rene 14-04-09 14:52:12


Ik wil geen lelijk bedrijventerrein op een van de laatste open stukjes in/rond Leiden. De entree naar Leiden blijft zo een beetje groen, en de infrastructuur is nu ook al helemaal overleden. Daarbij blijkt uit onderzoek dat het niet tot nieuwe banen en/of bedrijvigheid gaat leiden, maar alleen maar tot verplaatsing van bestaande bedrijven & vernietiging van natuur. Lekker zinvol dus!

John Mooijman 23-02-09 22:06:10

Beste mensen hierbij mijn steun voor het behoud van de oostvlietpolder ik ben een fervent fietser en zie dan ook dat er steeds maar van dit soort lokaties verdwijnen.Ik ben onder de indruk van het interview wat j.l.zaterdag in het LD stond met Hans Pieters hieruit kun je goed opmaken wat er allemaal verloren gaat als dit plan doorgaat.De gemeente zou eens met cijfers moeten komen van de economische noodzaak hiervan,er is nl.zoals een ieder weet het nodige veranderd de laatste jaren,verder staat er momenteel heel veel leeg in de regio.Ik denk dan ook dat deze gemeente het puur uit financieel oogpunt wil doorzetten,zo,n bedrijventerrijn schijnt nogal wat op te leveren,laten ze eerst alle andere projecten,ontsluiting binnenstad,rijn en gouwe, willem de zwijgerlaan,morsweg enzovoort eens aanpakken
kortom gemeente, ga aan de slag maar blijf met je handen van deze voor veel mensen prachtige polder af.met vr.gr.John

M. van de Reep 22-02-09 10:45:20

Beste mensen, natuurlijk moet de Oostvlietpolder groen blijven. Het is een mooi overgangsgebied naar het urbane gebied met een zeer gevarieerd vogelaanbod. Zo heeft de kerkuil hier zijn jachtterrein en broeden er de haast zeldzaam wordende zomertalingen.
Bovendien is het een heerlijk stukje natuurlijke omgeven en verbindingszone om doorheen te fietsen en je gasten die niet uit deze omgeving komen te laten genieten van de natuur.

marie-jose 12-02-09 16:23:05

Laten we hopen dat de leugens van gemeente en provincie inzake de Lammeburg/Oostvlietpolder zullen leiden tot een dossier "een brug te ver" en dat afgezien gaat worden van dat hele onzinnige plan.

Ineke Tunderman 05-01-09 17:08:39

Hoe is het toch mogelijk. Onder de Leidse bevolking is er een klein draagvlak voor het bouwen van een bedrijvenpark in de Oostvlietpolder. In de gemeenteraad blijken, begin december 2008, 20 raadsleden voor, en 19 raadsleden TEGEN bebouwing te zijn. Dit lijkt mij toch een duidelijk signaal: NIET DOEN die bebouwing!!Raadslieden/ Gemeente ga nu eerst eens kijken welke bedrijventerreinen niet gebruikt worden en doe daar iets mee. Kijk in de Rooseveltstraat of tussen Lammenschansweg en Kanaalweg: wat staat daar allemaal niet leeg. Waarom groen opofferen als er ergens anders mogelijkheden zijn?

Ik zou heel graag willen weten of er nog een "actie-groep"is waar ik in zou kunnen om tegengas te blijven geven. En als het dan toch doorgaat, de schade zo klein mogelijk proberen te houden.Ik hoop eigenlijk dat de economische recessie waarin wij beland zijn een rem zet op dit soort idiote beslissingen.
Ik hoop van u te horen waar ik mij kan aanmelden.
Met vriendelijke groeten
Met vriendelijke groeten

koos modderman 20-12-08 19:39:30

Een groene agrarische Oostvlietpolder is zeker in deze tijd van verstedelijking zeer belangrik om het Groene Hart en zijn open ruimte te beleven.

tim 09-12-08 08:30:43

fijn gedaan .regering we hebben toch al zoveel flora en fauna dat we dat stukje ook wel kunnen missen?????????????.imbecielen gevraagd? Dan moet je in Den-Haag wezen.

Annette van Houwelingen 06-12-08 11:53:36

graag groen blijven

Stan 22-11-08 10:03:06

Ja, hoor, weer een stukje van het groene hart naar de klote. Weer zo,n onzinnig bedrijven terrein. Langs de snelwegen barst het van de onverhuurde bedrijfspanden. En de overheid maar neuzelen over milieu. Niet omdat het ze ene moer interesseert, maar het is weer een aardige belasting inner.

Marcel Bas 21-11-08 09:14:19

Weer een fietsroute die ik zal moeten mijden om niet de indruk te krijgen dat ik in een volgebouwde regio woon waar weidsheid, leefbaarheid en andere levensvormen dan zich immer uitbreidende gezinnen en ondernemers het moeten afleggen tegen economie en nóg verdere bevolkingsgroei.

Heel jammer. Ik hoop dat mijn gemeente Voorschoten het goede voorbeeld zal geven en de waardering voor groen en leefbaarheid niet slechts met de mond zal belijden en niet zwicht voor meer inkomsten en bevolking!

Eeuwig zonde! Dit stukje groen is voor altijd VERNIETIGD!

1 2 3 4 5 > >>
Zoeken
Terug naar homepage
 - Webhosting vanaf € 1,95
- Wordpress in een handomdraai
- Telefonisch bereikbaar
- Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies