verslaggever 27-10-19 19:23:03

Soeprit, koud maarr droog, nee niet de soep maar het weer.16 OMGers hadden nog wel zin in een ritje en lekkere soep met broodjes, Kees Leyten had een mooie toer in gedachte en we slingerde door allerlei polder weggetjes richting Rucphen naar het Ossekopje. In de bossen nog wat off the road gereden en toen na 2 uur eindelijk het Ossekopje was bereikt was dit gesloten . Toen besloten maar terug naar Galder te rijden, nog wat off the road gedaan en wat leden en de bus kwijtgeraakt. Eindelijk alles weer bij elkaar bleek dat alle wegen rondom Etten afgesloten te zijn wegens de marathon . Dit hadden we al eens meer meegemaakt. Na nog wat omzwervingen eindelijk richting Galder waar de warme soep ons stond op te wachten , iedereen was daar wel echt aan toe. Eindelijk warmte en drinken. Na de soep en de broodjes en wat borreltjes ging iedereen voldaan en opgewarmd naar huis.


Tot de dode blaadjes rit, misschien dan nog kouder

2 t boy 14-10-19 15:59:10

noud en martin bedankt voor de mooie rit met onze gezelige groep

Kees (museum) rit naar Best. 13-10-19 19:29:12

Na de rit een week uitgesteld te hebben vanwege het slechte weer was het nu gelukkig wel goed en zelfs warm weer. Dit was te merken aan het aantal OMGers dat kwam opdagen. 22 motoren en een duo engel kwamen opdagen.en dan nog Arnoud die ons stond op te wachten in Goirle en de rit verder heeft voorgereden naar Best. Het was een mooie route en nog rustig op de weg dus iedereen zat te genieten op de motor. Na 1 1/2 uur rijden waren we op de plek van bestemming.Het oorlogs museum bevrijdende vleugels waar we haast 3 uur hebben vertoeft had een grote collectie en mooie dioramas en was zeer de moeite waard .Het vertelde met name het verhaal over de operatie Market Garden . De terug tocht had een valse start en zodoende waren we al snel de nieuwe bezemwagen kwijt , dit met name ook door de drukte op de wegen. Maar gelukkig hebben we die ook niet nodig gehad. Om ongeveer 3 uur waren we terug bij het Wapen van Galder en nog een afzakkertje genomen op het terras.Arnoud bedankt voor het voorrijden van deze mooie rit en het bedenken van de pauzeplek.

OMGers met race aspiraties 08-09-19 20:02:03

Geweldige mooie dag gehad met de demo races te Etten Leur. We waren als club OMG uitgenodigd om tijdens de demo races ook een demo te geven met onze oude motoren. We kregen een eigen pitsplek en deze was door Stany met een tent ,koffie , limonade, diverse koeken en snackjes uitgerust en gezellig en confortabel gemaakt.We hebben 2 x 25 minuten rondjes mogen draaien op het circuit en sommige leden scheurden er flink op los en moeten nu nieuwerubbers op de voetsteunen zetten.De belangstelling bij onze pitsplek was erg groot.en wevielen ook goed in de smaak tijdens onze demos, er werd volop gefilmd en gefotografeerd door het publiek. Ook de organisatie was erg blij met ons dus dit is zeker voor herhaling vatbaar. Maar dan wel met minstens 20 leden.

Dun Kees 05-08-19 11:46:40

Prachtige Noorderkempen rit.
Bedankt Jules , Jef en andere organisatoren van deze mooie rit door de Noorderkempen.Een koffietje op vertrouwd adres wat bochtige weggetjesdoor het boerenland en een goede stopplaats voor eenstevige hap, meer moet het niet zijn.Onderweg zijn we toch nogal wat mensen verloren om diverse redenen, gelukkig niet ernstig.Nogmaals bedankt voor de organisatie en tot de volgende rit.

2 t boy 09-07-19 21:57:52

kees bedank voor de mooie rivieren rit

verslaggever 23-06-19 22:56:46

De midzomeravondrit met BBQ bij Stany en Nicole., Gelukkig met lekker weer nadat het een tijdje minder was hadden we het geluk dat het deze zaterdag mooi was , 15 OMGers hadden zich verzameld bij Het wapen van Galder. en na een leuk ritje waren we in Achterbroek bij Stany en Nicole. Daar kwamen nog 4 mensen rechtstreeks aan en dus een leuke club. Nadat eerst iedereen het mooie museum had bekeken werd er wat gedronken en volop nagepraat , voor een aantal mensen was dit de eerste keer en die waren echt onder de indruk van de mooie collectie die Stany in de loop van de jaren heeft opgebouwd. Vervolgens waren de BBQs al aangestoken en was Noudje natuurlijk weer de eerst die zijn worstje op het vuur had liggen . De BBQ werdt geweldig verzorgd door |Nicole en haar 2 dochters en alle mensen hebben heerlijk gegeten. Om omstreeks 8 uur was iedereen voldaan en na de boel te hebben opgeruimd zijn we weer naar huis gereden zodat iedereen voor het donker thuis kon zijn.Stany en Nicole , hartelijk bedankt voor deze geweldige fijne BBQ en goede zorgen.

2 t boy 29-05-19 16:11:17

hoe is het geweest in de ardennen omg vrienden ik nog niets kunnen lezen op het gastenboek groetjes aan allen en tot de volgende rit

2 t boy 28-04-19 10:27:45

gisteren met 3 omg leden de koningsrit in alphen gaan rijden 1 omg lid met een mooie 2takt de eerste prijs gewonnen beker bloemen en kusjes voor de mooiste maschine groetjes julius

2 t boy 07-04-19 19:47:58

vandaag een zeer mooie rit naar de bokkenrijder gehad met een zeer mooi weertje jammer dat het vandaag de ronde van vlaanderderen was anders had wim er nog wel een stukje aan kunnen brijden met dit mooie weer bedankt wim groetjes aan allen julius

<< < 3 4 5 6 7 > >>
Zoeken
 



- Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies