Martie Dert 08-12-18 20:54:30

Correctie: Hij begon zijn opleiding in 1967 i.p.v. 1977

Martie Dert 08-12-18 20:19:16

Het doet mij verdriet hier geen bericht van het overlijden van Rien Otterspeer te vinden. Hij begon op Santbergen in 1977 zijn opleiding tot programma-technicus voor de NRU. Hij was een zeer gewaardeerd technicus, één die niet alleen de techniek verzorgde, maar vooral meedacht met de programmamaker en de regisseur. Eén die in tijden dat steeds minder tijd beschikbaar was voor het monteren van programma's, vooral documentaires, door alle eerder genoemde capaciteiten gecombineerd met zijn vermogen te monteren in een, voor ieder ander, onmogelijk tijdsbestek, een bijzonder technicus was. En dat in meerdere opzichten. Iedereen die hem gekend heeft weet wat ik bedoel. Hij is 24 november 2012 overleden.


Reactie:
Beste Martie, met alle respect voor Rien Otterspeer, deze website pretendeert niet volledig te zijn wat overlijdensberichten van omroepmedewerkers betreft.
Het is een foto website over de mensen achter de schermen bij tv (en radio) programma's

De overlijdensberichten zijn er langzaamaan bij gekomen, maar worden momenteel niet meer bijgehouden.

Vriendelijke groet van Willem.

Carina seinen 13-07-18 23:35:07

Beste leden van deze site, heeft iemand nog foto materiaal van mijn broer henk seinen werkzaam bij nob als geluidtechnicus tot zijn overlijden in 1989. Als er nog video materiaal is waar zijn stem nog is op te horen is zou helemaal geweldig zijn. Alvast bedankt
Carina Seinen


Reactie:
Beste Carina, allereerst wil ik je zeggen, dat ik nog altijd aan je broer Henk denk. Zijn overlijden was een schok voor velen.
Henk was overigens Beeldtechnicus, dit ter info
Wat dat werk, dat ik ook deed, precies betekende, wil ik je graag uitleggen, als je dat zou willen.

Op mijn site OmroepFoto staat, voor zover ik het kan zien, één foto van Henk .
Volg déze link:
http://omroepfoto.nl/001visitors/02_allefotos/zoekinlijstdetail.php?rec=278
Groet van Willem.

Mattijs Franken 10-04-17 22:00:11

Beste mensen.
Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Als ik het beschikbare beeldmateriaal van Beeld en Geluid van de landelijke Intocht van 1969 (Enkhuizen) bekijk vraag ik me af wie dat jaar de hoofdpiet was. Het ziet er naar uit dat dit een van de jaren was dat Piet Römer in zijn hoofdpieten carrière er niet aanwezig was bij de Intocht. Weet iemand wie de rol in 1969 op zich nam ?http://in.beeldengeluid.nl/collectie/details/expressie/4338625/false/true
Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Alvast bedankt. Mattijs Franken

Gerard 19-01-17 19:55:12

Leuk deze site over "de vakmensen tussen opnamen en uitzending" zoals te lezen is in de kop van de pagina. Maar waarom dan een amateurcamera in de kop plakken?


Reactie:
Tja, daar zit wat in, Gerard.

De camera paste mooi in mijn logo, daar komt het door, denk ik.
Hij staat er al zó lang, dat hij mij niet meer opvalt.

Maar als er ooit een grote update komt, zal ik aan je denken

Elly Spanier 24-10-16 00:19:52

Beste Willem,
Ik reageer op de foto bij 'Visser'.Theo van Dijk kan ik mij niet voor de geest halen. Volgens mij is man met grote snor links Richard Heidentrijk (decorontwerp).


Reactie:
Dag Elly,

De man helemaal links in beeld is Theo van Dijk. Ik weet het het zeker. Ik heb heel veel met hem gewerkt, oa. bij de komedie "Oppassen".

Theo is helaas jong overleden.

Wim van den Broek 18-10-15 13:34:37

L.S.
Bij zijn inzending van de foto van Jan Moene staat het verhaal over de door jan Moene gesaboteerde uitzending van Mussert. In mijn herinnering ging het om de toen gebruikte glasplaten ging die"per ongeluk" gevallen waren. Maar bij lezing van het ook bij mij bekende verhaal over de unieke airco van de KRO studio denk ik dat het om een vroege versie van z.g. EO's. Eigen Opnames ging. Die bestonden uit een mooi vlakke plaat aluminium met een waslaag. Ik vermoed dat Jan en weer "per ongeluk" een berging heeft gekozen waar de platen mooi droog stonden en de was er vanaf kon druipen.

Wim van den Broek 18-10-15 13:24:43

L.S.
Jan de Vries stelt een vraag bij zijn inzending van een foto van de Eidophor. Met de zoekterm Gretag, de naam van de maker van deze apparaten, kan hij de gewenste informatie bij Wikpedia vinden.

Groet, Wim.

koos van der kooi 16-03-15 20:24:14

Dag Willem ,als ik af en toe eens kijk, zien we wat een plezier we met elkaar hebben gehad. Ook werd er hard gewerkt. ( 14 uur per dag). Ga door !Hartelijke groet, Koos van der Kooi

Hans Keller 12-03-15 09:32:45

Willem gefeliciteerd met dit jubileum. Kom af en toe ook nog steeds even gluren op je site. Hoop idd dat je dit nog een poosje kan doen.
Groet, Hans

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies