oma Dory en opa Koen 14-04-09 21:07:53

Dag Grote Lieve Eenjarige Nadine Jessy Koch,
hiep, hiep, hoera: handjes in de hoogte voor jou en voor jouw grote broer Joost Koen, en voor jouw mamma Tjitske en voor jouw pappa Romke.
Wat een feest om jou te kennen,
alle liefs, neusje...

oma Dory en opa Koen

Anix Lieftinck 18-05-08 15:21:07

Lieve Nadine, Welkom in deze grote avontuurlijke wereld! Ik heb net al je foto's bekeken, wat heb jij een lief gezichtje, je bent nu al fotogeniek! Wat zullen je pappa, mamma en Joost allemaal blij met jou zijn en jij ook met hen! Je hebt een heel goed plekje uitgezocht.
Geniet het leven, ik wens je heel veel geluk en vrolijkheid in goede gezondheid, lieve groet, Anix
Hoe krijg ik die hartjes in de tekst? Een heleboel gaan erbij!

paul tak lobith 11-05-08 22:21:53

Ik kwam thuis na vakantie met de caravan en vond jou geboortekaartje op de deurmat dat vond ik leuk.Ik wens jou ,je broer en je vader en moeder een hele leuke tijd toe zodat zij met teugen van je kunnen genieten.Ook feliciteer ik je opa en oma(koen en dory)met de geboorte van hun kleindochter en dat zij je maar niet te veel zullen verwennen
Groetjes Paul Tak Lobith

Mennie en Roel 07-05-08 17:45:12

Lieve familie, wat ziet Nadine er stralend uit! Geldt ook voor de overigen! Ik hoop het zo spoedig mogelijk allemaal van nabij zien. Veel liefs en goedefee-wensen, mede namens Roel, Mensje

Samantha 06-05-08 20:08:06

Lieve Tjis en Romke! En kleine Joost!!
Van harte gefeliciteerd met de geboortje van jullie prachtige dochter en zusje!
Bedankt voor het kaartje! Ik maak snel een afspraakje want wil Nadine wel een keertje zien hoor!
Liefs Samantha

Marijke Arendsen Hein 01-05-08 21:03:53

Lieve Tjits en Romke,de Grote Jessy heeft mij net met veel trots de foto's van Nadine, de kleine Jessy, laten zien. We hebben een hele gezellige fietsdag gehad in de bloeiende Betuwe, samen met Emily. Je mag raden over wie het gesprek ging tussen de hagelbuien en zonnestralen door...! Juist goed geraden.
Wat een prachtig gaaf meisje en lieve foto's ook van Joost. Het devies is GENIETEN!
Veel liefs en alle geluk toegewenst Marijke

maaike ten wolde 30-04-08 20:52:39

Wat een mooie dochter, van harte gefeliciteerd allemaal. Fijn dat alles goed gegaan is. Hoop dat jullie van de kraamtijd hebben kunnen genieten en nu weer een beetje een nieuw ritme hebben.
Joost ziet er erg blij uit!
Hartelijke groeten, Maaike ten Wolde.

Oma Dory 24-04-08 09:43:53

Dag lieve Nadine,
wat maakt jouw komst ons blij! Ik vond het heel bijzonder om je voor het eerst een flesje te geven. Wat kun jij goed drinken, al gaat er natuurlijk niets boven je mama's eigen melkfabriek. Je kunt het niet beter treffen, met Joost als grote broer en Tjitske en Romke als de liefste ouders. En Johannes zal ook wel aan jou wennen.
Alle liefs,
Dory

Ingrid 21-04-08 22:05:41

lieve Tjitske zit achter de comouter bij zus mus en heb net prachtige fotos gezien van jullie enig mijn computer doet het nu echt niet meer vandaar heb nu ook je nieuwe adres groeten van Ingrid

wytske 20-04-08 19:11:33

Van harte proficiat met jullie prachtige dochter!Wat is foto 34 schitterend. Heb genoten van alle leuke foto's. Joost is echt een enig joch. Veel liefs van Wytske.

1 2 3
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies