Anthony 04-11-05 10:11:16

Hoi Nico,


Welk boek vind jij het beste van allemaal dat je al geschreven hebt??? Groetjes Anthony


Reactie:
Dat is een moeilijke vraag Anthony. Elk boek heeft wel iets speciaals. Als ik dan toch moet kiezen: "De Halloweenbaby". Ik heb dat boek trouwens geschreven omdat mijn zoontje op Halloween verjaart (is nu 3 jaar geworden). Maar eigenlijk is het boek waaraan ik aan het schrijven ben altijd mijn lievelingsboek, 'Bloedmaan' nu dus, maar tja, dat kennen mijn lezers uiteraard nog niet.

Heb je eigenlijk "De ring van Jupiter" of "Game over" al gelezen? Ze zijn niet meer te koop, maar je vindt ze in heel wat bibliotheken. "De ring van Jupiter" is puur fantasy, maar "Game Over" is SF met een flinke dosis griezel.

Ik hoop dat ze ooit worden herdrukt...

anthony 03-11-05 19:53:41

Hoi Niko,
weet je nog toen ik bij jou op de boekenbeurs twee boeken gekocht hebt?Awel ik heb er echt geen spijt van Nico integendeel :) :) :) !Gaan er nog meer boeken van je uitkomen of ben je aan een boek bezig?En hoe zal het boek dan heten????


Groetjes,
Anthony


Reactie:
Beste Anthony,

Uiteraard weet ik dat nog!!! Je hebt eerst mijn ene boek gekocht en even later mijn andere. Ik ben blij dat je de keuze niet betreurd. Als je van griezel houdt, ben je bij mij wel aan het goeie adres, denk ik. Ik werk momenteel aan zo'n 3 bibberboeken. Ik hoop dat tegen de volgende boekenbeurs 'Bloedmaan' verschijnt. Dit is een griezelboek over weerwolven. Waarschijnlijk zal begin 2006 (maart?) ook een fantasy-verhaal van mij verschijnen, namelijk 'Nacht op Terra'. Geen griezel, maar wel een spannend fantasy avonturenverhaal. Griezel is absoluut mijn ding, maar af en toe heb ik ook eens een idee voor een verhaal in een ander genre.
Wil je op de hoogte blijven van mijn boeken? Stuur me dan gewoon een mailtje met de vraag om mijn nieuwsbrieven te ontvangen.

Nog veel bibber- en leesplezier!

suzie 20-10-05 15:43:34

Hallo,
Ik ga om 1 december mijn boekpromotie over de skelettendans doen


Reactie:
Hey, dat is heel tof! Veel succes!!!

ik 22-09-05 16:21:11

Check dit man, t werkt egt: http://www.moneymiljonair.nl/leden/refere.php?ref=dardalio

Annelore De Jonckheer 10-09-05 11:41:25

Ik vind F.C. dkampioenen kei tof maar ik wil dat F.C. de kampioenen elke dag op tv is!!!!!!!!!!!Groetjes :)


Reactie:
Tja, mag van mij ook gerust elke dag op tv zijn. Spijtig genoeg beslis ik daar niet over. Wist ge trouwens dat Marcske mijn favoriete personage is?

bart 02-08-05 20:37:24

goed bezig nico!


Reactie:
Merci! Ik doe mijn best.

<< < 25 26 27 28 29
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies