om iets goeds te doen voor de maatschappij is geweldig. Ik zal jullie altijd blijven onthouden. Dank voor deze bijzondere ontmoeting met een enorm verdrietige aanleiding.
Wens jullie heel veel strerkte met alles waar jullie in je leven nog voor komen te staan. En uiteraard ook heel veel geluk, liefde en kracht gewenst.
Jullie zijn inspirerende mensen! Heel erg veel liefs! Arenda


imogėn simons 26-08-15 14:31:58

Met volle bewondering en respect voor de ouders en zus van Nadine. Heb het boek in 2 dagen gelezen. Mijn man heeft het boek op zijn werk gekregen waar de moeder van Nadine persoonlijk was.Het lezen ging niet zonder tranen. Ik leef met hun mee. Zou iedere moeder lezen die dochters hebben.

Irma 23-08-15 21:13:34

Lieve mensen,
Dit weekend heb ik het boek over Nadine in 1 adem uitgelezen. Ik ben geraakt, ontroerd en stil. Maar bovenal heb ik bewondering gekregen. Nadat ik het boek uit had ben ik internet opgedoken, en gaan lezen over de Nadine Foundation. Velen zullen het al gezegd hebben, maar de wijze waarop jullie het afschuwelijkste wat je als mens mee kan maken, hebben weten om te zetten in zoveel goeds vind ik echt bewonderenswaardig. Ik hoop dat jullie nog heel veel goede dingen kunnen doen met de Nadine Foundation en wens jullie alle sterkte om dit oneindige verdriet te dragen.
Liefs van een moeder.

Gerrie 23-08-15 15:37:21

Excuus voor de smiley. Ging er per abuis bij

Gerrie 23-08-15 15:33:03

Als moeder en oma: diep geraakt en diep onder de indruk van de kracht van jullie gezin! Het kan niet vaak genoeg verteld en gelezen worden!

josť 21-08-15 14:59:47

net als zovele , net het boek gelezen.
heel indrukwekkend, hoe jullie hier mee omgaan!
je kan misschien ook niet anders maar
die respect.

Sas Sefras 20-08-15 00:12:16

Wat hebben jullie twee lieve dochters gekregen en zo'n mooi hecht gezin met zijn vieren gevormd. Dat is uniek. Vind het heel erg dat jullie dan nu 1 van jullie dochters en je zusje moeten missen. Sterkte.

Jolanda Terstappen 03-08-15 00:09:52

Geachte familie
Ik heb het boek over uw dochter Nadine uit de bibliotheek gehaald deze week en bijna in een keer uitgelezen. Wat een verdriet en verbijstering heeft u door gemaakt en wat knap dat u dit weet om te zetten in iets positiefs door met gedetineerden te praten. Zo wordt Nadines dood ten goede gebruikt. Ik bewonder uw moed en uw kracht dat u dit bent gaan doen. Ik wens u uit het diepst van mijn hart heel veel sterkte en kracht toe om uw verlies te dragen.En ik wens u toe dat u kunt genieten van wat het leven u nog biedt zoals de geboorte van uw dochter lieve zus, en uw kleindochter lieve vader en moeder van Nadine.

Met vriendelijke groet, Jolanda

Anita uit Tiel 27-07-15 16:07:47

Lieve familie Beemsterboer,

Ik was zaterdag 11 juli 2015 in Hoorn. Had die ochtend toen ik aankwam een bloembakje neergezet voor het monumentje aan het station. Om Nadine te gedenken. Later die middag zag ik de ouders van Nadine toevallig op een terras omdat ik daar ook zat. Ik voelde een verlangen om tegen de ouders te zeggen hoezeer ik hun bewonderde op de manier, waarop hun het overlijden van Nadine gedragen hebben en daarna er ook nog zoveel meedoen. De Nadine foundation, het mooie geschreven boek en wat mij ook zo ontroerd hebt, was dat haar lieve zus uit dat viegtuigje sprong, om toch nog even dichtbij haar zus te zijn. Helaas heb ik het niet gedurfd om deze mensen zo op een terras aan te spreken. Daarom heb ik nu het gastenboek gevonden, zodat ik alsnog wat kon schrijven. Ik heb het er graag voor over gehad om ondanks mijn vakantie daar, toch nog even Nadine te gedenken. Nadine was een zeer indrukwekkende vrouw! Zij word nooit vergeten!

Liefs Anita uit Tiel.

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 

Meer halen uit je website? Doe de gratis zoekmachine optimalisatie (seo) scan!