René en Linda Douma 04-05-11 11:37:27

We waren gisteren in Groningen, aan de dijk en bij de graven. Tot onze onsteltenis ontdekten én lazen we dat de hand gestolen was. We hebben hier geen woorden voor, wat is dit vreselijk. In één klap sta je weer in de boze wereld waar geen respect meer is voor ons verleden laat staan de mensen in kwestie. Diep bedroefd en eigenlijk heel erg boos zijn we uiteindelijk weer doorgereden maar de hele dag bleef dit nare gevoel bij ons. We hopen dan ook dat de hand snel weer zal worden vervaardigd en dat deze opnieuw aan de dijk in haar volle glorie ons allen mag herinneren aan het monument Oterdum.......
Linda en ik wensen u daarbij sterkte en alle goeds.
Mochten wij een bijdrage kunnen leveren dan doen wij dat uiteraard graag........
René en Linda Douma

Trijntje Sander Kamminga 25-12-10 17:21:57

Ik ben geboren in 1920 op Oterdummer Warven, dochter van Klaas Kamminga en Trijntje Hacour.
Mijn dochter en ik zijn in september 2009 nog in Groningen geweest voor fam. bezoek. Helaas wisten wij niet van de overdracht destijds, waren anders zeker gekomen. In 2011 gaan we indien mogelijk weer, mocht er dan weer iets georganiseerd worden, vernemen wij dit graag! Leuk om deze site te bekijken
Succes toegewenst met de stichting!
Groeten van T.K. Sander-Kamminga.

Gini Groenhagen 18-10-10 22:42:39

Super leuk dorpje was het. Jammer dat het moest verdwijnen. Mijn Opa en Oma hebben er gewoond en mijn vader is er geboren. Bij de laatste kerkdienst waren we allemaal aanwezig.
Gr. Gini Groenhagen

Enno Smit 05-06-10 11:52:52

Ik kwam vroeger altijd vaak langs het monument als ik van Delfzijl naar de pier van oterdum ging om te vissen. Ik vindt het een zeer indrukwekkende monument en ik zou wel graag meer informatie willen.

Olga Petersen-Oosterhuis 11-01-10 19:54:11

Hallo
Ik ben geboren in Oterdum - in 1947 - Mijn grootouders waren Koen en Boelegien Oosterhuis. Mijn ouders Johannes en Roelie Oosterhuis. Ik zou graag nog anderen willen ontmoeten of willen schrijven die mij nog kennen.
Groet, Olga Petersen (toen nog Oktje Oosterhuis)

jan könig 08-12-09 19:49:29

Geachte mensen heel goed werk voor de historie
Ik geboren 17-07-43 had een buurvrouw op mijn 3ejaar trientje schuur getrouwd met een stoppelberg geboren in ooterdum en had er ook familie en begraven in hoogkerk vond helaas geen aanknopingspunten. Maar ga vooral door met jullie goede historisch werk. Goede site hoor. Bedankt voor de info van jullie
Gr. jan n ankie köng.Wybe van der Wal 20-10-09 04:22:18

Bij toeval kwam ik onlangs langs het monument. Als ge-interesseerde in het zeereddingwezen (zie www.dorusrijkers.nl) vielen mij o.a. de verschillende grafstenen van de Toxopeus'en op. Opvallend zijn de symbolen op deze stenen. Wellicht nuttig/intereressant hierover iets op deze WEBstek te vermelden?
Overigens: een indrukwekkend monument.

Dik Japenga 14-10-09 16:42:49

Geachte bezoekers van onze website,
Met ingang van vandaag kunt u hier een reactie achterlaten. Wellicht een mooie gelegenheid om in contact te komen met onze stichting, andere oud-inwoners of andere belangstellenden.

1 2
Zoeken
Terug naar homepage
 


-Telefonsich bereikbaar
-Snelle reacties
-Supersnelle SSD hosting
-Voor welke website een gepaste oplossing
-Al vanaf € 1,95 p/m
-Gratis verhuisservice
Klik hier en begin

-20+ jaar ervaring
-Grootste aanbieder van Nederland
-Gratis SEO-check
Klik hier voor gratis en vrijblijvend advies