Pallum 10-03-17 18:45:18

Hallo Miep, heel hartelijk dank weer namens Pallum!! en het dorp Berending.elk jaar denk je aan ons,je komt nooit met lege handen, ook deze keer weer mooie leer en speel spullen ontvangen, en natuurlijk denk je ook altijd aan het ziekenhuis want ook daar heb je weer spullen voor!Miep, Berending is trots op je!!!namens, Ansumana,en Lamin. big thanks!!

Johan Pieterse 14-11-16 23:13:58

Hoi allen,Weer een container geladen voor de stichting.Alle spullen zullen weer een goede bestemming krijgen.
Groeten, Trees en Johan Pieterse.

Johan Pieterse. 13-02-16 21:06:09

Hoi allen,
Nu al weer voor de derde keer de container mee geladen afgelopen woensdag voor Nyatouta.
Het is altijd gezellig,en er is weer veel geladen!
De spullen zullen zeker weer goed terecht komen.
Groeten,Trees en Johan Pieterse.

ad en jenny magielse 27-08-13 20:30:13

hoi.heb net de foto van gambia bekeken die aniet op facebook heeft gezet....je hart draait om..dus omdat ik al regelmatig mn lege flessenbon doneer,heb ik nu ook besloten om aan de actie familierijst mee te gaan doen..heb het net overgemaakt,en hoop dat ik er een gezin blij mee kan maken,je hart draait toch om als je die foto,s ziet,hoop dat meer mensen gaan doneren...groetjes ad en Jenny magielse...petje af voor jullie xx

manuela 12-03-13 13:12:06

hoi Miep,Hartstikke bedankt voor je gastvrijheid. We hebben SUPER genoten in Gambia..Het schoolplein is heel mooi geworden. Petje af voor jou en de andere musketiers jullie verrichten geweldig werk.groetjes Manuela, Lieveke, Polleke en Linda.

Marga 20-02-13 09:19:40

Miep, al jaren zijn (jullie) famous in Berending, en iedere keer dat je in Gambia bent, ben je ook in Berending. nooit kom je met lege handen, altijd breng je iets voor de kinderen mee maar ook voor de inrichting van de school, ook deze keer heb je ons weer verblijd met diverse materialen voor het ziekenhuis, school en natuurlijk voor de voetballers!!
Miep heb enorme bewondering voor je! en hoop dat je nog vele jaren geniet van alle goede dingen die je doet voor Gambia.
je bent gewoonweg een kei van een vrouw!
leifs Marga

Fanny 24-01-13 07:43:43

Beste Miep en andere leden,
Ik heb miep ooit 1x mogen ontmoeten bij de bouw van de school in Berending. Heb daarna heel vele verhalen gehoord zowel van Gambianen, als van Nederlanders over Miep.. a great women, zoals ze dat zo mooi zeggen. Pas vandaag! kom ik erachter dat jullie ook een mooie site hebben! En ik sta te kijken van wat jullie allemaal doen en gedaan hebben en hoe... Echt geweldig! En ik had niks meegekregen van de verharding op het schoolplein.. (kan niet alles bijhouden) maar echt super goed!!!! Mooi om te zien!
Ga zo door!!! en misschien ontmoeten we elkaar nog een keer! Top!!
Groetjes,
Fanny

fred en ivonne 13-12-12 08:30:13

Hallo Miep en nadere bestuursleden.
Jullie zijn goed bezig en ik hoop dat de markten voor jullie en de mensen in gambia vruchtbaar zijn.
Leuk om te zien trouwens dat op de Pallum school door jullie inzet nu een mooie "weg"ligt waar d ekinderne heel goed kunnen spelen.
fijne feestdagen en tot snel een keer
fred en ivonne ( st.kinderhulpgambia)

j v rijsbergen 04-11-12 17:11:45

Hallo die miep de beelden hebben een mooie plaats gekregen. heel veel sucses met jullie stichting kom zeker nog een keer langs groetjes john

Manuela 03-04-12 17:52:04

Hoi Miep,

Naar ons geweldige bezoek aan Gambia hebben we onze harten verloren aan het land en zijn gastvrije inwoners. Ook hebben we mogen ervaren hoe vanzelfsprekend hier alles gaat en hoe goed wij het hier eigenlijk hebben. Je mag heel trots zijn op jezelf voor het prachtige werk dat je daar verricht met je stichting. Veel mensen daar zullen de stichting super dankbaar zijn voor alles wat je voor hun doet. Wij zullen zeker waar het kan ons steentje bij blijven dragen. Miep nogmaals bedankt voor je gastvrijheid. Op naar het joannespleintje voor die lieve kids in Gambia.

Grtjes Manuela, Lieveke en Polleke.

1 2
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies