Familie Roodselaar 21-07-21 00:44:59

Camping op een boerderij vlakbij Middelburg.Je bent in 10 minuten op de fiets in het centrum.Let wel, je moet tegen de geuren van een boerenbedrijf kunnen: kuilgras, koeiengeur, vliegen, etc.Vind je dat oké, dan is dit een geschikte camping.

Dirk 11-05-17 15:56:12

Hallo....wij zijn Dirk en m.c uit België en kwamen hier toevallig op de camping terecht.in plaats van 1 nachtje hebben we nog een nacht bijgeboekt en waren heel tevreden.leuke mensen..leuke omgeving...gastvrij ontvangen en daar bovenop hebben we nog een kalfje zien geboren worden. De camping is zeker een aanrader voornamelijk dat het ook dicht bij het centrum gelegen is..we komen zeker nog terug

annelies en bart 29-08-15 12:31:59

Na een dagje reizen in de regen konden we hier nog een plaatsje voor onze tent bemachtigen. No nonsense, hulpvaardig en vriendelijk ... we bleven een nachtje langer. De charme van de boerderij met de aangename campinggasten, de boerderijdieren, goede accommodatie en een bezoekje aan de stad Middelburg die te voet heel gemakkelijk te bereiken is, ... zijn een heel fijne combinatie.

Nicole 20-08-13 21:36:40

Leuk om op (kleinschalige) camping van een lopend bedrijf te kunnen kamperen. Dit vind ik nu een echte SVR camping. Prima ruime plekken, voldoende en goed sanitair. De fietsafstand naar Middelburg is helemaal perfect (binnen 10 min in hartje centrum).
(attent om mijn pasje na te sturen, dank je wel)

Jaap Zijp 02-07-13 18:48:11

Hallo Lieneke en Adriaa, wij hebben het naar ons zin gehad tijden ons verblijf op jullie camping. Mogelijk dat we nog wel eens lang komen.Groeten Jaap en AquilinaEen link naar jullie site staat op onze website.www. aquilina.nl

Rienk & Yke Lammers 02-05-13 11:14:04

Wij staan al enkele jaren tot volle tevredenheid op deze kleine groene camping. Wat ons vooral is opgevallen, zijn de bijzonder aardige eigenaren en hun kinderen, de gunstige ligging t.o.v. centrum Middelburg, andere plaatsen op Walcheren en de stranden.


Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies