Ronald en Tine 07-08-07 15:50:31

Een dikke proficiat voor deze knappe website...
Jullie moeten echt wel een fameuze webmaster hebben!!


Reactie:
Idd onze webmaster is ne fameuze, maar den assistent-webmaster die jullie bedoelen mag er ook wel zijn!

Wen 25-01-07 21:26:53

Hallo beste collega's,
Eerst wil ik zeggen dat dit nen toffe site is,heel overzichtelijk en vooral up to date.Houden zo.Daarnaast ook de felicitaties voor de geslaagde Ventoux-op-rollen.Den derdeplaats-beker staat te schitteren bij onze kopman(coiffeeur Philippe)in Itegem.Ik wens jullie uit naam van De Fikskes heel veel plezier tijdens jullie ritten en andere aktiviteiten.'K zou zo zeggen in onze eigen "fikkentaal":Manne,rèt ze plat hé!

groeten,

De fikskes

p.s.Onze site is ondertussen ook een feit,bezoek hem gerust ne keer.
www.defikskes.be

Didier Steven 23-07-06 18:52:14

hallo,
ik ben op zoek naar informatie over de vogezen. Wij zouden met de club volgend jaar naar de vogezen gaan. Kunnen jullie mij infomatie geven van jullie logement.

stefan de brouwer 04-04-06 18:30:23

leuke site, doe vooral zo voort, sportieve koersgroetjes uit kieldrecht 19

pieter matthijs 01-03-06 12:30:46

via via aan uw adres geraakt, wij willen op 19 augustus in werchter een koers op rollen organiseren maar het ontbreekt ons aan ervaring, kennis en vooral de nodige aparatuur. graag kwamen we met u in contact om wat uitleg en eventuele samenwerking. de koers op rollen kadert in een heel wielerweekend met op zaterdag eventueel rollenkoers plus animatie o.a. optredens en zondag een nieuwelingenkoers ter gelegenheid van de plaatselijke kermis (onze eerste officiele koers) alvast bedankt en hopelijk spoedig antwoord bellen kan ook op 016602030 namens café de wissel (café met een groot hart voor de koers) pieter matthijs

Godderis Kurt 01-02-06 16:02:16

Kunnen jullie ons info bezorgen over het systeem koers op rollen Ventoux ?


Reactie:
Ja, dat kunnen we.
Maar...Welke info?

Harry van der Vegt 15-01-06 20:23:19

Hoi, beste wielervrieden

Het was erg leuk op jullie site, nou denken jullie!! hoe komt ene hollander op deze site terecht,.. kwestie van surfen op alles wat met fietsen te maken heeft. de belevenissen van de verschillende tochten die mij ook als muziek in de oren klonken, temeer ik er ook diversen van hebt gereden.
In 2004 als 61 jarige vanuit Bedoin ook de Mont ventoux beklommen, het weer was veel te mooi met ruim 30 gr en op de top nog 19 gr en windstil, was het behoorlijk afzien maar de tijd van 2 uur en 35 min was ik toch erg tevreden mee.
heb nog veel andere ritten gereden zoals Alpe d'Huez, Calibier, Grand Ballon en vele andere cols, blijf zo doorgaan met jullie leuke vriendenclub en maak samen nog veel mooie kilometers.
Groeten van de fietser uit holland, Harry

raf anthuenis 08-12-05 20:05:38

Jullie hebben een heel toffe website.
Raf
www.doorslaar.be (wtc rudybikers)
www.mobibikes.be

Steven 02-11-04 13:01:23

Ventoux-op-rollen 6 ! Voor ons (Jupileton) was het onze eerste deelname aan dit gebeuren. We hadden helemaal geen idee waar we ons aan konden verwachten. Maar het moet gezegd, het was prachtig georganiseerd. Proffesioneel ! En ik denk dat je dit ook kon zien aan het enthousiasme in de zaal. Dus volgend jaar mag je alvast een plaatsje voor ons reserveren.


Reactie:
Merci, Steven! We zullen jullie zeker terug contacteren als we een 7e editie van de VoR organiseren!

www.vcmoos.nl 28-06-04 23:20:17

Hey Belgische wilerkenners.
Laat je niet kisten en bewijs dat het wilerennen in België thuishoort.
Speel mee met ons:

Voor een foto reportage over de Alpen reuzen als Galibier, Glandon, Ventoux, alpe D'Huez etc ga eens naar onze site, www.vcmoos.nl
Je kunt ook gratis meespelen in onze tourpoule.
Just for fun.
Meld via onze e mail link dat je wilt meespelen of schrijf het in ons gastenboek en we sturen je een inschrijfformulier.

1 2 3 4 5
Zoeken