P. Buiten 22-02-10 21:48:21

Groen links: niet groen en niet links..

Dirk de Jeu 21-02-10 17:00:11

Groene Oostvlietpolder-liefhebers,
Houdt u aan het stemadvies op deze site. Inderdaad, er zijn zoals aangegeven, goede alternatieven genoeg!

En "Groen"Links? Laat die partij bij de komende gemeenteraadsverkiezingen weloverdacht "links" liggen. Eh... Groen links, moet dat niet Groen'Slinks' zijn?

Monique Maan 03-12-09 20:56:55

De Oostvlietpolder moet echt niet bebouwd worden! Leiden rukt steeds meer op richting ons mooie Zoeterwoude. Alles slibt dicht. Je kunt nu al de stad niet meer in of uit. Een heel slecht plan. De Meerburgerpolder wordt ook al volgebouwd. Laat Leiden eerst maar eens oude kantoren en industriegebieden opknappen!!! Wat eenmaal beton is, wordt nooit meer groen...

Harry Schoch. 09-11-09 00:03:14

Inderdaad! Er staat meer dan genoeg leeg op bestaande bedrijventerreinen en aan bestaande kantoorruimten. Ook kan veel verouderd bedrijventerrein worden opgeknapt.

En inderdaad.....niet stemmen op PvdA of Groen Links of VVD. Dat kan ik ook uit eigen politieke ervaring beamen.....

Hans Pieters en Professor Heertjs hadden beiden afgelopen donderdag een hartstikke goed verhaal!!

Groen houden die Oostvlietpolder!!!

Michiel Keller 26-10-09 22:37:16

Hoe kan Groen links nou voor zo'n rotcompromis zijn. Dit bebouwen dan blijft het andere groen. Dat geloof je toch niet groen links! Dat gaat jullie stemmen kosten bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Er zijn genoeg leegstaande en verouderde bedrijfstereinen in Leiden. Als die inefficente en lelijke en onpraktische eenlaagspanden nou gewoon eens op de schop gaan en er mooi ontworpen meerlaags van maken, dan hoeven de laatste stukken groen niet te worden opgeofferd. en krijgt Leiden mooie architectonische bedrijfstereinen. Wat meer bedrijven aan zal trekken dan het rotplan om het laatste stukje polder van Leiden vol te bouwen.

Als er eenmaal een stuk bebouwd is volgt de rest vanzelf. Dat weet u best. Hoe bescherm je wat weerloos is groen links?

Olaf Tulen 19-10-09 20:32:54

STEM bij de komende gemeenteraadsverkiezingen NIET op de PvdA VVD of GroenLinks als U de mooie polder wilt behouden; stemt U wel op een van deze 3 partijen dan wordt de mooie Oostvlietpolder met Uw instemming snel volgebouwd..

Hannah Smeets 20-09-09 09:45:13

er mag geen enkel stukje groen in de randstad worden opgeofferd aan wegen,bedrijven, nog meer woningen voor mensen die toch alleen maar met auto's naar de stad rijden om daar te gaan werken.

Amy van der Moore 09-08-09 22:24:19

Laat de Oostvlietpolder met rust. Er is al zoveel natuur verdwenen. Waar kunnen mensen uit Leiden en omgeving dan nog "groen" recreëren? Wees inventief en zoek andere plekken voor bedrijven, liever bedrijven in hoogbouw dan nog meer natuur opofferen.

Vyver 05-07-09 21:39:23

L.S.,

De hele omgeving van Leiden zou groen moeten blijven. niks uitbreiden en bebouwen waar het niet kan of gewenst is maar veel meer groen laten, en volktuinen en parken aanleggen in plaats van witte vlekken.
Ik erger me dood aan die projektontwikkelwoede maar begrijp dat mensen kwalitatief willen wonenOok Valkenburg zou helemaal niet bebouwd moeten worden. Waar ik me ook aan erger is al die vervuiling van het water.

sterkte met de Oostvlietpolder

J.M.


Haasterecht Theo van 21-06-09 15:37:14

Er is helemaal geen gebrk aan nieuw terrein. Er staat zoveel leeg. En men weet nog niet eens wat voor een bedrijven er zullen inschrijven. Zeker niet in deze crisis.

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies