mirella kalk 28-12-17 10:13:46

halloik had enige tijd geleden al aangegeven dat ik graag de website wou vernieuwen en alles update te houdenhelaas heb ik hier geen reactie op gekregen wel erg jammerwant heb er alle tijd voor en vindt het erg leuk om te doenmisschien bereikt dit bericht de persoon die hier over gaat

anononiem 12-10-17 21:36:17

Dat moet de websitebeheerder doen neem ik aan doe onderhoud een site toch

Josť Post 03-09-17 23:16:53

Klopt! Als er iemand is die het actueel wil houden, heel graag! Helaas heeft tot nog toe niemand zich gemeld om er tijd in te steken. Een site die niet actueel gehouden wordt krijgt ook weinig bezoekers. En uiteindelijk kijkt er niemand meer naar. HEEL JAMMER!

Laura de Bie 06-04-17 17:58:52

de site is totaal niet bijgewerkt bekijk de bedrijven eens klopt niets meer van !

Jennie Hekker 01-04-17 16:49:14

Deze site wordt volgens mijn niet meer bijgewerkt staan de datums nog op van 2016 .

Francis turkensteen 08-12-16 16:54:12

wie kent een lipizzaner in nieuw balinge? Ik zou daar graag mee in kontakt komen. Ik ben namelijk de fokker van dit paard!!

Carbid Team Nieuw Balinge 30-10-16 15:57:09

31 december weer carbidschieten.like ons op Facebook voor meer info!Vr. Grt Carbid Team Nieuw Balinge

Margreeth 07-08-16 19:44:43

Hallo,Ik mis nog de foto's van de toneeluitvoeringen in april. Achter de foto's van 2015 staat nog "nieuw" maar er zijn nieuwere van dit jaar. Willy heeft er heel wat gemaakt. Misschien nog meer mensen?Groetjes Margreeth

Henk Kid 06-07-16 13:03:01

Hallo, bij evenementen, maar liefst 4 keer oud papier!!, ik wist dat er in Nieuw Balinge geen zak te doen is, maar mijn mening was niet juist!!Heerlijk evenement, dat oude papier ophalen !!

Jan Knol 13-01-16 02:28:31

Hallo Nieuw Balingers, leuk deze berichten, foto,s en nieuwtjes te lezen. Even over mij zelf, ik ben geboren in Nieuw Balinge maar ben vergeten waar, mijn moeder heeft het wel verteld en ergens in mijn geheugen moet dat aan de Mantinger weg zijn maar.....kan ook maar zo elders zijn. Later hebben we in de Kivietstraat gewoond op nr 8 en mijn grootouders de familie Ham woonden aan de Haarweg maar adresvermelding was het doodlopende straatje er naast ben vergeten hoe het heet.Mijn vader was timmerman en kreeg een baan bij de rijksdienst en werd te werkgesteld in de Flevopolder waar we ook naar toe verhuisden in mei 1962. Wat ik nooit ben vergeten is het leren schaatsen op de middenraai en het zwemmen in het mekeler meer en de strenge winters die we hadden. Het boerderijtje van de familie Kats en de ellenlange fietstochten op de zondagen in de zomer naar bijvoorbeeld Mantinger zand. Ik lees regelmatig de stukjes van Geke Strijke Sok vroeger mijn buurmeisje en Josť Post heb ik leren kennen op face book maar heb het idee Josť een te moeten leren kennen het zijn beide nogal vrolijke dames en een aanwinst voor het dorp. Zelf ben ik ook in een dorp terecht gekomen en het heet Dronten de plaats waar we in 1962 zijn gaan wonen van uit Nieuw Balinge, dit dorp is een totaal ander dorp dan dat van jullie het heeft geen dorps karakter het bekende noaberschap leeft hier ook niet zo en volgens mij komt dat doordat het hier een smeltkroes is van inwoners uit alle streken van Nederland. We zijn erg op ons zelf zo gezegd en zelfs groeten is soms moeilijk we lopen het liefst snel door om ons ding te doen een kille bedoening dus en dat is altijd zo geweest. Vandaar dat ik dat warme uit het oude dorp nogal eens mis, wees zuinig op wat je hebt en het gaat jullie goed hoop binnen kort nog eens door de contreien te kunnen trekken en wat geschiedenis op te snuiven.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken