scooby111 31-03-12 11:02:05

pimpelmees cam

http://members.ziggo.nl/scooby111/meescam.htm

Marc van der Linden 25-03-12 14:50:26

Ik zie dat het al heel lang geleden is dat er nog in dit gastenboek is geschreven.
Daarom schrijf ik nu maar eens. Geweldig die webcams in en om de nesten. Zag net een echtpaartje mussen de kast in ogenschouw nemen. Wellicht dat ze gaan nestelen. Mooi dat er zoveel camera's zijn, maar ook weer jammer dat ze voortdurend afwisselen. Als er dan wat te zien is, zoals zonet dan wil je graag bij één cam blijven kijken. Geluid is uitstekend. Alles te horen, zelfs de kinderen die nu buiten spelen. Wordt leuk als de buren ruzie krijgen

Marc van der Linden
Hulsberg, Limburg

berton 17-09-10 18:39:20

Heel informatieve site.

ik ben aan het zoeken hoe ik een kast van onze kerkuil zou kunnen filmen.

beelden komen later te staan op www.fermeduchateau.be

webmaster 08-04-10 12:46:19

dag Ben,
compleet en draadloos (maar nog wel een stopcontact in de buurt nodig), zie : http://www.conrad.nl/goto.php?artikel=751519 , zo aan te sluiten op je tv.

Andere leveranciers: bv http://www.bascom.nl/ of http://www.minicamera.nl/ .
Alle camera's hebben instelbare lenzen. Eerst bij de tv uitproberen hoe ver je de camera van het nest moet plaatsen om alles in beeld te krijgen, dan scherpstellen en dan pas monteren!

Ben Hooites 06-04-10 21:19:34

L.s, Heb al jaren een boerenzwaluw nest in de nok van een tuinhuis. Zou gaarne een draadloos cameraatje boven het nest monteren alvorens de vogels weer arriveren.Is er iemand die me vertellen kan waar ik zoiets (met specifiek juiste lens i.v.m. brandpunt)aan kan schaffen?

Met vriendelijke groet,
Ben Hooites Appingedam

Mar 18-05-09 22:25:32

Goedenavond,

Wat een verschrikkelijk leuke en informatieve site is dit... Zou ik deze site mogen opnemen in mijn links? Indien mogelijk met een plaatje dan, want ik verzamel links die ik interessant vindt.

Ik vond uw site op webplaza.net maar als Nederlandse gaat m'n aandacht natuurlijk eerst uit naar de NL cams en die van u viel dus gewoon op door z'n simpele veelzijdigheid.

Op mijn nieuwe site is (helaas) nog niks te beleven maar goed, die is ook pas sinds dit voorjaar online met als hoofddoel, de giezwaluw maar ook een Koolmezen nestkast is er in beeld. ('s nachts niet ivm wireless en de stroom vanuit de tuin met schakelklokken)

Groetjes,

Mar, Krimpen aan den IJssel
http://www.cam.kimopo.com

Rob. 26-09-07 09:59:31

Leuk wel om in die nesten te kunnen kijken.Zal er wat meer op gaan letten.

Koen Bijker 18-01-07 14:06:39

voor koolmees of pimpelmees
ik heb al bouwen maken voor nestkastje met webcam.
ik hoop broedtijd vanaf maart 2007.
ik ben zeer blij voor webcam op nestkastje klaarmaken.

Janny Verlee 27-12-06 10:50:18

Bij toeval deze site gevonden. Geweldig!
Ontroerend mooi om te zien.
Zelf heb ik een klein balkon, maar hang zaden,vetbollen en pindaslingers op. Vind het enig om allerlei vogels van dichtbij te zien eten op dat kleine plekje zo midden in de stad. Heb ik toch mijn eigen stukje natuur.
Groet, Janny Verlee

Jet 12-05-06 23:34:16

Ontzettend genoten van het logboek over de koolmezen. Ik heb sinds 3 jaar een tuin en dit jaar voor het eerst (ander kastje opgehangen) een koolmezennest. Vandaag (12 mei)voor het eerst gepiep uit de kast! Dankzij jouw (met de nodige humor geschreven) verhaal en foto's weet ik nu wat zich binnen afspeelt. Maar ook de foto's van de mussen zijn schitterend. Vooral doorgaan, zou ik zeggen!

1 2
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies