Naam:
E-mail:
Homepage:-Links plaatsen vanaf € 1,- p/s
-Keuze uit 400.000+ pagina's en 700+ websites!
-Direct een factuur en online na betaling.
Klik hier om je vrijblijvend aan de melden!


 Mandy 16-12-18 10:22:04

Begin november mijn 2 katers Kenji en Keano op mogen halen. Nu een aantal weken verder nog altijd helemaal blij met deze knappe mannen. Dennis en Suzanne, jullie mogen trots zijn dat jullie zo’n goede en mooie cattery hebben. Jullie weten wat belangrijk is om een kitten goed gesocialiseerd op de laten groeien en daarnaast staan jullie altijd open voor vragen en zelfs meerdere bezoekjes (omdat ik zo benieuwd was hoe de mannen zich ontwikkelden).
Ik kan niets anders zeggen dan dat ik blij ben met jullie in contact ben gekomen. Jullie zijn toppers!
Ik zal jullie op de hoogte houden hoe ze zich verder ontwikkelen naar grote, sterke katers!
Groetjes Mandy
Poot van Kenji & Keano

Inge 16-11-18 22:30:03

Wij hebben op 3 juli ons kater Gizmo opgehaald. Nu een aantal maanden verder zijn wij nog steeds super blij met onze kater! Dennis en Suzanne zijn heel gastvrij en helpen ook daarna nog met eventuele vragen en adviezen. Wij zijn heel blij dat wij voor deze cattery gekozen hebben.
Dennis en Suzanne bedankt voor de gastvrijheid en alle goede zorgen!
Groetjes Nick en Inge

Angeliek 04-11-15 14:33:12

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, wij mochten James gaan ophalen bij Dennis en Susanne. Verschillende keren zijn wij bij Dennis en Susanne geweest om James te bekijken. Zij zijn erg gastvrij en we mochten langskomen wanneer we maar wilden. James is een ontzettend leuk, lief en ondeugend katertje en houd van lekker kroelen. Wij zijn zeer blij dat we voor Dennis en Susanne als fokker hebben gekozen. Dennis en Susanne hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en alle goede adviezen.
Groetjes,Kristov & Angeliek, Esmée, Amy

Jacqueline 02-01-15 12:33:31

Woensdag 24 december hebben we ons poesje Zazoe eindelijk op mogen halen. Elk weekend gingen we weer kijken of ze gegroeid was en hoe het met haar ging. Ook was het altijd gezellig met Dennis en Susanne. Nu na anderhalve week Zazoe thuis te hebben ben ik echt heel blij dat we gekozen hebben voor dit ras en jullie als fokker. We hebben er een heel lief en sociaal poesje bij. Ook met de hond gaat het heel erg goed!! Zazoe kan lekker spelen en daarna heerlijk op schoot komen slapen. Het is een heel erg knuffel katje, waar we ook erg op gehoopt hadden.Dennis en Susanne, heel erg bedankt voor alles!!Jacqueline en Merel

Nicole 21-12-14 11:41:01

Op zaterdag 20 december hebben wij Catootje opgehaald! Ze komt uit het nestje van 22september. Ze heeft het ontzettend goed gehad bij Dennis & Susanne. We mochten erg vaak komen kijken. Niks was teveel. We hebben ook heel wat mail verkeer gehad en ook dat was geen probleem!
Toen we haar op gingen halen kregen we een super leuk verassingspakket mee! Catootje is de 1e 12 weken opgegroeid in een warm gezin.
Mijn ouders hebben ook een Brit van Dennis en Susanne, wij raden hun ook zeker aan!
Warme groetjes van Amando, Nicole en Catootje Cathelijne

desiree 13-06-14 16:38:54

Ik heb 25 mei een creme katertje bij susanne en dennis gehaald van het nestje van 29 februari. Hij heeft de naam carlos kregen. Hij is liefdevol opgevoed op de cattery. Wij zijn echter voor we hem gingen halen 1 keer langs geweest vanwege de afstand. Het zijn hele gastvrije mensen en je kan ze alles vragen. Zo heb ik al 2 britjes van 4 jaar en ze vertelde me hoe we dit het best konden aan pakken nu er een kitten bij kwam. Geen vraag was te veel. Toen we carlos gingen halen kregen we een onwijs leuk pakket mee voor de kleine man. En via de mail hou ik susanne en dennis op de hoogte van carlos. Ik ben super blij met carlos en alles goed. Nogmaals bedankt susanne en dennis voor alle goede zorgen. Gr Desiree

Ellen 09-06-14 20:18:23

Ook ik heb op zaterdag 24 mei een poesje opgehaald bij Dennis en Susanne. Gelukkig was er alle begrip van te voren, omdat ik moeilijk een keuze kon maken tussen 2 poesjes. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het super ondeugende en op onderzoek uitgaande blauw/crème poesje en heb haar de naam Fien gegeven. Ik ben super blij met haar en het gaat hartstikke goed! Hierbij wil ik Dennis en Susanne nogmaals bedanken voor de goede zorgen, adviezen en gastvrijheid! Groetjes, Ellen en Fien

David en Joke 09-06-14 12:06:51

Op zaterdag 24 mei hebben we onze Boris opgehaald bij Dennis en Susanne.Boris is geboren op 19 februari en - net als zijn broer en zusjes - is hij de eerste 13 weken van zijn leventje liefdevol verzorgd in de Cattery!Bij Dennis en Susanne waren wij altijd welkom om te komen kijken ( al kwam dit er vanwege de afstand niet zo vaak van), we kregen uitgebreid informatie over verzorging, het beste voer enz. En bij ons 'afscheid' kregen we voor Boris een compleet verrassingspakket mee naar huis, erg leuk!Dennis en Susanne, bedankt voor jullie goede zorgen, het gaat heel erg goed met Boris en we zijn allemaal dol op hem!Groetjes, David en Joke

Anton en Lies 19-02-14 20:00:36

Wij hebben sinds kort een kitten (katertje blauw) bij Susanne en Dennis opgehaald. Al voor de geboorte hadden we contact en werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van moeder Ariël. Ook zijn we een paar keer hartelijk ontvangen en konden alvast genieten van onze Tommy. Naast het feit dat Tommy een prachtig exemplaar is, valt met name zijn lieve en relaxte karakter op. Bezoek wordt binnen een minuut nieuwsgierig benaderd en Tommy toont dan al zijn charme. Compliment voor de goede zorgen van Susanne en Dennis. Succes met de nieuwe kittens van Lies en Anton.


Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies