Leo 31-05-18 19:15:02

Waarde producenten van al deze mooie programma's,

Ik ben er pas sinds kort achter gekomen dat dit radiostation bestaat. Een zeer waardevolle aanvulling op het grotendeels erg povere aanbod dat dagelijks via de ether tot ons komt.

Ga vooral zo door, de "zeezenders" zijn weer terug!!

Bouke Schilstra 16-05-18 13:05:58

MFSB staat voor Mothers.Fathers.Sisters and Brothers.groeten uit Oostenrijk ik luister graag naar omradio.

Klaas Willem 22-04-18 22:35:50

Jako,

Ik schaam mij diep. Ik heb je mail al een week geleden ontvangen, maar had het toen erg druk. Helaas kan hem nu nergens meer vinden. Kun me nog een keer een mail sturen naar ons info emailadres?

vr gr Klaas Willem

Jako 14-04-18 04:46:20

Heren,

In een van jullie shows speelde een van jullie In-a-gadda-da-vida van Iron Butterfly en zei dat je niet wist wat dat betekende. Dit heb ik gehoord: In-a-gadda-da-vida is een verbastering van "In the Garden of Eden" wat natuurlijk een christelijke ondertoon heeft (Garden of Eden=het paradijs). De bandleden en/of hun management waren een beetje huiverig om iets zo tekenend religieus uit te brengen en daarom werd de titel wat afgezwakt tot In-a-gadda-da-vida.

Ga zo door met jullie geweldige variatie!

Jako

Klaas Willem 11-04-18 15:17:28

Jako,

Leuk idee. Ik wil met je in contact komen hierover.
Ik kan jouw e-mail niet zien in deze blog. Misschien kun je een kort berichtje sturen naar info@oldmensradio.nl?

Gr. Klaas Willem

Jako 08-04-18 21:24:23

Hallo allebei,

In Amerika was ik een paar keer gast-DJ op een live show over (voor Amerika) zeldzame rock en roll. Mijn gedeeltes gingen uitsluitend over Nederpop. In deze drie shows heb ik uitgebreid gepraat over de meeste bekende groepen zoals de Earring, Shocking Blue, Tee Set enz. en hun platen gedraaid. Deze show was erop berekend om de luisteraars kennis te laten maken met deze geweldige muziek. Ik heb de shows allemaal bewaard op mp3, en ik dacht dat het misschien een leuk idee zou zijn om een keer te spelen op jullie show? Dus een Hollander die in het Engels op een trotse manier het publiek laat kennismaken met wat Nederpop die de gemiddelde luisteraar daar nog nooit gehoord had. Ik weet niet hoe dat zit met copyright, maar af en toe hoor ik ook een Amerikaanse show tussen jullie programma's door dus misschien is dit een idee? Neem maar privé contact op met mijn e-mail als jullie dit een ideetje vinden.

Hartelijke groeten!

Jako 08-04-18 21:12:51

Even een heel kleine uitspraaksuggestie: De naam "Cher" van Sonny en Cher moet in het Amerikaans echt uitgesproken worden als het Franse "Cher" als in "Mon Cher Ami". Een van jullie twee spreekt het uit als het Engelse "Chair" dus dat is niet zo.

Woon al jaren in Amerika, dus dit weet ik toevallig.

Geniet van jullie variatie! Geweldig!

Klaas Willem 14-03-18 21:27:37

Jack,
Sommige zijn oud en afgedraaid. Ze komen uit mijn eigen collectie van 40 jaar gelden toen ik nog een drive-in show had. Sorry, maar ze zijn schoon gemaakt, soms help niets meer.

vr. gr. Klaas Willem

DJ Jack S 10-03-18 12:07:09

Heey KWA maak je singeltjes eens schoon. het knettert zo lekker

tonny 04-03-18 10:42:49

bij ons thuis staat de doodstraf erop als old man.s radio afgezet wordt ,Ga zo door ,groetjes van een 81 jarige luisterraar

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 

Meer halen uit je website? Start met zoekmachine optimalisatie bij Jenda