willie brink 13-07-11 18:29:58

hoi hoe gaat het met gysmo is zijn haar al eenbeetje aan het groeiengr willie

Joost en Marianne 27-10-10 13:38:15

Hoi Harma,
Het gaat met de Groot zilvervos heel goed, we hebben haar Hummel genoemd en Dimple is helemaal opgeleefd. Ze is snel gewend geraakt en heel lief. De kooi komt zsm terug bij jullie, een collega van Joost komt binnenkort bij Elburg in de buurt langs. Groetjes Joost en Marianne

FunCats 18-02-10 21:47:17

Leuke site. Kijk zeker eens op funcats.come2me.nl

Van Lieshout Kleindieren Centr 07-10-09 07:45:04

Beste, We Care
Ik heb met bewondering uw website gelezen. U doet bijna het zelfde als ons dierencentrum. Het doet ons goed te zien dat er meerdere organisaties zijn die zich inzetten voor verschillende dieren in nederland.
Wilt u weten wat ons dierencentrum doet kijk dan op:
www.vanlieshout-kleindieren.tk

Alida 16-08-09 00:34:10

Hallo Harma,
Ik heb even op je site gekeken en die ziet er goed uit! Vorige week zijn we bij je geweest en naar al die lieve beestjes gekeken. Hoe gaat het nu met ze? En met die lieve kittens? Mijn dochters vonden het erg leuk om even bij je te kijken. En zoals ik al zei: als ik weer wat voor je heb, hoor je het van me!
Groetjes Alida

Marrielle 13-08-09 12:14:00

Hallo Harma,
ik zal me eerst voorstellen... Ik ben het niuwe baasje van Luna!
Wilde je even laten weten dat het erg goed gaat met Luna bij mijn mannetje Harry. Ik heb haar naam wel veranderd in Sally. (When Harry meet Sally)
Volgende week heeft ze haar checkup bij de arts want ik wilde de haar eerst rustig laten wennen; nagels knippen vond ze erg spannend dus ik wil haar niet teveel nieuwe indrukken ineens op laten doen.
Harry en zij huppen heerlijk rond door de tuin en vermaken zich dus prima.
Keep up the good work!

Margreeth 08-06-09 17:20:53

Lieve Harma,
Wat ben ik blij dat ik ruim een jaar geleden je adv voor vakantie-opvang op Marktplaats zag! Je hebt onze twee konijnen en hamster zo goed verzorgd, je zoon dikke vrienden met de hamster, zo lief. We gaan meestal maar twee weken per jaar op vakantie en deze zomer komt zelfs onze kat ook bij jou in de opvang, want je hebt een mooie kattenkennel. Zo kunnen wij met een gerust gevoel op vakantie en hoef ik me niet bezwaard te voelen anderen te vragen. Ik kan het iedereen aanraden om op deze manier op vakantie te gaan! Veel liefs, Margreeth.

Diana 06-06-09 23:55:30

Hallo Harma

We mailen al een tijdje, maar ik vind het toch wel gepast om ook iets in je gastenboek te schrijven, zodat iedereen dit kan lezen.
Mijn intuitie zei meteen dat jij een "goeie dierenvriend" bent, toen ik iemand naar jou heb doorverwezen een tijdje geleden, helaas uit ervaring weet ik dat het niet altijd zo is.
Dagelijks hou ook ik me bezig zoals je weet met het oplossen van dierenleed/bemiddeling, maar dan in het heel ienemienie klein., bij lange na niet wat jij allemaal klaarstoomt.
We vragen elkaar wel eens om hulp en ik wil je nog even verzekeren dat je ook altijd op me kunt rekenen, als er iets is, dan hoor ik het graag van je.
En voor iedereen die dit leest, zeg het voort, zeg het voort, zodat er steeds meer mensen zullen zijn op wie Harma en haar man kunnen rekenen in de toekomst.
lieve groet voor nu
Diana

Liesbeth 05-05-09 11:58:15

Hoi Harma,
Gisteren heb je bij mij thuis de kattenbak opgehaald. Wil nog even kwijt dat ik erg blij ben dat hij zo'n goed plekje heeft gekregen.
Wil je verder heel veel succes wensen met de opvang van dieren en mocht ik nog wat tegenkomen aan kattenspulletjes dan hoor je het van me.
groetjes Liesbeth

Henriėt 09-04-09 21:46:35

Hallo fantastische dierenvrienden!,
Heb met veel interesse en bewondering jullie site bekeken en gelezen over het geweldige werk dat jullie doen!
Mijn grote waardering!
Ik ben zelf ook een enorme dierenvriend, heb hier inmiddels de nodige dieren zitten (beetje te veel eigenlijk, mn de konijnen, maar ja)
Heb een aantal konijnen gered die op het punt stonden als slangevoer weg te gaan (vanuit een dierenwinkel) en in de loop der jaren al allerlei "kneusjes" opgevangen, dus kan erg meevoelen in jullie werk!
Ik heb 6jaar gewerkt als dierenartsassistente en veel dierenleed gezien en me vaak afgevraagd waarom mensen aan dieren begonnen waren!
Vind het geweldig wat jullie doen en zou het leuk vinden een keer te komen kijken, maar weet niet of dat kan?
Wie weet kan ik op een of andere manier hulp bieden of zo!
vriendelijke groet en fijne pasen,
Henriėt Verbaan-Westerink
Zwolle
(jawel, geboren in Elburg)


Reactie:
Hallo Henriet,

Als ik je verhaal zo lees ben je zelf ook een opvang,hihi. je bent altijd welkom om te komen kijken en bedankt voor je leuke belangstelling voor ons werk,

Groetjes en ik hoop tot ziens,Harma

1 2
Zoeken