George en Ina 14-12-06 22:01:51

Leuk om jullie website te lezen en jullie reis te volgen. Vanuit Veenendaal wensen wij jullie goede feestdagen en een gezond 2007.
Hartelijke groeten,
George en Ina

Yvonne 14-12-06 13:23:22

He hoi,
En, hoe vonden jullie het om weer in Sachibondu te zijn? Lijkt me raar, maar ook erg leuk. Hier gaat alles zijn gangetje. Het is behoorlijk warm voor de tijd van het jaar, maar het waait wel flink! Inderdaad geen witte Kerst hier, dus dat missen jullie in ieder geval niet!
Liefs, Yvonne

Wilma Zinger 07-12-06 11:49:10

Hoi Erik en Jolanda,

Leuk weer om te lezen en te zien hoe het met jullie gaat. Nou, het weer bij jullie is beter dan hier, regen, regen.... Geen witte kerst vrees ik. Blij dat het goed bij jullie en en knap dat er nog geen lekke banden zijn geweest (hoef je niet te wisselen Jo ).
Hier alles zijn gangetje, gaan 22 december eten met z'n allen in Zwollywood, jammer dat jullie er niet bij zijn (volgend jaar maar weer). Geniet van de kerst! Liefs Wilma

gerrit, karin, maureen en carm 06-12-06 23:22:25

Hoi Erik en Jolanda
Hier nog even een berichtje uit Holten
De sint is net de deur uit, en we maken ons
al weer klaar voor de kerst. Voor jullie zal
deze kerst wel heel speciaal zijn. Geniet er
van. Wij blijven jullie vol aandacht volgen.
Alvast een goede kerst gewenst en tot schrijfs.

jeroen en sandra 03-12-06 02:08:34

Hoi Erik en Jolanda.

Wij zijn inmiddels in Nieuw Zeeland. Het was niet makkelijk om Afrika achter te laten. Maar ook hier is het prachtig. Geniet nog heel veel van Afrika!

Jeroen en Sandra

Ben en Jose van der Hulst 23-11-06 17:05:49

Beste Erik en Jolanda,

Eerst even opnieuw voorstellen;wij kennen elkaar van de "stads-camping" in Istanbul,wij
(met caravan)stonden enkele dagen naast elkaar
op deze camping.Jullie "net onderweg" voor de grote Nederland-Zuid-Afrika-reis en wij een voor "rondje" Turkije.
We hebben regelmatig jullie reisverslag gelezen,een zeer avontuurlijke belevenis,een prachtreis.Leuk dat jullie daar familie en vrienden ontmoet hebben.Wij herkennen diverse situatie's in het reisverslag als het over Zuid-Afrika gaat,wij waren daar in nov.2003 en vonden het prachtig.
Wij wensen jullie nog een zeer mooie voortzetting van de reis in zuidelijk Afrika toe.

Groeten, Ben en Jose.

Elles 17-11-06 07:36:16

Hoi! Hoe is het ermee? Ben benieuwd hoe jullie Namibie vinden. Wij hebben lekkere vakantie hier gehad: Blyde River Canyon, Krugerpark, nog een keer Ithala (zaaaaaaaalig die huisjes!), de kust en zuidelijke Drakensbergen. Mooie foto's gemaakt met de camera! Helaas weer afscheid moeten nemen van ons bezoek, maar ja... Nu weer in het dagelijkse ritme, beetje op, beetje af. Zal jullie gauw eens proberen te bellen. Liefs Elles

Yvonne 13-11-06 16:24:29

He hoi!
Maar weer even een berichtje van mij, nu bellen en sms-en wat lastiger is..... Het autootje is er inmiddels, ben er erg blij mee! Hij rijdt lekker en ziet er echt mooi uit. Jan Evert zal binnenkort even een foto maken, dan kan ik jullie die even mailen! Ben erg benieuwd wat jullie er van vinden. Hoe is het verder bij jullie? Nog steeds in Namibiƫ? Als jullie terug zijn, moeten jullie trouwens maar snel een keer naar Groningen komen, mijn huisje wordt erg leuk!
Groetjes!

Bob en Baukje 08-11-06 11:13:43

Ha Erik en Jolanda!

Bedankt voor jullie berichtje op het gastenboek en natuurlijk jullie spontane bezoek in Solitaire! We hopen dat alles goed met jullie gaat en dat de boeken het lezen waard zijn. Morgen gaan wij op weg naar ZA en laten ons favoriete land achter ons...B&B

Yvonne 02-11-06 11:15:42

He zusje,
Kan je misschien iets van de warmte van de woestijn deze kant op sturen? Het begint hier een beetje koud te worden.... Verder heb ik hier in het Noorden de storm goed doorstaan. De gevallen bomen lagen gelukkig niet op mijn huis! Ik hoop voor je dat het weer bij jullie wat beter is. Maar ach, met slecht weer smaken de pepernoten wel beter!
Groetjes!

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies