Eric 31-05-15 22:19:19

Beste Herman,

Als veertiger kende ik de muziek niet van The Buffoons , wel over gehoord.
De laatste tijd zie ik op 192tv The Buffoons vaak voorbijkomen en wat een prachtige Close Harmony!
Vooral die kopstem , heel uniek.
Bijna on-Nederlands .
Ik kende Maarten Assink uit de top 40 band Feeling/Tuxedo waar ze regelmatig mee optraden.
In de jaren 1984 ongeveer.
Maarten had een fantastische stem maar toen kende ik de Buffoons nog niet.
Ik heb toen wel gesproken met Maarten , hij had toen een niet zo''n vriendelijk duits vrouwtje , haha.
Het is goed om te lezen dat ze nu nog steeds iets doen in de muziek , het waren en zijn opmerkelijke muzikanten.
Het is jammer dat er in Nederland zo weinig respect en waardering is voor de grondleggers van de hedendaagse muziek.
Het ga jullie goed.

Wobbe Wagenaar 08-07-14 10:49:07

Oma woonde in Enschede, mijn moeder en tante waren grote Buffoons-fans, als ik de reis terug in de tijd maak en de muziek luister kan ik alsnog een schuld van jaren terug inlossen....ik ben grote fan!

Ben Rodel 28-05-14 15:24:40

Hallo,ik ben uitbater van Malle Babbe in valkenburg en fan van The Buffoons vanaf het begin. Ik kom uit Oldenzaal. Ik heb The Buffoons zien optreden in Nijmegen in Tuf Tuf -De Schuur toen ik daar in dienst lag. Gerard van Tongeren heb ik verscheidene keren de laatste jaren in mijn cafe mogen ontvangen. Wat het mooiste was dat ik hem zover heb kunnen krijgen om in mijn karaoke cafe een liedje te zingen ondanks dat hij een hersenbloeding heeft gehad. Een geweldige man.GroetjesBen

Jacques van der Linde 30-12-13 16:01:41

De eerste singel van The White Rockets heb ik als eerste in Nederland gekregen van mijn zus op mijn 14e verjaardag.De nog steeds in het bezit zijnde Pindakaas?WillemTell, heb ik grijs gedraaid.

G.Ordelmans 08-11-13 21:33:20

Regelmatig luister ik nog naar hits van the buffoons en denk dan terug aan de begin jaren 60.Ik werkte als verkoper bij Nijhof schoenen in Hengelo,hier kwamen de buffoons binnen voor lange heren laarzen.(werden toen niet verkocht)dus aan ons om toch te zorgen dat de heren lange laarzen kregen.wij bestelden bij Lugano (dames laarzen fabriek)dames laarzen voor grote maten hiervoor werden de leesten aangepast.Weer tevreden klanten en voor mij een leuke herinnering.
Vr.g G.O.

Eric 07-04-12 11:10:05

Hallo Herman
Ik doe het maar even zo, heb je mijn email adres wel gegeven het jouwe heb ik niet.Wil je bij deze hele Prettige Pasen toe wensen en je nogmaals laten weten dat ik het bijzonder op prijs gesteld heb met je kennis te mogen maken.
Mvgr, Eric

Buffor 11-12-11 12:25:04

Koos Wiekenkamp heeft zijn bekendheid vooral te danken aan het feit dat hij een jaartje heeft mogen meedoen met de grote jongens. Sneu voor zijn zoontje Basje dat The Buffoons niet meer bestaan.

Roelof 13-05-11 00:03:33

Hallo, Weet iemand of de lp "The Hit Singles" op de nominatie staat om op CD uitgebracht te worden?.Ik zoek al jaren naar deze ( in mijn ogen beste) CD van de Buffoons.Hoewel ik al jaren in het bezit ben van de LP zou ik het wel fijn vinden om hem ook in perfecte CD kwaliteit te kunnen beluisteren.Met name de nummers "wait" en "the Tennessee Waltz"vind ik fantastisch op deze, door (good old) Will Luikinga, perfect geproduceerde LP.

Henriette Esselink 24-10-10 18:15:25

Hallo, ik ben een nicht van Ely en Gerard en hoorde via andere familie dat er pas geleden een t.v. programma is geweest waar veel aandacht was voor de Buffoons, weet iemand welk programma dat was, dan kan ik het misschien nog op uitzendinggemist bekijken!
PS nog steeds warme herinneringen aan het optreden op onze bruiloft in 1995, super!

Maria 31-12-09 00:55:45

Ik was zoals andere jaren ook weer op de textielbeat, en het was ook weer reuze gezellig. Maar het optreden van de BUFFOONS was een aanfluiting. Het had niets met de zang van de BUFFOONSvan vroeger te maken. Ik ken ze al vanaf het begin en dat was 1964 . We gingen altijd dansen bij ENGELS.....REINDERS....HOTEL MODERN en daar speelden ze. Het was een fantastische tijd waar ik met veel plezier aan terug denk. Ik weet nog dat de drummer HENNY LUBBEN aan het spelen was met mijn POP-ART oorbellen in zijn oren. Wat een pracht van een tijd hebben wij met jullie gehad. !!
Maar die nep BUFFOONS zijn het aankijken en het luisteren echt niet waard.We zijn dus na 10 minuutjes luisteren en ergeren snel weer vertrokken naar de andere zaal. Het is echt pronken met andermans veren.
Voor mij is het BUFFOONS tijdperk afgesloten maar denk er dankzij de ELI en GERARD VAN TONGEREN met veel plezier aan terug samen met mijn man die ik in het BUFFOONS tijdperk heb leren kennen en waar ik al 40 jaar mee getrouwd ben.
groetjes Maria

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies