Vincent 23-12-05 16:09:37

He Nico
ik zou graag game over willen kopen weet jij waar ik het kan kopen
stuur me snel terug
mvg
Vincent


Reactie:
Beste Vincent,

"Game Over" zal je waarschijnlijk nergens meer vinden want het is uitverkocht, maar je kan wel een gesigneerd exemplaar bij mij bestellen tot de voorraad strekt. Ik heb nog 8 exemplaren van het boek. Stuur me een mailtje met je adres als je het wil bestellen. Dan geef ik je het rekeningnummer waarop je het bedrag kan storten. Kostprijs = 12,95 euro.

Anthony 26-11-05 10:45:24

Hoi nico,

bedankt dat je mij geholpen hebt het ging hl goed de spreekbeurd


Reactie:
Graag gedaan! Ben blij dat het goed ging. Zelf deed ik zo'n spreekbeurten vroeger niet zo graag, maar tja, het moet gebeuren hé.

anthony 21-11-05 18:52:16

oeps voor u vrouw bedoeld


Reactie:
In naam van mijn vrouw, bedankt Anthony.

anthony 21-11-05 18:47:32

Gelukkige verjaardag

anthony 15-11-05 16:22:31

Hoi Nico

ik doe volge week mijn spreek oefening over de halloweebaby zou jij me tips kunnen geven ????


Reactie:
Euh... Ik weet natuurlijk niet wat juist de opdracht is, maar ik stuur je alvast enkele bedenkingen. Kijk in je mailbox!!!

Marissa 12-11-05 16:05:09

hoi ik weer, ik wil je heel even bedanken dat je me wel wou helpen .doei ;) :) :)


Reactie:
Graag gedaan !!!!

Marissa 10-11-05 20:23:21

hoi Nico,voor school moeten we een boekverslag maken ik ga mijn boekverslag over het boek doen namelijk: GAME OVER .binnekort als ik terug naar de bieb ga ga ik zeker een boek van je zoeken en ik zou het liefst van al wel skelletendans lezen.Hopelijk krijg ik een boek van jou te pakken :)


Reactie:
Heel tof dat je van GAME OVER een boekverslag maakt. Als je info nodig hebt of vraagjes hebt, mail je me maar hé. Ik geef graag antwoord op al je vragen. Ik wil zelfs een intervieuwtje doen via mail mocht dit je helpen voor je boekverslag. Volgend jaar ga ik trouwens GAME OVER herschrijven. De voorlopige titel is MONSTERVIRUS. Met een beetje geluk wordt het dan opnieuw uitgegeven.
SKELETTENDANS is te vinden in heel wat bibliotheken. Mocht je het niet vinden, je kan het ook altijd bestellen op deze website (gesigneerd) of bestellen in de boekhandel.

anthony 06-11-05 13:31:32

Hoi Nico

ik ben nu het boek halloweenbaby gelezen, echt tis het beste bibberboek dat ik heb gelezen, ik hoop dat uw volgende boek even goed is!!!!

groetjes Anthony


Reactie:
Bedankt Anthony. Ben blij dat je het zo leuk vindt! 't Is echt wel een supergriezelig boek, hé. Volgend jaar in maart komt trouwens mijn volgende boek uit (heb dit zopas vernomen van mijn uitgever). Dit keer geen griezel, maar wel fantasy: 'Nacht op Terra.' Ik hoop dan dat tegen de boekenbeurs 2006 mijn volgende griezelboek 'Bloedmaan' zal verschijnen.

Marissa 04-11-05 20:34:19

hoi Nico,
Ik heb het boek van je gelezen GAME OVER . da is pas echt cool echt iets waar ik van hoe van p.c :) hopelijk schrijf je nog veel boeken en ik ga er zeker nog veel lezen p.s bestaat een virtuele bril echt ??Groetjes van Marissa


Reactie:
Dag Marissa,

Ik ben heel blij dat je GAME OVER zo goed vindt. En ik zal zeker nog veel boeken schrijven! 'Skelettendans' en 'De Halloweenbaby' kan je trouwens bestellen via mijn website of kopen in de boekhandel. In maart 2006 verschijnt mijn fantasy jeugdboek 'Nacht op Terra'!
En ja hoor, een virtuele bril bestaat echt! Maar die van Andy is net iets moderner dan de gewone virtuele bril (denk ik toch, want ik heb hem nog nooit zelf opgezet).
Nog veel leesplezier!!!

Anthony 04-11-05 12:22:50

Hoi Nico,

Wanneer zouden je andere boeken herdrukt worden want ik zou de boeken graag eens lezen maar hoe kommet dat de boeken zo rap zijn uitverkocht????

groetjes,
anthony


Reactie:
Wanneer ze herdrukt worden? Daar kan ik spijtig genoeg nog geen antwoord op geven, Anthony. Mijn vorige boeken zijn uitgegeven bij een andere uitgeverij en nu ik bij Abimo zit, geven ze voorrang aan mijn nieuwe boeken.
Ook 'Skelettendans' was op 6 maand tijd uitverkocht, maar Abimo heeft het onmiddellijk herdrukt. Gelukkig maar, want daardoor is het te koop op de boekenbeurs.
Zelf zoek ik in boekenwinkels ook nog naar exemplaren van 'Game over' en 'De ring van jupiter'. Als ik ze nog vind (al betwijfel ik dat) zal ik je zeker verwittigen!
Indien 'De ring van Jupiter' wordt herdrukt, schrijf ik er trouwens een vervolg op!
Laat me zeker eens weten welk jij het beste van mijn 2 bibberboeken vindt!

<< < 25 26 27 28 29
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies