Julius 28-06-20 21:15:15

een weekje in de ardennen gaan rijden met jef en de twwe jawas 700 km gereden zonder proplemen nog bij ons ardeens clubhuis geweest daar waren ze een nieuw dak op aan het leggen dus dat zal nog jaren mee kunnen groetjes aa alle lede en hopelijk tot gauw

2 t boy 26-04-20 18:40:39

halo omgers met julie alles goed ik kijk er al naar uit als we samen nog eens kunnen gaan toeren maar dan moeten de grenzen wel open gaan anders kunnen de belgen niet mee rijden groetjes aan iedereen julius

OMG verslaggever 01-03-20 10:21:17

Weer een geslaagde feest avond voor onze club.Met toch weer 36 aanwezigen en ook nog een aanmelding van een nieuw lid was het weer een gezellige boel.Een viertal motoren stonden tentoon gesteld, een 1939 Norton big four, 1925 Sarolea 23M, 1951 Matchless G80 en 1929 Dresch . Zo was er ook wat te zien en te bespreken. De kahoot quiz weer verzorgt door Wim zorgde voor een gezonde strijd tussen de 5 teams. Ook het spijkerslaan gaf zoals vanouds de nodige hilariteit en commentaar tussen de teams.De Velocette gentleman waren de winnaars en een gedeelde 2e plaats was voor de Norton rammelbakken en de BMW manshaft. Daarna nog gezellige na praten en wat drinken, iedereen had het prima naar zijn zin.Om 1 uur werden we langzaam naar buiten geveegd door onze gastvrouw Maaike.
Nog een maandje wachten en we kunnen weer de motoren aantrappen voor de eerste rit, vaste prik naar de Bockenrijder.

OMG verslaggever 04-01-20 20:14:31

Het eerste OMG evenement van 2020 op 3 januari , de sterke verhalen avond .Was erg geslaagd met een grote opkomst.24 OMG leden namen de gelegenheid om elkaar nieuwjaar te wensen en weer eens samen te komen in het lange motorloze winterseizoen.Het was een gezellige boel in het vernieuwde grand cafe Het Wapen van Galder. Doordat er ook nog andere gasten waren kwamen we stoelen te kort.De nieuwe uitbaters deden goed hun best om het ons nar de zin te maken en de gratis hapjes waren een leuke verassing .Om ongeveer middernacht gingen de laatste OMGers tevreden naar huis .Nu op naar het grote OMG winterfeest op zaterdag 29 februari.

2 t boy 01-01-20 10:44:34

aan alle leden van omg een gelukig niuwjaar en veel mooie ritten in 2020

verslaggever 27-10-19 19:23:03

Soeprit, koud maarr droog, nee niet de soep maar het weer.16 OMGers hadden nog wel zin in een ritje en lekkere soep met broodjes, Kees Leyten had een mooie toer in gedachte en we slingerde door allerlei polder weggetjes richting Rucphen naar het Ossekopje. In de bossen nog wat off the road gereden en toen na 2 uur eindelijk het Ossekopje was bereikt was dit gesloten . Toen besloten maar terug naar Galder te rijden, nog wat off the road gedaan en wat leden en de bus kwijtgeraakt. Eindelijk alles weer bij elkaar bleek dat alle wegen rondom Etten afgesloten te zijn wegens de marathon . Dit hadden we al eens meer meegemaakt. Na nog wat omzwervingen eindelijk richting Galder waar de warme soep ons stond op te wachten , iedereen was daar wel echt aan toe. Eindelijk warmte en drinken. Na de soep en de broodjes en wat borreltjes ging iedereen voldaan en opgewarmd naar huis.


Tot de dode blaadjes rit, misschien dan nog kouder

2 t boy 14-10-19 15:59:10

noud en martin bedankt voor de mooie rit met onze gezelige groep

Kees (museum) rit naar Best. 13-10-19 19:29:12

Na de rit een week uitgesteld te hebben vanwege het slechte weer was het nu gelukkig wel goed en zelfs warm weer. Dit was te merken aan het aantal OMGers dat kwam opdagen. 22 motoren en een duo engel kwamen opdagen.en dan nog Arnoud die ons stond op te wachten in Goirle en de rit verder heeft voorgereden naar Best. Het was een mooie route en nog rustig op de weg dus iedereen zat te genieten op de motor. Na 1 1/2 uur rijden waren we op de plek van bestemming.Het oorlogs museum bevrijdende vleugels waar we haast 3 uur hebben vertoeft had een grote collectie en mooie dioramas en was zeer de moeite waard .Het vertelde met name het verhaal over de operatie Market Garden . De terug tocht had een valse start en zodoende waren we al snel de nieuwe bezemwagen kwijt , dit met name ook door de drukte op de wegen. Maar gelukkig hebben we die ook niet nodig gehad. Om ongeveer 3 uur waren we terug bij het Wapen van Galder en nog een afzakkertje genomen op het terras.Arnoud bedankt voor het voorrijden van deze mooie rit en het bedenken van de pauzeplek.

OMGers met race aspiraties 08-09-19 20:02:03

Geweldige mooie dag gehad met de demo races te Etten Leur. We waren als club OMG uitgenodigd om tijdens de demo races ook een demo te geven met onze oude motoren. We kregen een eigen pitsplek en deze was door Stany met een tent ,koffie , limonade, diverse koeken en snackjes uitgerust en gezellig en confortabel gemaakt.We hebben 2 x 25 minuten rondjes mogen draaien op het circuit en sommige leden scheurden er flink op los en moeten nu nieuwerubbers op de voetsteunen zetten.De belangstelling bij onze pitsplek was erg groot.en wevielen ook goed in de smaak tijdens onze demos, er werd volop gefilmd en gefotografeerd door het publiek. Ook de organisatie was erg blij met ons dus dit is zeker voor herhaling vatbaar. Maar dan wel met minstens 20 leden.

Dun Kees 05-08-19 11:46:40

Prachtige Noorderkempen rit.
Bedankt Jules , Jef en andere organisatoren van deze mooie rit door de Noorderkempen.Een koffietje op vertrouwd adres wat bochtige weggetjesdoor het boerenland en een goede stopplaats voor eenstevige hap, meer moet het niet zijn.Onderweg zijn we toch nogal wat mensen verloren om diverse redenen, gelukkig niet ernstig.Nogmaals bedankt voor de organisatie en tot de volgende rit.

<< < 2 3 4 5 6 > >>
Zoeken
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies